Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de yorgunluk üstüne geç kalktık nasıl yetiştireceğim bilmiyorumYine evi b. k götürdüğü bir günden herkese merhaba
2 gündür memleketdeydim evi p. k götürüyor
Köyden gelen meyveler semizotları vs Birikmiş çamaşırlar, Bulaşıklar, tozlanmış dağınık bir ev
Bir yerden başlamam lazım sanırım makineye çamaşır atıp Bulaşıklar dan başlayacağım
Allahım sana geliyorum
Ya Allah Ya Bismillah diyip başlayalım bakalım
Evet keşke aktif olsa, ben de arada gelip yazıyorum bakıyorum başka yazan yok geri gidiyorum :)burası yine sessizleşti nasılsınız kızlar
herkes öyle yapıyor sanırım aslında her giren yazsa aktif olacak zaten topik .Evet keşke aktif olsa, ben de arada gelip yazıyorum bakıyorum başka yazan yok geri gidiyorum :)
ütüyü hiç sevmiyorum kolay gelsinSelam herkese
Uzun zamandir bende yazmamistim. Bugün size katilayim
Bugün yapmak istediklerim
Yapabildigim kadar ütü
Cocuklarla ilgilenmek
Yemek
Herkese kolay gelsin I
Ben plan yapınca yapamıyorum bir türlü, doğaçlama yapıyorum ben :)herkes öyle yapıyor sanırım aslında her giren yazsa aktif olacak zaten topik .
bende plansız yapıyorum şuan canım yatak odasını süpürüp toz almak istiyor belki çamaşır balkonunu da belki süpürürüm bu benim doğaçlama şeklimBen plan yapınca yapamıyorum bir türlü, doğaçlama yapıyorum ben :)
Hafta içi çamaşır işlerini halletsen evi dağınık bırakmazsan cuma akşamı toz alıp wc yi yıkarsan cumartesi sabah sil süpür yapıp banyoyu da hallettin mi işler düzenli olur aslında . hafta içi de 1 gün süpürürsen düzenli kalır aslındaMerhaba arkadaşlar;
Ben de aranıza katılıp, sohbet etmek isterim. Benim bir kızım var 9 aylık . Gündüz ben işteyken kıza ablam bakıyor. Ama çocuğa bakınca sadece bize yemek çıkarabiliyor, akşam eve gelince kızım tamamen bende :) parka çıkarıyorum, 2 günde bir banyo faslı, oyun ve yemek yeme ile zaman geçiyor. Kızım 9.00 gibi uyuduktan sonra ben de sızıp kalıyorum. Ama 9-12 saatleri arası ben de işleri bölümleyip, hafta sonuna rahat girmek istiyorum.
Haftanın her günü 1 makine çamaşırım kesinlikle oluyor. 3 makinede bir ütü yapıyorum. Haftanın her günü de salonun parkelerini silmem gerekiyor.(elle silme yapıyorum) kızım emekleme döneminde, yürüyene kadar böyle olacak mecburen.Hafta içi çamaşır işlerini halletsen evi dağınık bırakmazsan cuma akşamı toz alıp wc yi yıkarsan cumartesi sabah sil süpür yapıp banyoyu da hallettin mi işler düzenli olur aslında . hafta içi de 1 gün süpürürsen düzenli kalır aslında
Kolay gelsin canımSelam hanimlar dünün bildirimi
Yapabildigim kadar ütü
Cocuklarla ilgilenmek
Yemek
Bugünün hedefleri
Yapabildigim kadar ütü " ev insaattan gecti hersey toz oldu hersey yikanip ütülenecek o yüzden bir kac gün daha ütü yazarim "
Yemek yapalacak
Cocuklarla oyun oynanacak
Herkese kolay gelsin
Ben yine doğaçlama yapacağım
Allah ne verdiyse :) yapınca buraya yazarım inşallah
Ne yazık ki sadece 2. madde yapıldıBugün yapılacak olanları listeleyim. Bakalım toparlayabilecek miyim :)
1- Salon toparlanıp, silinecek ve toz alınacak.
2-1 makine çamaşır yıkanıp asılacak.
3-Mutfak ve yatak odası süpürülecek.