Insallah bekledigine deger. Ozelden atiyorum fotolari. Yalniz siralamaya koyamadim. Cumleleri takip etmen lazim. Foto cekip koyduğum için. Umarim ben uyuyakalmadan okuyup paylasirsin yorumunuOoo gecenin sürprizii .. merak ve heyecanla bekliyorum ..
En böyük başgaaan biziim baaaaşgaann
Hastalarindan olumlu dönüş aliyorsan ben senin hastan olabilirim. Benim psikolog beni kapi disari ettiginden beri surunuyirjmBen olabilirim sanirim her turlu dert dinleyip çözüme ulastirmak/cabalamak buyuk mutluluk verir her zaman...
merak etme okuyorum hemenInsallah bekledigine deger. Ozelden atiyorum fotolari. Yalniz siralamaya koyamadim. Cumleleri takip etmen lazim. Foto cekip koyduğum için. Umarim ben uyuyakalmadan okuyup paylasirsin yorumunu
Insallah bekledigine deger. Ozelden atiyorum fotolari. Yalniz siralamaya koyamadim. Cumleleri takip etmen lazim. Foto cekip koyduğum için. Umarim ben uyuyakalmadan okuyup paylasirsin yorumunu
Seve seve kabul ederim yalniz garanti veremem sürekli bir hastam yokHastalarindan olumlu dönüş aliyorsan ben senin hastan olabilirim. Benim psikolog beni kapi disari ettiginden beri surunuyirjm
Hastalarima sundugum hizmetin temel esasi su: Derdi Dunya Olanin Dunya Kadar Derdi Olur(Hz.Mevlana)Hastalarindan olumlu dönüş aliyorsan ben senin hastan olabilirim. Benim psikolog beni kapi disari ettiginden beri surunuyirjm
Umuma acarsak ifsa olurum. Cunku yazi zamaninsa umuma acilsi. Ama bizim geup fotolarini koydugumuz yere ekleyebilirsiniz. Oraya sadece ekliler bakiyor dimi? Surekli hastan yoksa kobay olmayayim. Ben bi muddet daha takilayimAaa bu olmadi simdi basganim ya ben de merakla bekliyordum umuma acsak olmaz mi :)
O konuda bir bilgim yok , sen bilirsin başganimUmuma acarsak ifsa olurum. Cunku yazi zamaninsa umuma acilsi. Ama bizim geup fotolarini koydugumuz yere ekleyebilirsiniz. Oraya sadece ekliler bakiyor dimi? Surekli hastan yoksa kobay olmayayim. Ben bi muddet daha takilayim
badilik listesi
kim kiminle badi topikte suan kimler var bilelim su lısteler tekrar canlansın
@kubdefchentiq
Littlelemon sivastrabzon
@yıldıztozu16 @sifayıldızı
ha_mim @Ben_olmak
K klbk33CKbeautyandsheer
@areser @Alaikra @cnntrm @esoes1919
Mia- M Missbohem @Cesika_34 .........
Dil-i bitab
okumadan geçmeyin hanımlar
p_ritha
o zaman bir etiket yapalım. devamlı olacak mı olmayacak mı diye. çünkü badilikte sık sık gelmek gerekiyor. gelemeyecekse de haber vermesi gerekiyor ki badisi yalnız hissetmesin.
Devamlı olacak mısın? epeydir yoksun. bir mesaj yazıyorsun, 10-15 gün sonra tekrar bir mesaj. Düzenli gelirsen düzenli olursun. ;Fark etmişsindir bırakınca ipin ucunun kaçtıgını
ben bu mesajı daha doğrusu bir önceki mesajıhaklısın.
genelde burdayım ama aksam aktif değilim çok fazla
Bizbadilik listesi
kim kiminle badi topikte suan kimler var bilelim su lısteler tekrar canlansın
@kubdefchentiq
Littlelemon sivastrabzon
@yıldıztozu16 @sifayıldızı
ha_mim areser
K klbk33CKbeautyandsheer
@Ben_olmak @Alaikra @cnntrm @esoes1919 ismini unuttuğum varsa kusıra bakmasın lütfen
merhaba. yeni gördüm kusura bakmayın. konu tabiki devam ediyor. sanırım 2 senedir :)Aaaa devam etmiyormu bu konu..ediyorsa bende varim bende bende
annecim sen var mısın yok musun bilemiyorum ben. kızının da kulağını çek. çok özledimevet ya ödev olunca iyi oluyor
ben de erken uyanmak istiyorum ya. nasıl bereketli oldu mu peki günKızlar bu sabah ilk kez erkenden uyandim sanirim iş yapma dürtüsünden.maratona basliyorum hadi sizde gelin
hep ovor zıvırla geçiyor ki zaman...Selam kızlar,
Hafta sonum temizlik konusunda pek iç açıcı geçmedi. Çok olduğuna bakmayın, hep ıvır zıvır işler.
Ctesi
-dışarıda kahvaltı edildi.
-Wc-banyo yıkandı.
-Paspasları yıkandı.
-Birkaç makine çamaşır yıkandı-asıldı.
-Bazı kuruyan çamaşırlar katlandı.
-Kız jimnastiğe götürüldü.
-Market alışverişi yapıldı.
-Siparişlere devam edildi.
Pazar
-ev kocaya süpürtüldü.
-Toz alındı.
-Annemler geleceği için yemek yapıldı.
-Kız jimnastiğe götürüldü.
-Yemek faslı ardından bulaşıklar makineye, temizler yerlerine yerleştirildi.
-Çay faslına geçildi.
-Evdeki çöpler kocaya attırıldı.
-Kız yıkandı, uykuya hazırlandı.
-Siparişler bitirildi.