- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Dil-i bitab zambak86 K klbk33 Ben_olmak Littlebutterfly ben geldiiimm.. buralarda mısınız? toparlıyoruz herkesi, gelsenize.. özledim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de geldim, nasılsın? seni de bulmuşken alıntıladım.. çok uzun ara verdim, özledim sizleri.. buralarda mısın sen de?Ben geldim ne kimler burda
Şuan aklımda kimse yok desem yavaş yavaş toplanırız canım bildirim gidiyordur .hoşbulduk..
sizin hatırladıklarınız varsa siz de etiketleyin, çoğalalım. bereketli olsun
biraz tembellik edeyim dedim, ama fazla uzadı galiba sen de bildiklerini, tanıdklarını etiketle canlandıralım buraları.. küller birikmiş epey
Yok işte benim peri olma durumu gibi bisi yok. Ben aileden uzakta yatılı okullarda büyüdüm, kaç yıllık evliyim ama eşim olmasa evi böcekler istila eder sanki. Adam sayesinde evi yaşanacak kadar temiz tutuyoruz. Az önce ağzımdan çıktı hatta ya daha 2 gün once temizledik yerleri ne çabuk toz oluyor diye. Diyor aslında her gün düzenli toz alsan yeter diyor ama nedense ben vaktimi toz almak yerine başka şeylerle uğraşarak geçirmeyi tercih ediyorummerhaba, sen de katkıda bulunursan çabuk toparlanırız.
estağfurullah ayrıca, belki de sen bizim ilham perimiz olursun..
Yok işte benim peri olma durumu gibi bisi yok. Ben aileden uzakta yatılı okullarda büyüdüm, kaç yıllık evliyim ama eşim olmasa evi böcekler istila eder sanki. Adam sayesinde evi yaşanacak kadar temiz tutuyoruz. Az önce ağzımdan çıktı hatta ya daha 2 gün once temizledik yerleri ne çabuk toz oluyor diye. Diyor aslında her gün düzenli toz alsan yeter diyor ama nedense ben vaktimi toz almak yerine başka şeylerle uğraşarak geçirmeyi tercih ediyorum
Inşallah bazen odun patlıyor eve çat kapı biri gelecek diye. Gerçi en yakın arkadaş çevremiz alıştı artıkToz alma benim de belalı işim.. Düzene girer merak etme, yavaş yavaş.. inşallah toparlanırsak beraber başarırız.
konu sahibi yok ortadaŞuan aklımda kimse yok desem yavaş yavaş toplanırız canım bildirim gidiyordur .
Gecenlerde yazmıştı sanki yanlış görmediysem. Hiç tanışmadık kendisi ile sanırımkonu sahibi yok ortada
ay ben tanıyorum kendisiniGecenlerde yazmıştı sanki yanlış görmediysem. Hiç tanışmadık kendisi ile sanırım
Birileri ile yüzyüze tanışmak büyük mutluluk oluyor.ay ben tanıyorum kendisini
canlı gördüm bizim memlekete geldi
bu yaz yani kızımın evine çok
tatlı hep içimden acaba kk dan birini
görür müyüm demiştin gördüm
öpüyorum onu
iyi olur çağrıMerhaba kızlar.. Sayı değişmemiş, pek katılım yok galiba.. bir daha mı çağrı yapsak? chentiq ha_mim zambak86 kubdef Ben_olmak Dil-i bitab @NAVLEE
1. sabah yürüyüşü,
2. Nevresim değiştirme,
3. Balkon yıkama,
4. Mutfak toparlama; tezgah, yemek, çöp kovası, lavabo, bulaşık makinası..
5. Lavabo, wc temizliği..