Küllerden Doğmak Vol.2

keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey :KK51:

Al benden de okadar son yillarda ki en çok istediğim şey :KK19:

Iyi geceler herkese.. İşlerim bitince girecek tüm, bir.suru şey çıktı arka arkaya kaldı.. ama hep aklımda, yazamadım diye dert oldu valla..
Bugün yaptıklarım:
Sabah kahvaltıdan sonra elde bir kaç bulaşık vardı onları yıkadım,
Banyo-wc temizlendi, bamyodaki.esyaların tozu alındı,
Çöp kovası temizlendi
Odak noktası oturma odasında iki tekli koltuk heryeri silindi, sırt minderleri iki tane yer minderi silindi, baş minderleri kılıfları yıkandı,
Kv. Banyo yaptırıldı, nevresimi değiştirildi,
Bitmeyen çamaşır toplama, katlama yeni posta çamaşır yıkama serisine devam edildi,
Kişisel bakım yapıldı,
Komşuya çaya gidildi,
Kızın ödevini yardım edildi,
Uzun zamandır görüşülmeyen bir arkadaşla görüşüldü.

Galiba bu kadar..
Günlük ödevi bu saatte gördüğüm için kaldı . Yarın unutmazsam yaparım artık ..
Görüşmek üzere, iyi geceler..

keşke yakın olsak da o çaya ben de eşlik edebilsem. en büyük hayalim ne biliyor musunuz. şöyle kafa dengi iki komşu olalım. ya altlı üstlü yada karşılıklı. çayı koyalım. sabahın köründe işlere girişelim. hem sohbet edelim hem işleri bitirelim. bir gün onun evini halledelim dip bucak bir gün benimkini. ütü olunca toplayalım çamaşırları alalım ütüleri bir yandan film bi yandan ütüler. şöyle karşılıklı. ohh mis... bebeler kendi kendine kudursun. atalım onları odaya. yığalım oyuncakları. ne tv ne başka bir şey :KK51:

hepimizin hayali.
hatta ben sadece "bir kahve koy içelim" diyecek komşuya bile razıyım.

Gunaydın kızlar.

Yatak odası toplandı, havalandırıldı
2 wc 2 lavabo yıkandı
1 mak. Çamaşır asıldı
Salon toplandı
Çay koyuldu, kahvaltı hazırlandı. Kahvaltıdan sonra maraton yapalım mı? Var mı eşlik edecek dip bucak süpürüp silinmesi lazım evin

13.00 / 15.00 maraton çağrısııı
Ben salı gününden beri maratondayim:KK76:

Sabahtan beri yaptıklarim;

Dün gece mutfağı dip köşe dolap temizlemistim kaplar yikanmisti onları yerleştirdim.
Fırın temizlendi
Mutfak masası sandalyeleri cif lendi
Balkonu yıkandı camları silindi.

Sana da katılabilirimm

Kızımı uyutuyorum sonrasında mutfak yeri kalmıştı silinecek onu silip halini çırpıp serecegim:KK52:

Tabii daha coookk isim var

Evin halıları kaldırılıp süpürülup silinecek
Gümüşlük içi düzeltilecek
Gardrop düzenlenecek
Wc banyo ayrıntılı temizlenip c.makinesi altı silinecek
Küçük odanın cami silinecek kanepe altları silinecek

13.00 / 15.00 maraton çağrısııı
ben gelmek isterdim ama ben bitirdim bugünkü işleri, çok yorgun bir vaziyetteyim..
Sabah çok keyifsizdim yine ama bu sefer salmadım kendimi, zorla da olsa başladım, gerisi geldi. Şimdi biraz daha iyiyim, terapi gibi geldi..
Bu da terapi sonucu:

Okuldan sonra kırtasiyeye gittim, ödev için birkaç resim çıkarttırdım,
Dün sildiğim minderleri yerleştirdim, kılıfları taktım,
Oturma odasının kapısını, peteğini, prizlerini sildim,
Salonun tozunu aldım,
Dünkü ödev olarak camların iç ve dış mermerlerini sildim,
Kv. kahvaltısı ve ilaçları verildiAkşam yıkanan makinadaki bulaşıkları boşalttım,
Çamaşırları toplayıp katladım, yerleşecek,
Havluları ve nevresim takımını yıkadım,
Akşam yemeği et sote, öğlene çorba yaptım..

