- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gozunuz aydin, Allah sifa versin.benim koca gitti doktora iltap varmış kendine su içmez fazla doktor demiş bol bol su iç ilaç vermiş geldi
Evet, karıştırdım sanırım, kusura bakma..Merhaba sivastrabzon
Ben burayı yeni keşfettim, yorgun anneanne sayesinde.
Sanırım başka biriyle karıştırdın.
Ama olsun selamını alayım, İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Daha önceden buralarda olduğuna göre benden daha tecrübelisin.
Ben sevdim burasini, bugun kendim caldim kendim soyledim gibi oldu... Insallah aktif hale gelir..Evet, karıştırdım sanırım, kusura bakma..
İyiyim sağol.. Yaklaşık bir sen önceine kadar burada epey aktiftik, sonra dağıldık.. İnşallah toparlanırız yine sizlerle birlikte..
Estağfurullah, tecrübe demeyelim de kıdemli diyelim...
Yok yanız değilsin az da olsa geiyoruz, okuyoruz yine.. Torun sevgine ayrıca hayran kaldım.. Allah bağışlasın. hepinize...Ben sevdim burasini, bugun kendim caldim kendim soyledim gibi oldu... Insallah aktif hale gelir..
Torunlar baldan tatli. Evlat icin yurunen yollar, ancak ve ancak tekrar torun icin yurunur. Tesekkur ederim, hepimizin evlatlarini, olanlarin torunlarini bagislasin...Yok yanız değilsin az da olsa geiyoruz, okuyoruz yine.. Torun sevgine ayrıca hayran kaldım.. Allah bağışlasın. hepinize...
sana iyi gezmeler daha ne yapasınGunaydin.
Esimle birlikte guzel bir kahvalti hazirladik.
Kahvalti sonrasi o dukkanina, ben kahve keyfine. Allah is rastligi versin. Artik oglan yetisti cok sukur, daha gec cikabiliyor.
Mutfagi toparladim. Gece bulasik makinesini calistirmistim, bosalttim ve yerlestirdim. Kirlileri yerlestirdim, sirke puskurtup ocagi, tezgahi ve microdalga firini sildim. Yerini firca ve farasla aldim.
Yataklari topladim, beyazlari makineye attim.
Yemegim var, bugun baska da isim yok.
Ogleden sonra kizimla bebek mevludune gidecegiz. Gece de yeni gelin evine. Bugun ziyaret gunu yaptik.
Herkese kolay gelsin.
Gencler o kadarini bile yapinca mizmizlaniyorlar. Dunyada is oldugunu bilseler gelmeyeceklermis.ya kızlar iki gündü iş yapıyorum ya ben ancak bulaşık makinesi çalıştırıldı elde yıkanacak yıkandı ve yemek yapıyorum o kadar
evetttGencler o kadarini bile yapinca mizmizlaniyorlar. Dunyada is oldugunu bilseler gelmeyeceklermis.
Isin esprisi...evettt