İçine mi doğdu canım, dün saat 21. 00 da sezeryana alındım, daha zamanım vardı saat 5-6 gibi suyum geldi, zaten sezeryan olacaktım erken alınmış olduSürpriz bebek miiiiibenim üçüncüde öyleydi beklemediğin zaman alışması biraz zaman alıyor ama çok seviliyorlar
Hayırlı olsun gözünaydın Allah tamamına erdirsin canım
zambak86 sen nasılsın canım doğum yaptınmı.hiç.haber yok
Sağol arkadaşım maalesef basit bi soğuk algınlığı değilmiş.ara ara ateşi çıktı her ateşi çıktığında bulantısı oluyordu.sabah dr a götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotikle 3 günlük rapor verdi.
Sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım inşallah çabuk atlatır.hastalık bakanada çekene de zor.Allah sanada kolaylık güç kuvvet versin.
Düello diyosunbugün bende kırgınım biraz .sabah bebek arabasıyla dr a gidip geldim o sayılır mı örtmenim.yoksa ekstradan bişey yapamam bugün.iyice hasta olurumda mazallah .bebeler perişan olur.
Gözünaydın, geçmiş olsun.. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin ..İçine mi doğdu canım, dün saat 21. 00 da sezeryana alındım, daha zamanım vardı saat 5-6 gibi suyum geldi, zaten sezeryan olacaktım erken alınmış oldu
Hayirli ugurlu olsun bebegin. Iyi misin? Bebek iyi mi?İçine mi doğdu canım, dün saat 21. 00 da sezeryana alındım, daha zamanım vardı saat 5-6 gibi suyum geldi, zaten sezeryan olacaktım erken alınmış oldu
Amin canım, çok sağolGözünaydın, geçmiş olsun.. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin ..
İçine mi doğdu canım, dün saat 21. 00 da sezeryana alındım, daha zamanım vardı saat 5-6 gibi suyum geldi, zaten sezeryan olacaktım erken alınmış oldu
İçine mi doğdu canım, dün saat 21. 00 da sezeryana alındım, daha zamanım vardı saat 5-6 gibi suyum geldi, zaten sezeryan olacaktım erken alınmış oldu
14.30 - 16.30 seninleyimmm maratondaKızlar bütün hastalara acil şifalar dilerim
Dün asker uğurladık giremedim
Öğle kadar dışardaydik kahvaltı dışarda halledildi.
Gelince mak. Cam. Artım
Kuruyani topladım makinede minder vardı onu serdim.
Banyo yik.
Menekşe aldık iki tane onun bakımını yaptım.
Bul .mak. boşaltım.
Ev süpürüldü
Misafir gerçekti onlar geç geleceğini söyleyince ev ahalisine ayrı yemek yapıldı sofra kuruldu
Sonra mutfağı toplama faslı misafire yemek yapıldı.
Askeri uğurladık onlar eve gelmediler bugün gelecekler
Veee bugün suresiz maratona kalkiyorum gelen varmı
Hayırlı tezkereler dilerim..Kızlar bütün hastalara acil şifalar dilerim
Dün asker uğurladık giremedim
Önce kolay gelsin..4- kadın budu köfte hazırlamak
Ben de 3-5 çocuğum olsun çok isterdim. Ama hayat şartları onların eğitimi, yetiştirilmesi, çalışıyor olmamız nedeniyle 1 çocukla kalma kararı aldık.
Allah hepimizinkini annesine babasına bağışlasın, hepsine sağlık versin.
Bugün de ben hastalandım. vücudum kırılıyor ağrıdan. Boğazım yanıyor, yutkunamıyorum. Bununla ilgili bitkisel şeyler yapıyorum sadece.
cnntrm aman aman bir bebis daha yola cikmis. Masallah sana. Hayirlisi olsun. Allah saglikla kucagina alip guzel guzel buyutmeyi nasip etsin. Tebrik ederim
sivastrabzon gecmis olsun.
@CKbeautyandsheer
gecmis olsun canim veeeha_mim dikkat et kendine. Duellolarimiz devam edecek. Olmazsa olmaz. Ben artik kilo veremiyorum. Son kilolar zor gidiyor. Bugun 36 beden elbisem oldu bana coook mutlu oldum. Son 3 kg versrm daha da mutlu olacagim
Hepinizin geçmiş olsun.dileklerinize ayri ayrı teşekkür ederim ..
ha_mim , @CKbeautyandsheer size de geçmiş olsun canlar..
Iade-i ziyaret topiğine döndürdü burayı da
Ve bugün...
Eczane, fırın, kırtasiye turu,
Banyo ev temizliği,
Ev geneli toz.alma,
Balkon yıkama,
Yerleri süpürme,
Toz alma,
Bütün aynaları silme,
Bulaşık makinası çalıştirilip bosaltma,
Çamaşır yıkayıp asma,
Komsudan.kahve ziyareti,
Kv. Kahvaltı,ilaç hava verilmesi ..
Not almıştım ama gidip almaya üşendimgaliba bu kadar..
Iyi geceler, allah rahatlık versin..
Ben geldimm
Yapılanları hemen yazıp kacayim
- kahvaltı yapıldı mutfak toplandi yemek yapıldı.
-1 makine çamaşır asıldı kuruyanlar katlandı, gece 1 makine daha asıldı.
- ev süpürülüp silindi
-banyo temizlendi çöpü atıldı
Bugün yapılacaklar ;
-Yemek yapılacak
-Koltuk kanepe silinecek
-Halılar silinecek
-Ayakkabılık silinecek
-1 makine çamaşır yıkanıp asılacak kuruyanlar katlanacak
- wc banyo üstten yine temizlenir.
Ütülüklerı ayırıp daha sonra yaparım herhalde.
Şimdilik böyle bakalım insaallah hepsini uygular bitiririm
Elimden gelse hep sileceğimHakkında hayırlısı olsun canım.geçmiş olsun Allah şifa versin...
Sağol canım.ben devam ediyorum takrardan:))gerçi 36 beden olmuşsun ben seninle düello yapmaktan zevk almam artıkın hıhhh.kendimi yenik saydım bileee.şaka bi yana darısı bana
Bizde sana teşekkür ederiz canım:))
Canım sen kaç günde bir halı koltuk siliyorsun.her mesajında var bu silme işi.seviyosun galiba.ben pek sevmiyimdesen böyle yazdıkça kendimi pasaklı hissediyorum
Geçmiş olsun gözünaydın canım.
Aklı çok rızkı bol ömrü uzun ve hayırlı olsun inşallah canım.