Küllerden Doğmak Vol.2

Arkadaşlar çamaşır makinesinin içini nasıl temizliyorsunuz.çamaşırlarda yıkandıktan sonra değişik bi koku oluyor.arada sirke ile boş çalıştırıyorum sadece.17 yıllık makine.nette sirke ve limon tuzu yazıyor denediniz mi bi sorun olmasın
Benimde öyle olmuştu birkaç yil önce.servis çagirmiştim meger alttaki vanasindan suyu bikaç yikamada bir boşaltmamiz gerekiyomuş.suyun yenilenmesi gerekiyomuş makinenin sag altinda plastik bi vana

Bende bu sefer sirke ve limon tuzu koyup 90 derecede uzun çalıştırdım.deterjan kalıntılarından galiba su baya köpüklenmişti.benimde özellikle siyahlarda oluyor koku:/

evet bizde de siyah body gibi atletlerde oluyordu koku. kaç defa komple yıkadım onları. hatta kokanları yıkarken sirke falan koydum, kokusunu kırsın diye.

Benimde öyle olmuştu birkaç yil önce.servis çagirmiştim meger alttaki vanasindan suyu bikaç yikamada bir boşaltmamiz gerekiyomuş.suyun yenilenmesi gerekiyomuş makinenin sag altinda plastik bi vana

Haa onu bende yaparım dermişim.bi kaç kere sökmüşlüğüm varda:KK70:
Servis gelse direk at bu makineyi der:işsiz:
Eskiyen parçaları alıp kendimiz yeniledik sürekli çünkü:))
Çocukların ihtiyaçlarından hiç sıra gelmiyor ona...

evet bizde de siyah body gibi atletlerde oluyordu koku. kaç defa komple yıkadım onları. hatta kokanları yıkarken sirke falan koydum, kokusunu kırsın diye.

Geçti mi peki canım

12-16 arası areser areser in maratonundayız zaten canım buyur sen katıl bize
oo super ben onu gormemişim :temizlik:

ben geldim maratondan
etraf toplandı
camasir makınası calıstırıldı
bulasık makınası bosaltıldı
kurutma calıstırıldı
oyıncaklar düzenlendı
Ablayı yıkadım
bebegın 2 tur altını degistirdim
coplerı cıkardım
yatakları topladım
koltukların yastık ve kırlent kılıflarını söktüm
yerleri süpürdüm
toz aldım

cunku yıkadım bekledı gıkadım bekledı en son gıyecek camasır kalmamıştı salı gunu sabaha kadar utu yaptım 2 3 gun kafam fahat etsın dıye camasır yıkamadım onlarda bırıktı hepsını arka arkaya yıkadım o yuzden bı gunde 3 sepet oldu :) bugun 2 sepet daha yıkayacagım aksama utu ınsallab :KK70: hem senın kımyasalsız yasam ne oldu bana bı kımyasalsız dogal yasam badısı gerek senı beklıyorum

bılıyorum canım senın ısmını dırek ekledım zaten lısteye

nerelerde acaba @p_ritha hem slsisteye eklesenız cok ıyı olur boyle tek tek eklemek bana zor oluyor liste kayboluyor

listeden duzeltıversen olur mu canım karıstırmısım galıba ben
her türlü halta yarayan badi geldi haagggnııımmm. günlük ödev verdim. bakmadı sanırım kimse

Arkadaşlar çamaşır makinesinin içini nasıl temizliyorsunuz.çamaşırlarda yıkandıktan sonra değişik bi koku oluyor.arada sirke ile boş çalıştırıyorum sadece.17 yıllık makine.nette sirke ve limon tuzu yazıyor denediniz mi bi sorun olmasın
ben sirke ve sodamatik karıştırıyorum

hiç boşaltmadım ben ya..

hazır bugünün konusu çamaşır makinesiyken. benim meramımda 40 derecede deterjanı eritmemesi. böyle kireç gibi oluyor makineyi boşaltırken. erimemiş oluyor. eskiden sorun yoktu. acaba ısı mı 40 dereceye yukselmıyor yoksa deterjanda mı bır problem var anlamadım

Eski küldaşım yeni badim areser areser benim maraton bitti neler yapıldı kısaca;

