Günaydın maratondayım ben de
Dünkü sildigim balkon camları tekrar silindi boyumun yetmediği yerleri eşim sildi sağolsun ama pek parlak olmadı yine
Yıkanan çim halı asıldı
Çamaşır asıldı
Tuuum evin tozu alındı
Tuvalet yıkandı
Banyo temizlendi
evi eşim süpürdü
Bu hafta silmeyeceğim ilk kez umarım pişman olmam
Mutfak tezgahı toplandı
Elma yiyorum şimdi
Aynaları silmem lazım
Yemek yapmam lazım
Camasirlar duruldu yerlerine yerlestirildi, utulenecekler utulendi.Yaptiklarimi yazayim girmisken;
Tum evin daginikligi toplandi.
Tum ev supuruldu. Oturma odasi koltuklari cekildi arkasindaki oyuncaklar toplandi supuruldu silindi
Yerleri silindi.
Lavabo, wc yikandi.
Simdi ne yapsam diye dusunuyorum. Yemegim de var..
Camasirlar makineden cikarilip durulecek..utuye aksam gelmediniz yapmadim bende...
Toz alma isi de var..
Aksamda cocuklari yikama isi var.. O 2.maraton olacak kismetse.
Ne kadar yaparsan yap yenileri geliyor bitmiyor ev isi.
Kurulama yapılmıyor mu?Gunaydın kızlar gunlerdir ne davet bitti ne gelen giden. Evi yine de ayakta tutmaya çalışıyorum. En acilinden yapılması gereken işim kapıları silmek. Eşlik etmek isteyen var mı? Bu arada bende 2 3 senedir kremsiz şampuanlı su ile silerim camlarımı ve durulama kurulama yapmam.
Ben corba ve pilavi yiyecegimiz gun yapiyorum, ana yemegi de bir gun onceden ama 2 gun yetecek kadar yapiyorum .Günaydın hanımlar,
Yemek konusunda çok sıkıntılıyım. Bir de şu yemek sitelerindeki menülerden yapmayı deniycem.
En azından düşünmemiş olurum. Bakalım yapabilecek miyim? Bir akşam önce, bir sonraki akşamın yemeğini yapmam lazım ki, rahat edebileyim.
Bu akşam için yemeye bi şeyler uydurup, yarın akşam için şu yemekleri yapacağım:
-Tavuklu buğday çorbası
-Fırında etli karnabahar
-Arpa şehriyeli kuskus pilavı
Kurulama yapılmıyor mu?
En kısa zamanda deneyeyim ama camları daha yeni sildim.
Günaydın hanımlar,
Yemek konusunda çok sıkıntılıyım. Bir de şu yemek sitelerindeki menülerden yapmayı deniycem.
En azından düşünmemiş olurum. Bakalım yapabilecek miyim? Bir akşam önce, bir sonraki akşamın yemeğini yapmam lazım ki, rahat edebileyim.
Bu akşam için yemeye bi şeyler uydurup, yarın akşam için şu yemekleri yapacağım:
-Tavuklu buğday çorbası
-Fırında etli karnabahar
-Arpa şehriyeli kuskus pilavı