Küllerden Doğmak Vol.2

Merhaba .. ben de mutfağımı mümkün olduğunca sadelestirmeye çalışıyorum ama yine de memnun değilim başka bir yol da bulamıyorum . Bir ara sana foto atsam fikir verir misin?
Mutfagi sadelestirmek icin neler yaptin anlatir misin? Ben herseyi sadelestirmek istiyorum. Yoruldum artik. Herseyin icinde bunaliyoruz. Sonra isimiz bitmiyor.

Benim mutfak ta çok sade :) kizlarrr her ay belli zaman cam silme etkinliği başlatalım mi? Kim katılır?insallah Ay başında ya da ay sonunda bir haftayı ayıralım ne dersiniz?
Oylama yapmak lazim. Burada oda oda odak noktasi seklinde yapilmakta.

sivastrabzon badicim ne yaptın :) birazdan yapacağım insallah ben benim görevi :)
Ben kendim hariç evin iki üyesini yıkadım ama yazmaya fırsat olmadı, şunlar da yaptıklarım:
Çamaşırlar toplandı, yenisi yıkanıp asıldı,
Bulaşık makinası açıldı,
Kv. Ve kiz yıkandı,
Aksam yemeği için ıspanaklar yıkandı (dört su), yemeği yapıldı,
Çorba yapıldı,
Kızım yazılıya çalıştırıldı,
Komsunun sürpriz doğumgunune diğer komsularla ortak hazırlık icin sigara buzluktaki sigara böreği kızartıldı,
Öğlen kahveye, aksam doğumgününe gidildi...
Yarına allah kerim artık. İyi pazarlar..

Kızlar ben allah izin verirse pazartesi maratona başlamak zorundayim bi ton iş var pazartesi sabah yazarim kacta basliycami bebege göre

25mart 5lim
Camasir
Bulasik
Utu
Yemek
Genel temizlik
Kisisel temizlik ve cocuklarin kisisel temizligi

Cok isim var. Oturdum cayimi yudumluyorum.

Maraton yapalimmi? 11.30 - 17.30 maratonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…