En buyuk hayalin buysa iyi olmayacak birsey degil.keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey
Off ya komsuluk iliskileri bitmishepimizin hayali.
hatta ben sadece "bir kahve koy içelim" diyecek komşuya bile razıyım.
Ben şanslıyım, bizim binadaki komşularım çağırmadan koşarlar diğerinin ihtiyacına, yardımına.. Sırf hem ben çıkabileyim, hem kv. değişiklik olsun diye çaylarına, sohbetlerine çağırırlar, kendileri ziyarete gelirler.. Daha dün binanın içine yavrulayan kediye yuva yapmak için üç kadın seferber olduk birleşip..Off ya komsuluk iliskileri bitmis
Ohh guzelmis bakalim mart olunca bahar temizligine girosmek lazim sanki
Gerci ev temiz nasil olcak bilmiyorum halilati 5 ay once sifir aldim ev temiz napcam bilmiyom yikatcam mi onuda bilmiyom
Evet kötü yazmisimbu yaziyi 3 kez okudum. Temiz evi temizlemek icin ne cok dert etmissin.
Daha erken bahar temizligine.
Farkinda olmadan maratonlariniza katilmisim. Ama tek yaptigim 2 posta camasir atmak, mutfagi toplamak, yemek yapmak, cocuklari yedirip icirip uyutmak.evet hafta sonu ve herkes burda :) sorunsuz girebildim 1 hafta sonunda gerci klavyede hala sorun var onu da telefona format atio duzelteyim bari :)
sabahtan beri uykuluyum ama kalkma vakti geldi
15.00 maratonu baslasin :)
geldim :)Maraton var haaağıınııııımmmmm
Maratoooooonnnn
Gelen var mı????
Saat 11.30-14.30 maratonu.
Saat 16.30-18.30
Dostacilisoyler gelsene.
Yapildi.Gunun odevi bir oda süpürmek
Ben uyuttuydum bebisi. Simdi uyandi.Geldim geldim o begeni varım anlamındaydı :)
Tüm ev süpürüldü
Oturma odası, salon yerleri silindi, toz alındı
Mutfak toplandı
Bebiş emzirildi uyutuldu
Sessizce kaldıgım yerden devam edicem şimdi :)