- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 49
Zaten maratondaymışım ben
Nohut pişirdim
Öğle yemeği yedim
Masayı topladım
Bulaşık yıkadım
Çaydanlığı patlattım
Tezgahı tertemiz yapıp
Çöpü aldım veeee hoooop işe döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten maratondaymışım ben
keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey
keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey
Ben salı gününden beri maratondayim13.00 / 15.00 maraton çağrısııı
ben gelmek isterdim ama ben bitirdim bugünkü işleri, çok yorgun bir vaziyetteyim..13.00 / 15.00 maraton çağrısııı
Ben bahar temizliğinı geçen yıl baya baya 1 hafta da yapmıştım.Bahar temizligini ne zaman nasil yapiyorsunuz kizlar
Bide buhun esimin dogum gunu de evde kutlayacaz dogum gunu pastasi var yemekler neler yapsam tavuk ana madde
ayy tam öyle oldu ya gezme havası ya temizlik.Bahar temizliği mi?... siz de şaşırıp çiçeklenen erikler gibi havaya mı aldandınız?
Bahar temizliği mi?... siz de şaşırıp çiçeklenen erikler gibi havaya mı aldandınız?
bu arada maratona kalıyorum hanimlar gelebilirsem 17.00 de gelicem