Ortanca okula hazırlandı(beslenme saç kıyafet) gönderildi
Küçüğün altı üstü değiştirildi meyve hazırlandı
Mutfak toplandı kirliler makineye dizildi
Ocak masa tezgah cam önü silindi
Mutfak süpürüldü silindi
Kuruyan çamaşırlar toplandı katlandı
Oturma odası toplandı
Koltuklar açılarak heryeri süpürüldü
Yerler dip köşe süpürüldü silindi.
Çocukların odası dip köşe süpürüldü silindi mobilyaların ve duvar saatinin tozu alındı.çalışma masaları düzenlendi
Antredeki shaggy halı ters çevrildi.ufaklıkla üstünde tepinildi :KK70:kaldırılıp altı süpürüldü silindi serildi tekrar süpürüldü
Banyodaki saçlar süpürüldü
Çamaşır makinesi boş çalıştırıldı
Dış kapının oda kapılarının ve cam önlerinin tozu alındı
Sulu süpürge temizlendi
Namaz kılındı
Hiç.susmayan tele cevap verildi:ukala:

Şimdi küçüğü uyuttum namaz kılıcam pazara gidicem gelince onlar yerleşecek yemek yapılacak bulaşık çay ödev faslı derken gün biter

Bana yeni bir maraton lazım:işsiz:

her türlü halta yarayan badi geldi haagggnııımmm. günlük ödev verdim. bakmadı sanırım kimse

hiç boşaltmadım ben ya..

hazır bugünün konusu çamaşır makinesiyken. benim meramımda 40 derecede deterjanı eritmemesi. böyle kireç gibi oluyor makineyi boşaltırken. erimemiş oluyor. eskiden sorun yoktu. acaba ısı mı 40 dereceye yukselmıyor yoksa deterjanda mı bır problem var anlamadım
Elbiselerde deterjan birakmasi mi diyosun deterjani fazla koydugumda oluyor o bende haznede kaliyorsa onu bilmicem.

hiç boşaltmadım ben ya..

Başkanım ben görmedim sayfa no veya link verir misin rica etsem bulamadım ben. Atladım belki de..

Eski küldaşım yeni badim areser areser benim maraton bitti neler yapıldı kısaca;

Ortanca okula hazırlandı(beslenme saç kıyafet) gönderildi
Küçüğün altı üstü değiştirildi meyve hazırlandı
Mutfak toplandı kirliler makineye dizildi
Ocak masa tezgah cam önü silindi
Mutfak süpürüldü silindi
Kuruyan çamaşırlar toplandı katlandı
Oturma odası toplandı
Koltuklar açılarak heryeri süpürüldü
Yerler dip köşe süpürüldü silindi.
Çocukların odası dip köşe süpürüldü silindi mobilyaların ve duvar saatinin tozu alındı.çalışma masaları düzenlendi
Antredeki shaggy halı ters çevrildi.ufaklıkla üstünde tepinildi :KK70:kaldırılıp altı süpürüldü silindi serildi tekrar süpürüldü
Banyodaki saçlar süpürüldü
Çamaşır makinesi boş çalıştırıldı
Dış kapının oda kapılarının ve cam önlerinin tozu alındı
Sulu süpürge temizlendi
Namaz kılındı
Hiç.susmayan tele cevap verildi:ukala:

Şimdi küçüğü uyuttum namaz kılıcam pazara gidicem gelince onlar yerleşecek yemek yapılacak bulaşık çay ödev faslı derken gün biter

Bana yeni bir maraton lazım:işsiz:
Sana maraton dayanmıyor maşallah, :nazar:hızına yetişmek mümkün degil..

Ben ara ara girdim ama öyle bir göz gezdirdim.. yoklama, maraton, ödev hepsini kaçırmışım.
Bildirime de vaktim yok şu an kızın yarın yazılısı var, teftişte olmam lazım..
Inşallah akşama görüşürüz ..
Sizi seviyorum...:KK200::KK200:

Ben ara ara girdim ama öyle bir göz gezdirdim.. yoklama, maraton, ödev hepsini kaçırmışım.
Bildirime de vaktim yok şu an kızın yarın yazılısı var, teftişte olmam lazım..
Inşallah akşama görüşürüz ..
Sizi seviyorum...:KK200::KK200:
Yoklama mi alinmis :KK17:benim de hic haberim yok maratonun da son 5dksi gordum odevi de az once gordum biz de seni seviyoruz (eski) badicanim:KK200::KK200:

Bir ara ha_mim ha_mim in mesajinda gördüm yoklama kelimesini, ondan dedim. Espri yapmıştır belki.
Ödev ne, ben kaçırdım
  1. 26.03.2018 Günlük Ödevi
    Bildirim süresi 27 mart salı günü saat 12:00 ye kadardır.

1- Aynaların tozunu almak (Ne kadar gerekiyorsa)
    2- Bir aile büyüğüne telefon etmek (Amca, Anne, Hala vs.)
    3- 2 sf Kuran, 20 sayfa kitap YADA 10 dk tefekkür (istediğiniz birini seçebilirsiniz)
    https://www.kadinlarkulubu.com/forum/bookmarks/?type=post&id=55406338

X