- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
eskide çok aktifti yaKeyfim ve kahyasi ne zaman isterlerse o zaman yapiyorum. Bu baslik sanirim pek aktif degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskide çok aktifti yaKeyfim ve kahyasi ne zaman isterlerse o zaman yapiyorum. Bu baslik sanirim pek aktif degil.
Evet şimdi oldu :)
o zaman hoş geldinEvet şimdi oldu :)
Daha önce keşfetmemiştim burayı.
O zaman kısaca bir özet geçeyim.
Çalıştığım için mutlaka plan yapıyorum günlük yapacaklarımı.
Toplu yaz kış temizliği yapmam hiç.
Rutine bindirince birikmiyor, iyi oluyor bana da.
Mesela öğle arası eve gittim, çamaşır makinasını çalıştırdım. Eve gidince bitmiş olur asarım.
O zaman hoşbuldumo zaman hoş geldin
Keyfim ve kahyasi ne zaman isterlerse o zaman yapiyorum. Bu baslik sanirim pek aktif degil.
eskide çok aktifti ya
Yemek secen yoksa, hafta sonu kucuk bir liste ise yariyor. Biz esimle birlikte listeyi olusturuyoruz, ona gore de alisveris yapiyoruz. Annecigim zaten ne piserse onu yer masallah.Mesainin bitmesine 15 dk kaldı.
Eve gidince yapacağım işleri düşünüyorum.
Eşim bugün yemekte yok, o yönden rahatım. Kendime aparatif birşeyler düşünüyorum.
Yemek yapmak değil de ne yapacağımı düşünmek bana daha zor geliyor nedense.
Eşim çok fazla olmasa da yemek seçiyor. Bende haftanın başında liste yapıyorum genelde ve ona göre alışveriş pazar yapıyoruz. Sorun listeyi oluşturmakta zaten. Bir de kış geldi ki sebzeler kısıtlandı bize göreYemek secen yoksa, hafta sonu kucuk bir liste ise yariyor.
Yemek secilince cok zor. Kizim bu yuzden mutfaktan sogudum diyordu dun. Cocuklarim da, esim de hic yemek secmez. Biraz ben secerim ama, piseni yine de yerim. Cocuklarim bu yasta hala sevmedigim yemekleri bilmezler...Eşim çok fazla olmasa da yemek seçiyor. Bende haftanın başında liste yapıyorum genelde ve ona göre alışveriş pazar yapıyoruz. Sorun listeyi oluşturmakta zaten. Bir de kış geldi ki sebzeler kısıtlandı bize göre
Ah o ne pişerse onu yiyen insanlara çok imreniyorum. Eşimi yemek seçiyor diye bilirken çevremde öyle insanlar oldu ki eşime şükrediyorum.Yemek secen yoksa, hafta sonu kucuk bir liste ise yariyor. Biz esimle birlikte listeyi olusturuyoruz, ona gore de alisveris yapiyoruz. Annecigim zaten ne piserse onu yer masallah.
Bana da ilginc geliyor. Nimet yahu... Hele nimete agiz dolusu igrennccc diyenler yok mu. Allah alistiklarimizdan mahrum etmesin.Ah o ne pişerse onu yiyen insanlara çok imreniyorum. Eşimi yemek seçiyor diye bilirken çevremde öyle insanlar oldu ki eşime şükrediyorum.
bende yemek seçenler anlamıyorum ya nimet sonunda bulamayan varBana da ilginc geliyor. Nimet yahu... Hele nimete agiz dolusu igrennccc diyenler yok mu. Allah alistiklarimizdan mahrum etmesin.
@Dil-i bitab @zambak86 @klbk33 Ben_olmak @Littlebutterfly ben geldiiimm.. buralarda mısınız? toparlıyoruz herkesi, gelsenize.. özledim
Amin amin inşallah.Bana da ilginc geliyor. Nimet yahu... Hele nimete agiz dolusu igrennccc diyenler yok mu. Allah alistiklarimizdan mahrum etmesin.