Küllerden Doğmak Vol.2

hah buna yetiştim

hosgeldın tembel kardes burda küllerinden doğacaksın :)

canım once saglık ev işlerini duaunme bile suan cok gecmıs olsun bu arada a

a-o saat cakışması senın maratonu areserınkıyle bırleştirelim 16.00 kadar sursun o zaman :KK70: 15 dk sonra baslıyorum ben
Hosbuldum canım, her yönü ile yeniden başlamaya niyetliyim :) ama bu gün öğle vakti dışarı çıkmak zorunda kaldım kızım uyanınca maratona katılamadım yeni maratona lütfen yeniden etiketleyin beniii mucuk:21:

Yarın yok mu maraton? Beni de etiketleyin :), ayrıca buzdolabında gıdaları nasıl saklıyorsunuz? Peyniri haftalık mi alıyorsunuz? Buzluya peynir atılır mi?

Yarın yok mu maraton? Beni de etiketleyin :), ayrıca buzdolabında gıdaları nasıl saklıyorsunuz? Peyniri haftalık mi alıyorsunuz? Buzluya peynir atılır mi?
Canım maratonu sende baslatabilirsin. Su saatler arasi maraton yapacagim diye duyurursun.
Maraton birden fazla kisinin belli zaman diliminde ellerine gecen her turlu isi yapip buraya yazmasi oluyor. Kural olarak tek kisi maratona katildiginda buraya yazmiyorduk ama zamanla katilim az oldugundan okuyanlar şevke gesin diye yazmaya baslamistik.

Peyniri buzluga nadiren koyuyorum. Bir sey olmuyor. Genellikle haftalik yetecek kadar aliyorum.

Kisi sayimiz artti. Topic eski kurallarina donse cok iyi olurdu aslinda.

Suraya dun yaptigim isleri yazayim
*Yemek pismek uzere ocaga koyuldu.
*Yemek piserken bulasik mak bosaltilip tezgahtaki bulasiklar makinaya dolduruldu.
*tezgah silindi
*yemek masasi hazirlandi
*cocuklarin aglama krizleri ile ugrasildi
*sofra toplandi
*salon ve mutfak supuruldu
*icilen caylarin bardaklari toplamdi
...

4- helva yapıp dağıtma
Allah kabul etsin küldaşım..

Gunaydinlar canlanmis sanki buralar :)
Günaydın..Yeni üyeler geldikçe bir kıpırdanma oluyor, yeniler eskiyince gene duraklama devrine giriyoruz :KK48:

Benim yoğun tembel enerjimi bitirme cabam canlandırdı buraları galiba :KK70: kızlar bu gün ben maraton başlatıyorum, isteyen bana eşlik etsin. :KK55::KK19::temizlik:

Başlangıç: 11:00-16:00

Haydi bismillah
Öyleyse sen aynı çabayla devam et ki enerjimiz de daim olsun..:super:
İlk maraton çağrın ve katılımın olacağından destek amaçlı sana eşlik edeyim ben de. Ama komşuda kuran var, fazla bir şey yapabilirmiyim bilmiyorum. Hayırlısı..
Hadi kolay gelsin ..
:temizlik::temizlik:

Allah kabul etsin küldaşım..

Günaydın..Yeni üyeler geldikçe bir kıpırdanma oluyor, yeniler eskiyince gene duraklama devrine giriyoruz :KK48:

Öyleyse sen aynı çabayla devam et ki enerjimiz de daim olsun..:super:
İlk maraton çağrın ve katılımın olacağından destek amaçlı sana eşlik edeyim ben de. Ama komşuda kuran var, fazla bir şey yapabilirmiyim bilmiyorum. Hayırlısı..
Hadi kolay gelsin ..
:temizlik::temizlik:
Sanirim oyle oluyor arada taze kan lazim o zaman :) sabah sabah maraton yaptim ben oglen 1-2 gibi misafirlerim gelecek mutfakta cebellestim :)

Dün komşum akşam üstü gitti, sonra yemek hazırlığı vs.. yazamadım.
Dünkü yaptıklarım:
Bulaşık makinası boşaltıldı,
Kuruyan çamaşırlar toplanıp yenisi yıkandı ve asıldı,
Yatak odası tozu alındı,
Irmik helvası yapıp dağıtıldı,
Öğlene çorba akşama çorbanın yanına karışık kızartma ve makarna yapıldı,
Lavabolara lavabo açıcı döküldü,
Komşu ağırlandı
Ve genel ortalık toplama..
...

Simdi isleri bitirdim oturdum.10.30 gibi kahvalti hazirlamayla maratona baslarim sonra misafirler gidene kadar oturamam heralde :) onlar gidince de yemek telasi sonra yemegi kaldir fakan benim oturmam aksam 20.30 olur :) sivastrabzon sivastrabzon
O.zaman seni de maratonda sayıyorum ben.bitis saatin önemli değil müsait olunca yazarsin..
Yorucu bir gün seni bekliyor şimdiden kolay gelsin arkadaşım..
Littlelemon Littlelemon maratona bir.kisi daha geliyor..:halay:

Kızlar teşekkürler eşlik edenlere :) içimden bir aes hala beni rahat bırakmıyor ve bosver yat asagi diyor ama o kötü sesi dinlemeyeceğim. Pis seytan :)
Kahve iç belki enerji verir canim. Bu arada kizlar benimde hiç enerjim olmuyo kahve dışında size enerji veren bi yiyecek icecek varmi acabaki

Ben geldimm.

Herkese hayırlı cumalar dilerim.

Bugün yapılacaklar

Bulaşık makinesi bosaltilip iki üç bardak tabak var onlar yerlestirilecek

Ev supurülup silinecek tozu biraz önce aldım

Wc banyo temizlenecek

1 makine çamaşır asılacak

Çorba ve pilav yapılacak ana yemeğim dünden hazır

Ütü var yapılması gereken ama yetİse bilir miyim bilmiyorum

Kızımdan dolayı pek maratona katılamıyorum etiketlemeler için teşekkür ederim.

Bir de elektrikler gitti:işsiz:

X