- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
kalp kalbe karsiymis. Bugun herkes bu kekten yapcak zannimcaAynende 2 yumurtalı verdim canım bak yukarda :)
tatlim ilk mesaji okumussun zaten. Haftalik odevleri iki gune yetistiririm diyorsan listedesin. Yoksa bir daha ki listeye yazarim. Gunluk odevleri yapma zorunlulugun yok. Sen de arkadasina guzel bir sofra kurarsin. O da sayilirYa ben unlu şeyler yapıp yemiyorrum tatlılardan muaf olsam
yapip da ekle usengec sef. :)Buda resmi enfes oluyor
b
neden sayilmasin.Ödev çok güzel, Keke vaktim olur mu bilmiyorum amma zaten kallavi bir yemek yapcam bugün ama o sayılmaz herhalde, bakalım ekstra ne yapacağımmmmm
Satsak kimse almaz seni bu halde.. saka bi yana tez iyiles ya. Bu hafta nazeretli sayilir. Merak etme.ben bu hafta yokum listede,perde kalmisti bi tek ama onu hayatda yikayaamam chentiq
ister atin beni ister satin siz bilirisniz :)
gunluk odevde yapamiyorum, turlu yemegi koydum ocaga acikan yesin valla onu zor yaptim parmagimdan
o zaman sana ankaradan sbim gelmis evde bir bayram havasi sarkisini armagan ediyorumBugün kü ödev süper:) Abim gelecek bugün İst.dan, onun için hazırlık yapıcam, tam benlik bir ödev
Herkese kolay gelsin, şimdiden ellerinize sağlık:)
Hemen keke gidiyorum. Benim odevler de su sekilde.
Kumbarami kendim yaptim. Kutuphanesi cok olanlar icin 1 tane yeterli. Kendim dr sadece bironi duzenledim. Dolabimi duzenledim. Perde bugun yikanacak. Taki konusu hep yesanin sucu.. ben kendim de taki yaptığım icin bir yigin cekmece tamir edilecek takilar, yeniden sekil verilecek takilar ve boncuk dolu. Onlari yapmadan sadece kullandigim takilari yapsam olur mu.m @yesa1 lutfeeennn. Eger oyleyse bir tanecik anahtarliga astigim takilarim var. 10 tane falan. Ondan da yirttim demektir.
Bir de suradaki havlular icin ne onerirsiniz? Dolaba sigmiyorlar hepsinin olcusu farkli farkli...