Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin, güle güle otursun..kızlar günaydın ben bu gün kızım ev taşıyor oraya gideceğim
Vayy ne guzel konu
tutarsın tutarsın kızVayy ne guzel konu
Belki ben de gaza gelirim yazilanlardan bir gun eve supurge tutarim
Katılım olsa takip ederim bişeyler de yapmaya çalışırım fakat zor bir hamilelik geçiriyorum şuan artık ne kadar olursa (düşük tehlikesi, plasentanın aşağı da olması vs)Merhaba kızlar.. Sayı değişmemiş, pek katılım yok galiba.. bir daha mı çağrı yapsak? chentiq @ha_mim zambak86 kubdef @Ben_olmak @Dil-i bitab @NAVLEE
1. sabah yürüyüşü,
2. Nevresim değiştirme,
3. Balkon yıkama,
4. Mutfak toparlama; tezgah, yemek, çöp kovası, lavabo, bulaşık makinası..
5. Lavabo, wc temizliği..
a hamilasin allah tamamına erdirsinKatılım olsa takip ederim bişeyler de yapmaya çalışırım fakat zor bir hamilelik geçiriyorum şuan artık ne kadar olursa (düşük tehlikesi, plasentanın aşağı da olması vs)
Sağol abla, Allah razı olsunbende 5 bırakayım bari
a hamilasin allah tamamına erdirsin
kendine iyi bak
geçmiş olsun canım.Dün yarım kalan hastane işini tamamladım. Nedense geldiğimde kendimi çok yorgun ve halsiz hissettim, işim az ve kısa sürmesine rağmen. bulaşık makinasını açmak ve kahvaltı hazırlamaktan başka bir iş yapmadım..
hayırlı olsun canım allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol abla, Allah razı olsun
Aminn canım, Allah razı olsunhayırlı olsun canım allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin
neler yaptın ben çok tembelim elim işe gitmiyor bir türlüsigara molası