Veee kahve molasıyla maraton sonuu..
Herkese hayırlı günler...
(Günlük ödev belirlenmedi sanırım, inşallah kolay birşey olur..:dua:)

Bahar temizligini ne zaman nasil yapiyorsunuz kizlar
Bide buhun esimin dogum gunu de evde kutlayacaz dogum gunu pastasi var yemekler neler yapsam tavuk ana madde

Bahar temizligini ne zaman nasil yapiyorsunuz kizlar
Bide buhun esimin dogum gunu de evde kutlayacaz dogum gunu pastasi var yemekler neler yapsam tavuk ana madde
Ben bahar temizliğinı geçen yıl baya baya 1 hafta da yapmıştım.

Bu sene çocuğum olduğu için o kadar dağıtamam ortalığı.

Mesela ben bu hafta tülleri perdeleri yikadim mutfak örtüleri ni yikadim mutfağı derinden temizledim odaları da aynı şekilde cam silme falan.

Sadece halılar kaldı.

Bahar temizliğinde de hali ekleneçek yaptığım işlere bölerek yapmayı düşünüyorum.

Ama en iyişi 2 ayda bir dip köşe tül perde yikamak.

Ohh guzelmis bakalim mart olunca bahar temizligine girosmek lazim sanki
Gerci ev temiz nasil olcak bilmiyorum halilati 5 ay once sifir aldim ev temiz napcam bilmiyom yikatcam mi onuda bilmiyom

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Küçük bebeği olup aynı zamanda hamarat olan arkadaşları alkışlıyorum ve maşallah diyorum:super:
30 yaş ve üzerindekilerde bi rehavet var gördüğüm kadarıyla:KK53:eccik enercinizden bizede yollayın:deli:gerçi oturuyomuyuz bence hayır .bu aralar önceliğimiz iş değil galiba en azından benim için öyle.daha çok çocuklarla ilgilenip spor yapmaya çalışıyorum. areser areser den kıskandım:spor:
Var mı bana eşlik edecek olan.hep iş hep iş birazda kendimizle ilgilenelim dimi ama

Bahar temizliği mi?... siz de şaşırıp çiçeklenen erikler gibi havaya mı aldandınız?:KK70:

:KK70::KK70::KK70:
Güneşi görsem bende o erikler gibi olucamda hava kapalı:))bahanemde hazır

Kızlar merhaba hayırlı cumalar;

Dün için bildirim yapmamıştım.

Dün yapılanlar
Mutfak kalan işleri yapıldı halısı çırpıldi serildi. Mutfagin dip köşe temizligini bitirmiş oldum.

Salon süpürülup silindi gümüşlük içi tozu alındı danteller serildı.

Yatak odası süpürüldü silindi danteller serildi.

Küçük odanın cami kapısı yerleri silindi toz alındı.

Hol halıları çırpıldi süpürüldü silindi

Wc banyo yıkandı c.makinesi altı silindi

Bugüne kalan işler

Banyo duvarı silinecek
Balkon yıkanıp bir makine camasır asılacak
Gardrop ve kızımın dolabı tozu alınıp duzelenecek.

hanimlar 2 gundur bir turlu kk ya giremedim cunku garip bir sekilde kk ya girdigim de telefonum takilip kalıyor hicbirsey yapmıyor zaten uzun suredir kk ya girdigimde klavyem de takilmalar oluyordu ama idare ediyordum. bu sadece bu sitede oluyor diger sitelerde sikinti yasamiyorum. telefonlada alakali degil cunku esimin telefondan kk ya girdigimdede boyle takilma oluyor. K Kazen bana yardimci olur musun

X