Küllerden Doğmak Vol.2

Kaptan sayım yapıyor ictima var dediler koştum geldim:))
Haftasonum çok yorucuydu küçüğüm hastaydı. sürekli ağlamalar elimi bırakma ayağında salla beniler ev halkının sürekli acıktım demeleri derken bir haftasonu daha çok şükür geride kaldı.tatilleri sevmediğimi anladım( çalışanların aksine ev hanımları pazartesileri seviyor bence:)
Bende de pazar sendromu var artık...

Biz Dostacilisoyler Le badiydik diye hatırlıyorummm ama ha_mim de olur yaniii

Ayy canım çok teşekkür ederim teklifine.benim badide seninki gibi pek uğramıyor artık.onlar dönene kadar eş olabiliriz seninle.onlara ne yapacağımıza da döndüklerinde karar veririz artık:))

Ben varım canım.yapmayı planladıklarım

Ortancayı okula hazırlayıp yolculamak
Küçüğün altını üstünü değiştirmek
Mutfağı toplamak
Evi toplamak süpürmek silmek(vaktim olursa ufaklık huysuzluk yapmazsa dip köşe yapmak)

Hamarat badim benim.. hastaliklarla savasmaya baslayalim mi... o 3 sepet neden birikti bakiiimm. Asilacak camasir kaldi mi.. ortalik ne alemde
cunku yıkadım bekledı gıkadım bekledı en son gıyecek camasır kalmamıştı salı gunu sabaha kadar utu yaptım 2 3 gun kafam fahat etsın dıye camasır yıkamadım onlarda bırıktı hepsını arka arkaya yıkadım o yuzden bı gunde 3 sepet oldu :) bugun 2 sepet daha yıkayacagım aksama utu ınsallab hem senın kımyasalsız yasam ne oldu bana bı kımyasalsız dogal yasam badısı gerek senı beklıyorum
Ben yeni üye değilim ki yaww bayadir takiliyordum buralarda
bılıyorum canım senın ısmını dırek ekledım zaten lısteye
nerelerde acaba p_ritha hem slsisteye eklesenız cok ıyı olur boyle tek tek eklemek bana zor oluyor liste kayboluyor
Biz Dostacilisoyler Le badiydik diye hatırlıyorummm ama ha_mim de olur yaniii
listeden duzeltıversen olur mu canım karıstırmısım galıba ben

Arkadaşlar çamaşır makinesinin içini nasıl temizliyorsunuz.çamaşırlarda yıkandıktan sonra değişik bi koku oluyor.arada sirke ile boş çalıştırıyorum sadece.17 yıllık makine.nette sirke ve limon tuzu yazıyor denediniz mi bi sorun olmasın

ben arada e temizliyorum bi sorun olmadı dsha once

maratonu saat 20:00 için yineliyorum.
K klbk33 canım özellikle seni davet ediyorum badim olarak...
tabiki uygun olan herkes...

Elim elverdiğince ;
-dağınıklık toplanacak.
-Yeni baharatlıklar doldurulacak (yıkanıp kurumaya bırakılmıştı.)
-Mutfak dolabının silenebildiği kadar yeri silinecek.
-Mutfak camı silinse iyi olur.
-Spor da yapsam hiç fena olmaz...

ben bol sirke döküp 90 derecede boş çalıştırıyorum. koku olmadı şimdiye kadar.
Eşimin atletlerinde bazı pamuklularda koku oluyordu ama benim gardırobumdanmış ben onu anladım. gardıroptakiler kokuyor başka dolaptakiler kokmuyor çünkü.

Hayatimda ilk kez erken uyandim vallaherşey temizlenice icin hala ugrasiyorum daha işin yarisi bitti.akşama ancak biter ama yarinada yapilicak çok şey var

Bende bu sefer sirke ve limon tuzu koyup 90 derecede uzun çalıştırdım.deterjan kalıntılarından galiba su baya köpüklenmişti.benimde özellikle siyahlarda oluyor koku:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…