topiğin en çirkin hatunu da gelmiş
Maraton başlatıyorummm
12.00-16.00 arası benimle maratona kalkacak külledileri arıyorum
ha_mim sivastrabzon CKbeautyandsheer Littlelemon S Sifayildizi K klbk33 kubdef Dostacilisoyler esoes1919 A Alaikra Ben_olmak cnntrm Mia-
Aklıma gelmeyen Yeni üyeler nerdesiniz?
Katılmam VE başlaman yeterli aslında ben maratondayken orayı da yapıyım burayıda yazacaklarım olsun die baya iş yapıyorumKatılmak istiyorum ama her Maratona katiliyorum dedigimde bir türlü tam katılamiyorum bu işin sırrıni banada öğretin
Maraton başlatıyorummm
ha_mim sivastrabzon CKbeautyandsheer Littlelemon S Sifayildizi K klbk33 kubdef Dostacilisoyler esoes1919 A Alaikra Ben_olmak cnntrm Mia-
Maraton başlatıyorummm
cunku yıkadım bekledı gıkadım bekledı en son gıyecek camasır kalmamıştı salı gunu sabaha kadar utu yaptım 2 3 gun kafam fahat etsın dıye camasır yıkamadım onlarda bırıktı hepsını arka arkaya yıkadım o yuzden bı gunde 3 sepet oldu :) bugun 2 sepet daha yıkayacagım aksama utu ınsallabHamarat badim benim.. hastaliklarla savasmaya baslayalim mi... o 3 sepet neden birikti bakiiimm. Asilacak camasir kaldi mi.. ortalik ne alemde
bılıyorum canım senın ısmını dırek ekledım zaten lısteyeBen yeni üye değilim ki yaww bayadir takiliyordum buralarda
nerelerde acaba
listeden duzeltıversen olur mu canım karıstırmısım galıba ben
ben arada e temizliyorum bi sorun olmadı dsha onceArkadaşlar çamaşır makinesinin içini nasıl temizliyorsunuz.çamaşırlarda yıkandıktan sonra değişik bi koku oluyor.arada sirke ile boş çalıştırıyorum sadece.17 yıllık makine.nette sirke ve limon tuzu yazıyor denediniz mi bi sorun olmasın
Tamam canim ben varım sen seç :)
Ben varım bu gün icinMaraton başlatıyorummm
13.30 15.00 maratonu herkes davetlıdır
Maraton başlatıyorummm
Arkadaşlar çamaşır makinesinin içini nasıl temizliyorsunuz.çamaşırlarda yıkandıktan sonra değişik bi koku oluyor.arada sirke ile boş çalıştırıyorum sadece.17 yıllık makine.nette sirke ve limon tuzu yazıyor denediniz mi bi sorun olmasın
Hayatimda ilk kez erken uyandim vallaherşey temizlenice icin hala ugrasiyorum daha işin yarisi bitti.akşama ancak biter ama yarinada yapilicak çok şey varmerhaba. yeni gördüm kusura bakmayın. konu tabiki devam ediyor. sanırım 2 senedir :)
annecim sen var mısın yok musun bilemiyorum ben. kızının da kulağını çek. çok özledim
ben de erken uyanmak istiyorum ya. nasıl bereketli oldu mu peki gün
hep ovor zıvırla geçiyor ki zaman...
ben bol sirke döküp 90 derecede boş çalıştırıyorum. koku olmadı şimdiye kadar.
Eşimin atletlerinde bazı pamuklularda koku oluyordu ama benim gardırobumdanmış ben onu anladım. gardıroptakiler kokuyor başka dolaptakiler kokmuyor çünkü.