- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Evet ne yapalim. Bizde birseyler yapalim.
Merhaba herkese nasılsın badimcunku yıkadım bekledı gıkadım bekledı en son gıyecek camasır kalmamıştı salı gunu sabaha kadar utu yaptım 2 3 gun kafam fahat etsın dıye camasır yıkamadım onlarda bırıktı hepsını arka arkaya yıkadım o yuzden bı gunde 3 sepet oldu :) bugun 2 sepet daha yıkayacagım aksama utu ınsallabhem senın kımyasalsız yasam ne oldu bana bı kımyasalsız dogal yasam badısı gerek senı beklıyorum
bılıyorum canım senın ısmını dırek ekledım zaten lısteye
nerelerde acabap_ritha hem slsisteye eklesenız cok ıyı olur boyle tek tek eklemek bana zor oluyor liste kayboluyor
listeden duzeltıversen olur mu canım karıstırmısım galıba ben
Çamaşır makinamin içi de deterjan çekmecesi de hiç kötü kokmuyorArkadaşlar çamaşır makinesinin içini nasıl temizliyorsunuz.çamaşırlarda yıkandıktan sonra değişik bi koku oluyor.arada sirke ile boş çalıştırıyorum sadece.17 yıllık makine.nette sirke ve limon tuzu yazıyor denediniz mi bi sorun olmasın
Yukardaki eksikleri tamamlamak ve icimden gelirse bir kac is daha yapmak icin maraton baslatiyrum katilmak isteyen? 20.30 dan yatincaya kadar devamBugun yapilanlar Bulasiklar yikandi. bulasiklik camasir suyuyla ovuldu.baharak kavanozu kapaklari ve teli yikandi, ock silindi gozleri yikandi,tezgah bir tarafi silindi bir tarafi cam. suyuyla yikandi, tezgah duvarlari silindi. Yemek yapildi yenildi mutfak tekrar toplanilicak .cay yapilacak Oturma odasi toplandi supurulecek. Dun serilen camasirlar katlanip yerlestirilecek
Bende basladim gellYukardaki eksikleri tamamlamak ve icimden gelirse bir kac is daha yapmak icin maraton baslatiyrum katilmak isteyen? 20.30 dan yatincaya kadar devam
Ben de senleyim :)ha_mim sivastrabzon CKbeautyandsheer @Littlelemon S Sifayildizi K klbk33 kubdef Dostacilisoyler esoes1919 A Alaikra Ben_olmak @cnntrm Mia- areser
chentiq kopyala yapistir yaptim eksik yoktur insAllah
İyi badim sen nasilsinMerhaba herkese nasılsın badimMia- nasılsınız arkadaşlar.
8 5 mesaideyim maraton yapıyorum ama ev işiyle değil
Eski küldaşım yeni badimareser benim maraton bitti neler yapıldı kısaca;
Ortanca okula hazırlandı(beslenme saç kıyafet) gönderildi
Küçüğün altı üstü değiştirildi meyve hazırlandı
Mutfak toplandı kirliler makineye dizildi
Ocak masa tezgah cam önü silindi
Mutfak süpürüldü silindi
Kuruyan çamaşırlar toplandı katlandı
Oturma odası toplandı
Koltuklar açılarak heryeri süpürüldü
Yerler dip köşe süpürüldü silindi.
Çocukların odası dip köşe süpürüldü silindi mobilyaların ve duvar saatinin tozu alındı.çalışma masaları düzenlendi
Antredeki shaggy halı ters çevrildi.ufaklıkla üstünde tepinildikaldırılıp altı süpürüldü silindi serildi tekrar süpürüldü
Banyodaki saçlar süpürüldü
Çamaşır makinesi boş çalıştırıldı
Dış kapının oda kapılarının ve cam önlerinin tozu alındı
Sulu süpürge temizlendi
Namaz kılındı
Hiç.susmayan tele cevap verildi
Şimdi küçüğü uyuttum namaz kılıcam pazara gidicem gelince onlar yerleşecek yemek yapılacak bulaşık çay ödev faslı derken gün biter
Bana yeni bir maraton lazım
MasaAllah ve hala ayaktasinAyyy ben maraton sonucumu yazamadım şimdi yazıyım
Salon tülü yıkandı
Salon camı silindi
Yerler koltuklar çekilerek süpürülüp silindi
Koltuklar inçe uclu aparatla her yeri süpürüldü
Kapısı silindi
Toz alındı
Vitrin içi de silindi
Tülü takıldı (en zor iş de bu kruvaze mi diyorlar yaa iplerini tek tek geçir iki parçası tam ortalandımı die bak baya zamanımı alıyor)
Kuruyan çamasırlar katlandı
Ütülenecekler ayrıldı
Mutfak toplandı
Halısı makineye atıldı
Yerleri süpürüldü silindi
Tezgah Ocak evye silindi
Hol halısı süpürülüp kaldırıldı
Yerleri dip bucak silindi
Holdaki ayna silindi
Banyo DA yerler lavabo wc silindi
Klozet takımları silkelendi