Canım etkinlik falan çok fırsat kalmıyor daha onları düşünemedim bile, her şey planladığım gibi gitmiyor. O gün işlenen konuya göre evde gelip çalışma kağıdı hazırlıyorum. Misal bugün yoğunum çünkü yarına her dersten çalışma kağıtlarını hazırlamam lazım hafta sonu ödevi olarak. Konular bittikçe değerlendirme yapıyorum ki yeni konuya geçeyim mi geçmeyeyim mi diye, sonra onları okuyorum; problem varsa tekrar çalışma kağıtları hazırlıyorum. Bir yandan 4 işlemle ilgili pekiştirmeler yapıyorum geometri işlerken unutmasınlar diye. Ertesi güne hazırlanıyorum, özellikle fenden morpha ve okulistik haricinde video bulmam gerekiyor ki dikkatlerini çekebileyim; bazen gidip malzeme temin etmem gerekiyor, evde kesme biçme işleri oluyor, netten öğrenci takibi yapıyorum kim ne yapmış, ne kadar yanlışı var diye. Şu an sınıf kitaplığı için hikaye araştırıyorum, önce ben okuyorum uygun mu değil mi diye. Şimdi 29 Ekim geliyor, ne yapacağıma karar verdim ama ona uygun malzemeleri araştırmam lazım, sınıf ve okul panosu düzenlenecek ayrıca tören komisyonundayım tören hazırlanacak derken bitmeyen bir döngü. Sonra yazılı vakti gelecek ve bir haftada bütün derslerden sınav yapıp okuyacağım, Allahım sana geliyorum