- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Ben geleyim 15 dk gecikmeyle :)11.30 13.45 maratonuna gelen var mı?
geldim bendeBen geleyim 15 dk gecikmeyle :)
Hamarat badim benim.. hastaliklarla savasmaya baslayalim mi... o 3 sepet neden birikti bakiiimm. Asilacak camasir kaldi mi.. ortalik ne alemdegeldim bende
cocugu uyuttum
etrafı topladım
yatakları topladım
cocugun nevresmini degistirdim
3 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
odamdakı cekmeceleri duzenledım
kahvaltı masasını topladım
gardlop sifonyerler ve yatak odası kapısı sildim
MasaAllahgeldim bende
cocugu uyuttum
etrafı topladım
yatakları topladım
cocugun nevresmini degistirdim
3 sepet çamaşır katladım yerleştirdim
odamdakı cekmeceleri duzenledım
kahvaltı masasını topladım
gardlop sifonyerler ve yatak odası kapısı sildim
Ben yeni üye değilim ki yaww bayadir takiliyordum buralardavalla yalnıs olanlar duzeltsin bacım aklımda halnıs kalmıs galıba :)
Ben maratona bildirim yaparak katılmadım sanirim o saatlerde misafir ağırlama maratonundaydım ..Maraton sonucunu yazan olmamis. Acaba hala maratondalar mi merak ediyorum.
Ben de saat 1 maratonuna basliyorum.
Hedefimde sadece 3 sey var.
1. Ütüleri bitirip yerlerine yerlestirmek
2. Cocuklari yikamak
3. Ciceklerin bakimini yapmak
Not.sivastrabzon cnm yazilarla ilgili soran sen miydin. Sanki sendin diye hatirliyorim ama yanlis da olabilirim. Evet arada bir seyler karaliyorum :)
Meslegim degil ama ilgi alanim. 2. Üniversite olarak edebiyat okuyordum sonra faydasi olmayacağını düşünüp biraktim. Profesyonellikten oldukca uzagim. Kitap cikarma hedeflerim yillardir var ama bir duzenli yazamadim. Atip kenara koyuyorum. Su an sitede misin?Ben maratona bildirim yaparak katılmadım sanirim o saatlerde misafir ağırlama maratonundaydım ..
Evet yazıyla ilgili soran bendim.Beni hatirlamışsın ama soruyu unutmussun..
Mesleğinin bir parçası olarak mı yazıyorsun, kitap yazma amaçlı mı sadece kendine kendin için mi karaliyorsun gibi bir soruydu. Çünkü yazı dilin ve anlatımın çok profesyonelce geldi ondan sordum haddim olmayarak ..
Bence erteleme kitap yazmayı yazmayı bu.kadar seviyor ve basarıyorken..Meslegim degil ama ilgi alanim. 2. Üniversite olarak edebiyat okuyordum sonra faydasi olmayacağını düşünüp biraktim. Profesyonellikten oldukca uzagim. Kitap cikarma hedeflerim yillardir var ama bir duzenli yazamadim. Atip kenara koyuyorum. Su an sitede misin?
Ortaokul hayalimdi yazar olmakMeslegim degil ama ilgi alanim. 2. Üniversite olarak edebiyat okuyordum sonra faydasi olmayacağını düşünüp biraktim. Profesyonellikten oldukca uzagim. Kitap cikarma hedeflerim yillardir var ama bir duzenli yazamadim. Atip kenara koyuyorum. Su an sitede misin?
Meslek.olarak.olmasa da her ikisini de gerçek hayata uyarlayabilirsin.. önemli olan sevdiğin şeyleri yapabilmek . Meslek olarak yapmak sadece araç..Ortaokul hayalimdi yazar olmakpskiyatrist olup hobi olark.yazarlik yapmak sonuc ev hanimligi pismanlik %0
Psikoloji ile ben de ilgiliyim ama psikiyatrist olacagim en son sey olurdu heralde...Ortaokul hayalimdi yazar olmakpskiyatrist olup hobi olark.yazarlik yapmak sonuc ev hanimligi pismanlik %0
Kesinlikle ama suan o heves yok sanirim ya da icimde biyerlerde var ama pek gun yuzune cikmiyor diyeyimMeslek.olarak.olmasa da her ikisini de gerçek hayata uyarlayabilirsin.. önemli olan sevdiğin şeyleri yapabilmek . Meslek olarak yapmak sadece araç..
Ooo gecenin sürprizii .. merak ve heyecanla bekliyorum ..Psikoloji ile ben de ilgiliyim ama psikiyatrist olacagim en son sey olurdu heralde...
O halde baskandan sivastrabzon a nur topu gibi bir yazi gelioooo. Aslinda 9 yasinda bir top.. ustunde duzeltme yapmam gereken bir süru sey var ama idare et artik
Ben olabilirim sanirim her turlu dert dinleyip çözüme ulastirmak/cabalamak buyuk mutluluk verir her zaman...Psikoloji ile ben de ilgiliyim ama psikiyatrist olacagim en son sey olurdu heralde...
O halde baskandan sivastrabzon a nur topu gibi bir yazi gelioooo. Aslinda 9 yasinda bir top.. ustunde duzeltme yapmam gereken bir süru sey var ama idare et artik