- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.. Kendini zorlama, iş her zaman yapılır. Normal rutin yaptığın işleri yazsan da olur.Katılım olsa takip ederim bişeyler de yapmaya çalışırım fakat zor bir hamilelik geçiriyorum şuan artık ne kadar olursa (düşük tehlikesi, plasentanın aşağı da olması vs)
Teşekkür ederim, o hiç aklıma gelmedi niyeysegeçmiş olsun canım.
hastanenin havası yetiyor yorgun hissetmeye
Methini çok duydum ama izleyemedim bir türlü..kızlar hercayiyi izliyen varmı
ben izliyorum
Allah razı olsun, inşallah canımAllah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah.. Kendini zorlama, iş her zaman yapılır. Normal rutin yaptığın işleri yazsan da olur.
Dün pek bir şey yapmadım. Kızımla vakit geçirdim. Sadece akşam ütü yaptım o kadar.dün neler yapıldı kızımın arkadaşları geldi kısır ve şeker pare yaptı
bende fırsat bu fırsat dedim onun odasının kırkını çıkardım sonra komşuya çıktım kahve içtim gelince
yemek yaptım yedik tabi bu sefer kız kardeşim gitik
Merhaba. Biz 3 kisilik bir aileyiz. Dolayisiyla ev aman aman ne dagiliyor, ne kirleniyor. Yemek dahil tum isim maksimum 1 saat suruyor. 15 gunde bir yarim gun yardimcim geliyor. Oyle idare edip gidiyoruz. Ugrarim arada, tesekkur ederim.
tama arda uğraMerhaba. Biz 3 kisilik bir aileyiz. Dolayisiyla ev aman aman ne dagiliyor, ne kirleniyor. Yemek dahil tum isim maksimum 1 saat suruyor. 15 gunde bir yarim gun yardimcim geliyor. Oyle idare edip gidiyoruz. Ugrarim arada, tesekkur ederim.
oh sefan olsunMerhabalar, burasi da hamarat hanimlarin toplandigi baslik demek...
Bu hafta ogrencilere tatil, ogretmenler seminerde.
Ben de kizimin evinde torunu bakiyorum.
Evde sadece yatak topladim ciktim.
Kizimin iki kedisi var, pazar temizlik yapmis ama tuyler yine ucusuyor.
Ben de koltuk, hali, sert yuzey supurdum toz aldim.
Eve gelince de yarin icin yemek hazirladim, dus yaptim ve simdi keyif zamani.
bu sabah ancak kahvaltı yapıldı45 dk icinde yaptiklarim:
Kahvalti faslindan sonra, mutfagi toparlama.
Yataklari toplama ve yatak odalarinin tozunu alma.
Yatak odalarini ve koridorlari supurme, silme.
Iki banyonun lavobalarini, klozetlerini temizleme. Dus teknesinin icini ovma. Banyo paspasini ve islak zemini supurme, silme.
Salon ve mutfak supurmesi ogleden sonraya kaldi.
Toruna geldim, bir kahve icip, dinlenecegim.
Keyfim ve kahyasi ne zaman isterlerse o zaman yapiyorum. Bu baslik sanirim pek aktif degil.bu sabah ancak kahvaltı yapıldı
iş yok daha