- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim canim ya aynen bende buaralar okadar yogunumki yetisemiyorum hicbiseye… iyi yapmissin canim sen nasilsin hersey yolundami?Buki seni gördüğüme sevindim nasılsın :)
yatak odası bitti çekmeceler falan. mutfak dolaplarının dışı kaldı onlarda bugün bitecek inşallah
yarın için yardımcı aldım bu sene böyle olsun dedim çok yoğun geçiyor işler zor yetişiyorum
Yolunda şükür benimde işler yoğun eve gidince yorgunluktan ölüyorum birşey yapamıyorum .iyim canim ya aynen bende buaralar okadar yogunumki yetisemiyorum hicbiseye… iyi yapmissin canim sen nasilsin hersey yolundami?
inanirim bendede ayni canim ya kosturmaca gecio sürekli evet bayadir gelemedim… ayni devam kilomu korumaya calisiyorum spor yapioyrum bol bol ve bos anlarda elimden geldigince evi cekip cevirmeye calisiyorum ama baya bi is birikiyo yapamiyorum vallahYolunda şükür benimde işler yoğun eve gidince yorgunluktan ölüyorum birşey yapamıyorum .
sen ne yaptın görünmüyorsun pek
spor yapmayalı aylar oldu yoga yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil 2 hafta da 1 .inanirim bendede ayni canim ya kosturmaca gecio sürekli evet bayadir gelemedim… ayni devam kilomu korumaya calisiyorum spor yapioyrum bol bol ve bos anlarda elimden geldigince evi cekip cevirmeye calisiyorum ama baya bi is birikiyo yapamiyorum vallah
spor yapmayalı aylar oldu yoga yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil 2 hafta da 1 .
kiloda aldım malesef . sabahları ben çok iyi iş yapıyorum 30 dk erken kalkıyorum bir sürü iş bitiyor toparlama ile ilgili
Iyi diyelim iyi olalım annem.. aşırı Yoğunluk yorgunluk ne ararsam var... sen napıosun. Benim hiç temizliğe elim varmıyor. Yeniden topige dönecem ama dönme hevesimi kaybettim. Senin gordugunden 6 kg daha aldım. Navlem nasil hâlâ temizlik yaparken türkü cigiriyor muselam nasılsın
günaydın iyiyim çok şükürIyi diyelim iyi olalım annem.. aşırı Yoğunluk yorgunluk ne ararsam var... sen napıosun. Benim hiç temizliğe elim varmıyor. Yeniden topige dönecem ama dönme hevesimi kaybettim. Senin gordugunden 6 kg daha aldım. Navlem nasil hâlâ temizlik yaparken türkü cigiriyor mu
Iyi diyelim iyi olalım annem.. aşırı Yoğunluk yorgunluk ne ararsam var... sen napıosun. Benim hiç temizliğe elim varmıyor. Yeniden topige dönecem ama dönme hevesimi kaybettim. Senin gordugunden 6 kg daha aldım. Navlem nasil hâlâ temizlik yaparken türkü cigiriyor mu
sen nerelerdesinbir gittin pir gittinİyi geceler küldaşlar nasılsınııız
Kimseler yok örümcek bağlamış buralar cıks cıks cıks yakışmadı bize:)))
Nasılsın başkanım sende hoşgelmişsin
Bu prenseslik beni bozdu kabul et noluuuur ey başkanımmm külkedisi olmaya geldim
Etiket yapıcaktım arkadaşları ama beceremedim değişmiş mi sitenin işleyişi
Neyse pazartesi toplaşalam mı kızlar
Herkese hayırlı geceler...
ben uykuyu pek aramıyorum ondan erkenden kalkıyorum bazen 5te kalkıyorum yoga ypıyorum duş alıyorum kahve keyfi kahvlatı derken işe geliyorum harika oluyor . 3 4 kilo deyimja kac kilo oldun canim? anladim ben spora devam ediyorum cok sükür birakmadim hic… aaaa ne güzel ben 7de evden ciktigim icin daha erken kalkip yapamam herhalde ama cok iyimis aslinda aliskanlik haline getirince mis gibi olur
anladim kuzum ay ne iyi ya bende alistirsam kendimi ne iyi olcakben uykuyu pek aramıyorum ondan erkenden kalkıyorum bazen 5te kalkıyorum yoga ypıyorum duş alıyorum kahve keyfi kahvlatı derken işe geliyorum harika oluyor . 3 4 kilo deyim
Ben ortalama 2 senedir böyleyim erken kalkıp yapıyorum 1 2 ay zor gelir sonra kolaylaşıranladim kuzum ay ne iyi ya bende alistirsam kendimi ne iyi olcak
Iyi diyelim iyi olalım annem.. aşırı Yoğunluk yorgunluk ne ararsam var... sen napıosun. Benim hiç temizliğe elim varmıyor. Yeniden topige dönecem ama dönme hevesimi kaybettim. Senin gordugunden 6 kg daha aldım. Navlem nasil hâlâ temizlik yaparken türkü cigiriyor mu
İyi geceler küldaşlar nasılsınııız
Kimseler yok örümcek bağlamış buralar cıks cıks cıks yakışmadı bize:)))
Nasılsın başkanım sende hoşgelmişsin
Bu prenseslik beni bozdu kabul et noluuuur ey başkanımmm külkedisi olmaya geldim
Etiket yapıcaktım arkadaşları ama beceremedim değişmiş mi sitenin işleyişi
Neyse pazartesi toplaşalam mı kızlar
Herkese hayırlı geceler...
toplanak ben varım bu arda hoş geldin
heyyy kızlaarrr.. ben de geldim.. kimler var başka? kubdef yorgun anneanne SchonerDuft ayyy sene oldu ya, unutmuşum isimleri de hatırlayamadakılarım gücenmesin..
bir yandan özledim eski tempoya dönmek istiorum, bir yandan gözüm kkorkuyor yapabilir miyim tereddüt ediyorum. Ah iki hafta önce oalacaktım ki badana, tadilat, büyük temizlik.. bayağı aktif olurdum..
napsak, toplaşsak mı?
toplanirsak bende varim
heyyy kızlaarrr.. ben de geldim.. kimler var başka? kubdef yorgun anneanne SchonerDuft ayyy sene oldu ya, unutmuşum isimleri de hatırlayamadakılarım gücenmesin..
bir yandan özledim eski tempoya dönmek istiorum, bir yandan gözüm kkorkuyor yapabilir miyim tereddüt ediyorum. Ah iki hafta önce oalacaktım ki badana, tadilat, büyük temizlik.. bayağı aktif olurdum..
napsak, toplaşsak mı?
Nerelerdeydin canım Nasılsın.
napsak, toplaşsak mı?
hoşbulduk..toplanak ben varım bu arda hoş geldin
sizin hatırladıklarınız varsa siz de etiketleyin, çoğalalım. bereketli olsuntoplanirsak bende varim
biraz tembellik edeyim dedim, ama fazla uzadı galiba sen de bildiklerini, tanıdklarını etiketle canlandıralım buraları.. küller birikmiş epeyNerelerdeydin canım Nasılsın.
Toplanalım valla ev iyice batmadan toplasak ama :)
Eline sağlık canım güle güle kirlet
merhaba, sen de katkıda bulunursan çabuk toparlanırız.Tam aradığım yerlerden biri burası, umarım toplanirsiniz da ilham perilerimden olursunuz ☺