Küllerden Doğmak Vol.2

Ayy ne kadar güzeeeel aynı masal gibi.orda yaşamak isterdim:)ellerine sağlık canım.

Gelmişken bi ara rapor vereyim;

Mutfak ve ev toplandı
Gardolabındaki yorgan yastık battaniyeler boşaltıldı havalanması için balkona çıkarıldı.
Tüm nevresimler çıkarılıp bi posta yıkandı serildi
Yatak örtüsü makineye atıldı
Küçüğe meyve hazırlandı

Şimdi namaz molası verdim sonra devam inşallah.eşim erken gelirse pek bişey yapamam.zira 4 buçuğa kadar yemek hazırlamam gerekecek.olduğu kadar artık

Hoşbuldum canım :)

Aaa evet dun de ben seni hatirladim benim bebis 2 yasinda oldu ama hicc durmuyo bazen is yapmak dert oluyo

Maşallah canım. Çocuklar durmaz onların işi bu :) En meraklı dönemleri şuanda her şeyi karıştırır ama zararı tehlikeyi bilmez gözünü üstünden ayıramazsın. Canları sağolsun ne yapalım büyüyecek elbet :) Benim oğlan 6 yaşında kız 15 aylık evde terör esiyor resmen

O vakitlerde işteydim maalesef

Ne güzel olmuş canım ellerine sağlık

Bugün dışarı çıktım maratona katılmadım.

Yapılanlar
Kahvaltı
Bulaşık makinesi boşaldı
B. Mak . Dolduruldu bardak çok olunca limon tuzu koydum parlasin diye.
Tezgah ocak masa silindi
Sabah makinede ki alezi durulatip serdim.
Iki makina çamaşır yıkandi 3. Yıkanıyor.
Biri serilidi tam kurumamislar dışarda soba kokusu olmasın diye topladim içeri serdim 2. Yıkanani da şimdi Yıkanan minderle yarın sererim.
Çamaşır sepeti ahşap örgü kılıfı yıkandi sepet temizlendi
Ev toplandı
oyuncaklar ayrıldı. Dolabın üstüne kaldırılacak.
Çamaşır katlandı yerleşti
Çocuklar yatırıldı.
Mutfak toplu bırakıldı.

Sende kendi maratonunu yapmışsın canım.

Benimkide pek verimli geçmedi zaten hem sular kesildi hem de eşim erken geldi.yemek girdi araya.
ama hazır gardolabı boşalmışken çektim arkasını silip süpürdüm.
yorganların olduğu kısmın ve üstünün tozunu aldım.
balkonda havalanan yorganları yastıkları yerleştirdim
Yatak örtüsü yıkandı serdim
Kuruyan nevresimleri topladım ütüledim yorgana geçirdim
Yemek ve çay faslından sonra mutfağı topladım
Ortanca okuldan hasta geldi onunla ilgilendim sonra biraz açıldı ödev yaptık
veee çocukları doyurup uyuttum

Benim günün özeti kısaca böyleydi
Hayırlı geceler küldaşlarım

Hımm çalışıyorsun demek.bi daha aklımızda bulunsun o zaman.aramızda baya çalışan arkadaş var.sizlerde akşam kendi aranızda maraton yapabilirsiniz.uyarsa bizde katılarız tabii
Bu arada çocuklarını Allah bağışlasın canım.Allah kolaylık versin.

Sağol canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın Rabbim. Benim bir de üçüncü bebiş yola çıkmış sağolsun önden bir haber verdi soğuk duş etkisi yarataraktan O yüzden evime acilen bir düzen ve sadelik getirmem lazım. Ama ne ara yapacağım o işleri bilmiyorum

Günaydın herkese..
ha_mim kızın için geçmiş olsun dilerim, sanırım hafif bir soğuk algınlığı ..
Iyi baktığın için çabuk atlatmış ..
Düelloya devam ediyorsan beni etiketler misin? Biraz çabalamak istiyorum destek lazım..
Ben de dün yine çok yoğunduum gene..
Sabahtan yengem geldi, akşam yemeğine kadar bendeydi, sırf ona olmalıydım desem abartmış olmam. Akşam da kv. Rahatsızdı acile götürdü eşim, onun stresi bekleyişi falan.. hiçbir iş yapmadım desem yeridir yemek dışında. Zatürre teşhisi koydular. Daha once de geçirmiş o nüksetmiş tekrar... onun bulunduğu salonu bile dogru dürüst havalandırmıyordum ama nasıl olduysa olmuş gene..
Dün küçük bir kişisel temizlik yaptım,
Bulaşık makinası boşalttım,
Önceki günün çamaşırlarını katlayıp kaldırdım
Bir de kahveyi, çaydı, yemek, salata pilavdı.. bunlarla bitirdim günü..
Bugün çok yorgun hissediyorum kendimi ama zorlayacagim artık.
Görüşmek dileğiyle, herkese kolay gelsin..
cnntrm sana da gözünaydın, hayırlı olsun bebegin. Şimdiden sağlıklı bir doğum dilerim..

