- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Günaydın canıs Oh be sonunda sevindim valla :)
Bende geçtim tv karşısına bari mügeye bakayım demiştim daha ne kahvaltı yaptım ne yatagı topladım.. bende kalkarım artık :)
Tam da "bütün kızlar toplandık.." havasına girmiştik ...ikonizde kisa surede geri donun @Sifayildizi
Aslında bildirim yapmaya gelmiştim, ama ödevi yeni gördüm .. onu da gidip yapayım da tam olsun bildirim ..13 subat günlük ödevi
CEKMECE DÜZENLEME
Gece kuşu olarak bildiriyorum
-sabah salon camlarını sildim, koltuklar çekildi silindi, koltuklar ve sandalyeler silindi, toz alindi
- yatak odasının cami silindi, yatak arkası silindi halıları çırpıldi, gardrop üstü silindi.toz alındı.
-tüller guneslikler fonlar yıkandı utulendi asıldı. Yatak odası tülü yarın Utulenecek.
-mutfak toplandi
Bugün yapacaklarım ise;
-Mutfak dolapları iç dış silinecek
-Mutfak masası sandalyesi silinecek
-davlumbaz silinecek
-çekmeceler silinecek
-dolap makine çekilip altları temizlenecek
-mutfak cami silinecek balkonu yıkanacak
-yatak odası tülü ütüleyip asılacak balkonu yıkanacak
Vakit kalırsa küçük oda da cam dahil temizlenecek bakalım yapılır insaallah
-sabah salon camlarını sildim, koltuklar çekildi silindi, koltuklar ve sandalyeler silindi, toz alindi
- yatak odasının cami silindi, yatak arkası silindi halıları çırpıldi, gardrop üstü silindi.toz alındı.
-tüller guneslikler fonlar yıkandı utulendi asıldı. Yatak odası tülü yarın Utulenecek.
-mutfak toplandi
Bugün yapacaklarım ise;
-davlumbaz silinecek
-çekmeceler silinecek
keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şeyGunaydın kızlar dün yine yemege misafir çağırmam gerekti.. Yemek ve tatlı yapmakla geçti akşama kadar zamanım. Akşamda sofra kur topla çay meyve ikramı öyle bitti koca gün. Ev dağınık, mutfak toplu ve temiz. Şimdi çayımı koyup sonra işlere başlıcam insallah.
Hayaller ve gerçekler, birgün biraraya gelir inşallah..keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey
12.00-13.00 arası katılıyımm güne gideceğim
keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey
14 Subat günlük odevi
PENCERELERIN ONUNDEKI MERMERLERI SILMEK
en az iki tane (ic taraftaki mermerleri)
-mutfak toplandi
Bugün yapacaklarım ise;
-davlumbaz silinecek
-çekmeceler silinecek