Küllerden Doğmak Vol.2

Hosbuldum canım, her yönü ile yeniden başlamaya niyetliyim :) ama bu gün öğle vakti dışarı çıkmak zorunda kaldım kızım uyanınca maratona katılamadım yeni maratona lütfen yeniden etiketleyin beniii mucuk:21:
sende maraton baslatabilirsin canım
Yarın yok mu maraton? Beni de etiketleyin :), ayrıca buzdolabında gıdaları nasıl saklıyorsunuz? Peyniri haftalık mi alıyorsunuz? Buzluya peynir atılır mi?
buzdolabı derken buzluk mu canım. bal benım bızdolaptakıler suan yazdan erık şeftalı dometes patşıcan kurutmuştum onlar var kurı bıberler gıvelenmeye baslar dıye onları haslayıp koydum dogal tereyagı bulmuştum tarım fuarında onlar var peynirle var buzlukta cok almıştım bozulmasın diye koydum sucuk alınca dılımleyıp koyuyorum onlar var kasar vardı bozulmasın diye koymustum haslanmıs börülce var fazla haslamısım onu koydum bide haslanmıs tane mısır var pızza falan yaparsam kullanıyorum

sende maraton baslatabilirsin canım

buzdolabı derken buzluk mu canım. bal benım bızdolaptakıler suan yazdan erık şeftalı dometes patşıcan kurutmuştum onlar var kurı bıberler gıvelenmeye baslar dıye onları haslayıp koydum dogal tereyagı bulmuştum tarım fuarında onlar var peynirle var buzlukta cok almıştım bozulmasın diye koydum sucuk alınca dılımleyıp koyuyorum onlar var kasar vardı bozulmasın diye koymustum haslanmıs börülce var fazla haslamısım onu koydum bide haslanmıs tane mısır var pızza falan yaparsam kullanıyorum
O zaman bu dediklerini buzlukta sorunsuz saklayabiliriz :) mesela indirimde aldık koyduk, çıkarıp çıkarıl yiyebiliriz :)

Heyooooo ben bitirdim maratonu :halay::halay::KK76::KK76: kızlar siz naptıniz ? Gerçi Yildiztozu16 Yildiztozu16 hâlâ kendi maratonundadir.. Littlelemon Littlelemon inşallah içindeki sesi dinlememişsindir:110:.. valla benim bile hiç niyetimde yokken senin sayende birsuru is yaptım ..
İşte sonuç:
Bulaşık makinası açılıp boşaltıldı,
Ocak demiri bulaşık makinasına atıldı,
Banyo wc lavaboları yıkandı,
Wc temizlendi,
Banyo aynası silindi,
Banyodaki bütün eşyaların tozu alındı,
Çöpler boşaltıldı,
Havlular değişti,
Duşakabin içi çamaşır suyu+cifle temizlendi,
Duşakabin içindeki musluk dış macunuyla parlatıldı,
Yerlere makina açıldı,
Balkon ve dış kapının önü viledayla silindi,:temizlik:
Mutfaktaki kilim, spor ayakkabılar ve toz bezleri yıkandı
Ve komşu kuran'ına giderek maratona orda devam edildi (ikram servisine yardım),
Kv. Ilacı verildi havası yapıldııı..
Bu günlük Bu kadar darılmayıniiz,
yarın yine görüşürüz hoşçakalınııızzz..:ıslık::KK75::KK75:
:KK52::KK52::silah:

Valla bravo sivastrabzon sivastrabzon ben gezmeye gittigim gün bunlarin hepsini birden yapamam ben baya bi ağırım ya
Teşekkür ederim, iyi moral oldu . Kendine haksızlik etme biraz destek ve motivasyona ihtiyacin var sadece.. Aslina bakarsan kafamda bu kadar iş yoktu, standartımı yapacaktım sadece.. Ama hem maraton hem de havanın güzel olmasıyla benim de beklemediğim bir performans oldu..:KK70:

Bayanlar selamünaleyküm ben aranızda yeniyim galiba maraton diye bahsediyorsunuz anlamadım konuyu ben benide etiket yaparsanız sevinirim:halay:
Hoşgeldin öncelikle umarım beklentilerine burada karşılık bulursun..
Arkadaşımız K klbk33 'ten kopyalayıp maratonu anlataýım:
"Canım maratonu sende baslatabilirsin. Su saatler arasi maraton yapacagim diye duyurursun.
Maraton birden fazla kisinin belli zaman diliminde ellerine gecen her turlu isi yapip buraya yazmasi oluyor. Kural olarak tek kisimaratona katildiginda buraya yazmiyorduk ama zamanla katilim az oldugundan okuyanlar şevke gelsin diye yazmaya baslamistik"
Bunun dışında günlük beşlimiz var, her gün yaptığın işlerden en.az beş tanesini (fazla da.olabilir) yazıyorsun günlük olarak.
15 günde bir odak noktamiz var; evin bir bölümünü belirleyip orayı butun detaylariyla temizliyoruz, bitiren maddeleriyle yaziyor. Bem bu seferkine.katilamadim ama sanırım çocuk ve yatak.odaları. Arkadaşlardan biri maddeleri atar, rica ederiz..
Günlük ödev vardı ama o uzun zamandır yapılmıyor ..
Burda ne kadar aktif olursan o kadar temizlik istahin kabarıyor (test edildi, onaylandı:KK73::KK70:)
Bir de topiğine kurucusu chentiq chentiq e özel mesajdan tam hatirlamiyorum ama yaş, meslek, hedef gibi kişisel bilgilerini atıyorsun..
Uzun yazdığım için çok gelebilir ama başlayınca öyle gelmeyecek ..
Kolay gelsin şimdiden..
Bu arada aklıma gelmişken yeni uyeler Littlelemon Littlelemon ve M Missbohem (başka var mıydı hatirlayamadim) chentiq chentiq e özel mesajla kişisel bilgilerinizi yazar mısınız?

