- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Yok evli değilim ccanım yaEvliysen eşin için çocukların için yap :) Sen yeme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok evli değilim ccanım yaEvliysen eşin için çocukların için yap :) Sen yeme
Canım sıcak su içinde beklet parmağınıkizlar parmagim çok aciyor benim
dr azalrak geçer demisti geçmiyorki, çocugu emzirmek için memeyi açana kdr çekdigil izdirabi bilemezsiniz
dolama dedikleri sey oldu galiba
napicam ben
Malzemeler
2 yumurta
1,5 su bardagı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardagı süt
2 kabartma tozu
vanilya
Kakao
3 - 3,5 su bardagı un biraz kayışkan olcak koyu olmucak kek hamurumuz
Yapılışı : Mikser kullanmaya bilirsiniz size kalmış ben normal el çırpıcı ile yapıyorum Kekin iyi kabarması için öncelikle aynı yöne dogru karıştırın. Şeker ve yumurtayı beraber 1-2 dakika çırpın sonra un hariç tüm malzemeleri katın karıştırın üzerinede yavaş yavaş un ekleyin. En sonda vanilya ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Kekimizin hamuru bu kadar. Kare borcamın altını ve yanlarını iyice sıvı yag ile yaglayın. keki tam ortaya boca edip dökün o kenarlara kendisi dagılacaktır. Son olarak bir püf noktada ortasının kocaman şişip kenarlarının çökmemesi için borcamı tezgaha 7-8 kere vurun içindeki kabarcıklar patlasın. sonrada fırına atın 180 derecede 35-40 dk pişirin. :) Normal olarakda yiyebilirsiniz. Ben kek çıkınca üzerine 1 bardak süt döküyorum ıslak kek olarak daha çok seviyoruzz :)
Buda resmi enfes oluyor
b
canım resim de tarifte şahane ama sanki uğraştırır gibi, ben tez canlıyım pek uğraşamıyorum
Geçmiş olsun canım, ne oldu parmağınaben bu hafta yokum listede,perde kalmisti bi tek ama onu hayatda yikayaamam chentiq
ister atin beni ister satin siz bilirisniz :)
gunluk odevde yapamiyorum, turlu yemegi koydum ocaga acikan yesin valla onu zor yaptim parmagimdan
Tarifi aldım :) İşten çıkışta hemen yapacağım inş. Umarım becerebilirim. Kek kalıbına dökebilir miyiz?Malzemeler
2 yumurta
1,5 su bardagı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardagı süt
2 kabartma tozu
vanilya
Kakao
3 - 3,5 su bardagı un biraz kayışkan olcak koyu olmucak kek hamurumuz
Yapılışı : Mikser kullanmaya bilirsiniz size kalmış ben normal el çırpıcı ile yapıyorum Kekin iyi kabarması için öncelikle aynı yöne dogru karıştırın. Şeker ve yumurtayı beraber 1-2 dakika çırpın sonra un hariç tüm malzemeleri katın karıştırın üzerinede yavaş yavaş un ekleyin. En sonda vanilya ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Kekimizin hamuru bu kadar. Kare borcamın altını ve yanlarını iyice sıvı yag ile yaglayın. keki tam ortaya boca edip dökün o kenarlara kendisi dagılacaktır. Son olarak bir püf noktada ortasının kocaman şişip kenarlarının çökmemesi için borcamı tezgaha 7-8 kere vurun içindeki kabarcıklar patlasın. sonrada fırına atın 180 derecede 35-40 dk pişirin. :) Normal olarakda yiyebilirsiniz. Ben kek çıkınca üzerine 1 bardak süt döküyorum ıslak kek olarak daha çok seviyoruzz :)
Tarifi aldım :) İşten çıkışta hemen yapacağım inş. Umarım becerebilirim. Kek kalıbına dökebilir miyiz?
Tmm cnm, usta şef nasıl diyorsa öyle yaparım bende o zaman :)Evet dökersin ama ben borcamda daha güzel kabardıgı kanaatindeyim :)
Ne oldu ki parmağına çok mu kötü, ben geçmişte gözden kaçırmışım: (MaRaL_ parmagın geçmedi mi halaa
Tmm cnm, usta şef nasıl diyorsa öyle yaparım bende o zaman :)
Ne oldu ki parmağına çok mu kötü, ben geçmişte gözden kaçırmışım: (