- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 36
Mutfagi sadelestirmek icin neler yaptin anlatir misin? Ben herseyi sadelestirmek istiyorum. Yoruldum artik. Herseyin icinde bunaliyoruz. Sonra isimiz bitmiyor.Merhaba .. ben de mutfağımı mümkün olduğunca sadelestirmeye çalışıyorum ama yine de memnun değilim başka bir yol da bulamıyorum . Bir ara sana foto atsam fikir verir misin?
Oylama yapmak lazim. Burada oda oda odak noktasi seklinde yapilmakta.Benim mutfak ta çok sade :) kizlarrr her ay belli zaman cam silme etkinliği başlatalım mi? Kim katılır?insallah Ay başında ya da ay sonunda bir haftayı ayıralım ne dersiniz?
Ben kendim hariç evin iki üyesini yıkadım ama yazmaya fırsat olmadı, şunlar da yaptıklarım:sivastrabzon badicim ne yaptın :) birazdan yapacağım insallah ben benim görevi :)
Hoşgeldin canım tekrar..Herkese hayirli aksamlar ben geri geldim,nasilsiniz herkes iyidir insAllah. chentiq gruba geri katilmam mumkun mu ?
Hosbuldum dil aliskanligi badicim diyesim geldi kendimi bi kotu hissettimHoşgeldin canım tekrar..
Sennnn varsannn bizz varizzHerkese hayirli aksamlar ben geri geldim,nasilsiniz herkes iyidir insAllah. chentiq gruba geri katilmam mumkun mu ?
Ooov cok teşekkür ederim cok mutlu oldumSennnn varsannn bizz varizz
Bizzz bu eviii toplariiizzz
Yeter ki dööönnnn geriiiii
(Gitar çalan bebe ikonu)
valla yalnıs olanlar duzeltsin bacım aklımda halnıs kalmıs galıba :)
Ben geri geldim canim ama badimbadilik listesi
kim kiminle badi topikte suan kimler var bilelim su lısteler tekrar canlansın
kubdef chentiq
Littlelemon sivastrabzon
@yıldıztozu16 @sifayıldızı
ha_mim Ben_olmak
K klbk33CKbeautyandsheer
Ben_olmak A Alaikra cnntrm esoes1919
@Mi_a M Missbohem C Cesika_34 .........
okumadan geçmeyin hanımlar
hoşgeldin canım :) bulunur sana bı badı uzulmeBen geri geldim canim ama badim