- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
Çok geçmiş olsun.günaydın kızlar bu akşam eşim rahatsızdı hep uyanık kalmaya çalıştım
bursa yorgunum tabi hastaneye gitmedi
inat inat
İnatlıktan birşey çıkmıyor, kendilerine ediyorlar aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.günaydın kızlar bu akşam eşim rahatsızdı hep uyanık kalmaya çalıştım
inat inat
aynen öyleÇok geçmiş olsun.
Kolay gelsin.Hayrli günler herkese nasilsiniz?
Bugün planim oturma odami dip köse temizlemek
Besli degil ama topluca söyle yazabilirim el degmedik yer birakmamak
Aksama yazmaya halim kalirsa yine gelirim❤
yorgun anneanne gecmis olsun cabucak iyilesir InsaALLAH
Cok gecmis olsun. Dr.a gitmeyi ben de hic sevmiyorum.günaydın kızlar bu akşam eşim rahatsızdı hep uyanık kalmaya çalıştım
inat inat
neden ya halen rahatsız ya düzelmediCok gecmis olsun. Dr.a gitmeyi ben de hic sevmiyorum.
Muhtemelen bana da gicik diyorlardir.neden ya halen rahatsız ya düzelmedi
eşim ama oğlum sabah götürecek
gider mecbur onu dinler
beni dinlemez gıcık
yok sana demezler belkimMuhtemelen bana da gicik diyorlardir.
vay hamarat hatun eline sağlıkIyi aksamlar herkese
Kendimi koltuga zor attim
Bütün oturma odasini temizledim
Cam sildim ( gecen hafta detayli silmistim cok ugrasmadim)
Koltuk sildim
Yerleri sildim
Spotlarin sildim
Kitapligin, tv dolabi ve tv nin, cercevelerin tozunu aldim
Prizleri sildim
Kapiyi sildim
Fon perdeleri yikadim ütüledim astim
Tül perde makinada onuda ütüleyip asarsam kendime aferin kiz diycem
Yemek isini esime verdim valla pilim bitmek üzere
Yarin disariya cikicam aksami bulur dönmem yarin bisey yapmam
O dertten ben de var, üstelik eşim ayrı, kızım ayrı, kayınvalidem ayrı yemek seçiyor. Dönüp dolaşıp aynı yemekleri yapmaktan, ne yapsam diye düşünmekten gına geldi..Yemek secilince cok zor. Kizim bu yuzden mutfaktan sogudum diyordu dun. Cocuklarim da, esim de hic yemek secmez. Biraz ben secerim ama, piseni yine de yerim. Cocuklarim bu yasta hala sevmedigim yemekleri bilmezler...
hoşgeldin canım. İyiyim sağol, sen nasılsın görüşmeyeli.. Yeniden aktifleşelim, canlanalım diye düşündüm. İş olmasa da hasret gideririz..Herkese merhaba sivastrabzon canim nasilsin? Birazdan misafirlige gidecegiz cocuklarla yarindan itibaren aktif olmaya calisirim bende ❤
Geçmiş olsun.. Çevremdeki erkeklerin çoğunda bu takıntı var niyeyse.. Halbuki ne kadar erken teşhis, o kadar çabuk tedavi.. Kime neyin inadını yapıyorlar bilmem.. Umarım inadından döner de bir an önce sağlığına kavuşu..günaydın kızlar bu akşam eşim rahatsızdı hep uyanık kalmaya çalıştım
inat inat
Giyilmeyen kıyfeler için belediyeler giysi kumbarası koyuyor bir çok yere.. Size yakın yoksa belediyeye bildiriseniz koyarlar belki..Onlara koymak daha iyi. Çöpün yanına konulanları bakarken, bakıldıkltan sonra alınmayanları ya dağıtılıyor ya da geri çöpe atılıyor bazen..iyi akşamlar kızlar yapılan işler kahvaltı yapıldı ondan sonra masa toplandı
ev toplandı bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı çamaşır katlandı kışlıklar çıkarıldı kızımla
beraber giyinmeyecekler ayırdık çöpün yanına bırakılacak ihtiyacı olan alsın diye kanepe altları silindi yemek yedik
Biz aynı dönemde küldaştık değil mi, bir selam vermek istedim. Nasılsın? Buralardamıydın bizden sonra da?Çok geçmiş olsun.
Merhaba sivastrabzonBiz aynı dönemde küldaştık değil mi, bir selam vermek istedim. Nasılsın? Buralardamıydın bizden sonra da?