sivastrabzon sivastrabzon benim maratin bitti pek maraton gibi gecmedi ya cok rahat gecti sabah erken kalkip cogu seyi hazir etmistim onun rahatligini yasadim valla.misafirler coktan yollandi ev ve mutfak toplandi.oyuncaklar toplandi oglus yatirildi cay konuldu keyif yapilacak

sivastrabzon sivastrabzon benim maratin bitti pek maraton gibi gecmedi ya cok rahat gecti sabah erken kalkip cogu seyi hazir etmistim onun rahatligini yasadim valla.misafirler coktan yollandi ev ve mutfak toplandi.oyuncaklar toplandi oglus yatirildi cay konuldu keyif yapilacak
Oh ne güzel, geçmiş olsun.. kendin icin bile bir sey yapsan maraton maratondur ...:KK66:
Littlelemon Littlelemon maraton yaptıysam sonucu, neler yaptığını yazar .mısn?
kubdef kubdef bizi eşler misin Littlelemon Littlelemon la badilik için.

Kusura bakmayın kızlar yeni öğreniyorum, bebeğin çamaşırları yıkandı, kuruyanlar katlandı ev süpürüldü mutfak temizlendi. Bir tembel için bu gün baya is yapıldı galiba :))) yavaş yavaş hızlanacağım.

Kusura bakmayın kızlar yeni öğreniyorum, bebeğin çamaşırları yıkandı, kuruyanlar katlandı ev süpürüldü mutfak temizlendi. Bir tembel için bu gün baya is yapıldı galiba :))) yavaş yavaş hızlanacağım.
Ilk iş olarak kendini tembel görmekten vazgecersen daha çok motive edersin kendini. Küçük bebeğin var, o.kadar iş yapman normal.. bebeğine ayırdığın vakti de ekleyebilirsin yaptıklarına ..

Ilk iş olarak kendini tembel görmekten vazgecersen daha çok motive edersin kendini. Küçük bebeğin var, o.kadar iş yapman normal.. bebeğine ayırdığın vakti de ekleyebilirsin yaptıklarına ..
O zaman onu da ekleyeyim, kızımı parka çıkardım yürüteciyle çocukların pesinden koştu :) güzel bir şey yaptım islerin arasında :)

badilik listesi

kim kiminle badi topikte suan kimler var bilelim su lısteler tekrar canlansın

kubdef kubdef chentiq chentiq
Littlelemon Littlelemon sivastrabzon sivastrabzon
@yıldıztozu16 @sifayıldızı
ha_mim ha_mim areser areser
K klbk33 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer

Ben_olmak Ben_olmak A Alaikra cnntrm cnntrm esoes1919 esoes1919 ismini unuttuğum varsa kusıra bakmasın lütfen
Günaydın.. Keyifli, neseli bir haftasonu dilerim sana ve diger küldaşlara..Öncelikle eşleştirme için teşekkürler.
Yeni üyler var, onları yazayım dedim M Missbohem , A Alaikra ve C Cesika_34
Bir de ha_mim ha_mim le Ben_olmak Ben_olmak badi değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Dün çok iş yaptım ben...

mutfağımı sadeleştirdim
ocağı tezgahı sildim.
sebzeleri yerleştirdim.
bulaşık yıkandı.

oturma odasına çiçeklerim yerleştirildi.
kitaplar çekmeceye yerleşti.
oyuncaklar toplandı

çocuk odası toplandı
kıyafetler yerleştirildi.

yatak odası topluydu yeterince :)

Bugün neler yapılıcak...
eve gider gitmez 1 mak çamaşır yıkanıcak
nevresim değişecek
çamaşır katlanıcak
wc-banyo temizlenicek
tüm odalar süpürülüp-silinecek
yağmur yağmazsa balkon yıkanıcak

toplam 1:30 dk işim var

sonra yemek-oyun-çay faslı gelir

Dün çok iş yaptım ben...

mutfağımı sadeleştirdim
ocağı tezgahı sildim.
sebzeleri yerleştirdim.
bulaşık yıkandı.

oturma odasına çiçeklerim yerleştirildi.
kitaplar çekmeceye yerleşti.
oyuncaklar toplandı

çocuk odası toplandı
kıyafetler yerleştirildi.

yatak odası topluydu yeterince :)

Bugün neler yapılıcak...
eve gider gitmez 1 mak çamaşır yıkanıcak
nevresim değişecek
çamaşır katlanıcak
wc-banyo temizlenicek
tüm odalar süpürülüp-silinecek
yağmur yağmazsa balkon yıkanıcak

toplam 1:30 dk işim var

sonra yemek-oyun-çay faslı gelir
Merhaba .. ben de mutfağımı mümkün olduğunca sadelestirmeye çalışıyorum ama yine de memnun değilim başka bir yol da bulamıyorum . Bir ara sana foto atsam fikir verir misin?

X