Son düzenleme:

Sağol canım:) Size de geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah kv.
Ben bugün evdeyim o yüzden bizde full+full temizlik var bakalım ne kadar yapabilicez. Gün sonunda rapor yazarım inşallah

Sürpriz bebek miiiiibenim üçüncüde öyleydibeklemediğin zaman alışması biraz zaman alıyor ama çok seviliyorlar
Hayırlı olsun gözünaydın Allah tamamına erdirsin canım

zambak86 sen nasılsın canım doğum yaptınmı.hiç.haber yok

Sağol arkadaşım maalesef basit bi soğuk algınlığı değilmiş.ara ara ateşi çıktı her ateşi çıktığında bulantısı oluyordu.sabah dr a götürdüm boğazları çok kötü dedi antibiyotikle 3 günlük rapor verdi.
Sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım inşallah çabuk atlatır.hastalık bakanada çekene de zor.Allah sanada kolaylık güç kuvvet versin.

Düello diyosunbugün bende kırgınım biraz .sabah bebek arabasıyla dr a gidip geldim o sayılır mı örtmenim.yoksa ekstradan bişey yapamam bugün.iyice hasta olurumda mazallah .bebeler perişan olur.

Ben de 3-5 çocuğum olsun çok isterdim. Ama hayat şartları onların eğitimi, yetiştirilmesi, çalışıyor olmamız nedeniyle 1 çocukla kalma kararı aldık.
Allah hepimizinkini annesine babasına bağışlasın, hepsine sağlık versin.

Bugün de ben hastalandım. vücudum kırılıyor ağrıdan. Boğazım yanıyor, yutkunamıyorum. Bununla ilgili bitkisel şeyler yapıyorum sadece.

cnntrm aman aman bir bebis daha yola cikmis. Masallah sana. Hayirlisi olsun. Allah saglikla kucagina alip guzel guzel buyutmeyi nasip etsin. Tebrik ederim
sivastrabzon gecmis olsun.
CKbeautyandsheer
gecmis olsun canim veee ha_mim dikkat et kendine. Duellolarimiz devam edecek. Olmazsa olmaz. Ben artik kilo veremiyorum. Son kilolar zor gidiyor. Bugun 36 beden elbisem oldu bana coook mutlu oldum. Son 3 kg versrm daha da mutlu olacagim

Yapılanlar
Katlanmayi bekleyen camasirlar katlandi
1makina daha camasir katlandi
Bir makina daha camasir makinaya atildi.
Mutfak toplandi
Yemek yapildi
Mutfak gırgırlandı.
Yemek yenilp toplandi.
Banyo çöpü bosaltildi.

Hepinizin geçmiş olsun.dileklerinize ayri ayrı teşekkür ederim ..
ha_mim , CKbeautyandsheer size de geçmiş olsun canlar..
Iade-i ziyaret topiğine döndürdü burayı da
Ve bugün...
Eczane, fırın, kırtasiye turu,
Banyo ev temizliği,
Ev geneli toz.alma,
Balkon yıkama,
Yerleri süpürme,
Toz alma,
Bütün aynaları silme,
Bulaşık makinası çalıştirilip bosaltma,
Çamaşır yıkayıp asma,
Komsudan.kahve ziyareti,
Kv. Kahvaltı,ilaç hava verilmesi ..
Not almıştım ama gidip almaya üşendim galiba bu kadar..
Iyi geceler, allah rahatlık versin..

Sağol canım teşekkür ederim ben 2 çocuklu hayata daha yeni alışmıştım esasen de 3. bir çocuk hiç düşünmüyordum nasibi varmış gelmiş başımızın üstünde yeri var dedik buyur ettik bakalım :)

Ben bir de doğum sonrasında ücretsiz izin kullanmıştım işe başlayalı 1 ay oldu bu gidişle yaptığım işi unutucam Geçmiş olsun havalar çarptı birden bahar gelince..

Sağol canım teşekkür ederim amin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…