Küllerden Doğmak Vol.2

Yaptiklarimi yazayim girmisken;
Tum evin daginikligi toplandi.
Tum ev supuruldu. Oturma odasi koltuklari cekildi arkasindaki oyuncaklar toplandi supuruldu silindi
Yerleri silindi.
Lavabo, wc yikandi.

Simdi ne yapsam diye dusunuyorum. Yemegim de var..

Camasirlar makineden cikarilip durulecek..utuye aksam gelmediniz yapmadim bende...

Toz alma isi de var..

Aksamda cocuklari yikama isi var.. O 2.maraton olacak kismetse.

Ne kadar yaparsan yap yenileri geliyor bitmiyor ev isi.

emzirme molasimdayim :)

simdiye kadar yapilanlar
mutfak toplandi
meyve suyu kaynatildi
patates haşlandı
alisveris posetleri yerlestirildi
camasir katlandi
nevresimler sokuldu
makinaya camasir atildi
klozet ve lavabo ovuldu
bide sirta tasan kaka temizlendi :KK70: :KK70:

Günaydın maratondayım ben de
Dünkü sildigim balkon camları tekrar silindi boyumun yetmediği yerleri eşim sildi sağolsun ama pek parlak olmadı yine
Yıkanan çim halı asıldı
Çamaşır asıldı
Tuuum evin tozu alındı
Tuvalet yıkandı
Banyo temizlendi
evi eşim süpürdü
Bu hafta silmeyeceğim ilk kez umarım pişman olmam
Mutfak tezgahı toplandı
Elma yiyorum şimdi
Aynaları silmem lazım
Yemek yapmam lazım

Günaydın maratondayım ben de
Dünkü sildigim balkon camları tekrar silindi boyumun yetmediği yerleri eşim sildi sağolsun ama pek parlak olmadı yine
Yıkanan çim halı asıldı
Çamaşır asıldı
Tuuum evin tozu alındı
Tuvalet yıkandı
Banyo temizlendi
evi eşim süpürdü
Bu hafta silmeyeceğim ilk kez umarım pişman olmam
Mutfak tezgahı toplandı
Elma yiyorum şimdi
Aynaları silmem lazım
Yemek yapmam lazım

Camları şampuanlı suyla silmeyi denedin mi canım ben beğendim.bide bu cif+poşet ikilisini pimapende denedim sonuç mükemmel oldu.bembeyaz yaptı.süngerden daha az uğraştırdı daha temiz oldu.bahar temizliğinde tüm pimapenleri bu yöntemle temizlicem.

Yaptiklarimi yazayim girmisken;
Tum evin daginikligi toplandi.
Tum ev supuruldu. Oturma odasi koltuklari cekildi arkasindaki oyuncaklar toplandi supuruldu silindi
Yerleri silindi.
Lavabo, wc yikandi.

Simdi ne yapsam diye dusunuyorum. Yemegim de var..

Camasirlar makineden cikarilip durulecek..utuye aksam gelmediniz yapmadim bende...

Toz alma isi de var..

Aksamda cocuklari yikama isi var.. O 2.maraton olacak kismetse.

Ne kadar yaparsan yap yenileri geliyor bitmiyor ev isi.
Camasirlar duruldu yerlerine yerlestirildi, utulenecekler utulendi.
Cocuklar yikandi.
Cocuklar doyuruldu
Yemek yapildi
Kisisel bakim yapildi

İyi geceler. . Dünden beri gelemedim, misafirden dolayı..
Tabi ben gene pert.
Neyse aklımda kaldıgınca bugünküleri yazayım.
Sabah kahvaltıya sosisli milföy börek yaptım,
tabii kahvaltı faslı kur, topla, kaldır bulaşıkları toparla yıka, diz,
Kahve☕ keyfisi.
Öğlen yemeği (akşamüstüne yakın)aynı fasıl,
Oturma odası (kendisi aynı zamanda odak noktası oluyor) görümcelerle yeniden düzenlendi, yerler süpürüldü, dolabın (kv. Kıyafet dolabı) altı çekildi, temizlendi,
Nescafe keyfisi,
Misafir uğurlama,
Hızlıca AVM ye gidip, geç kalmış bir doğum günü hediyesi ve bir iki ihtiyac alıp gelmeden dönme,
Kocaya ve KV. Aparatif akşam yemeği
Ve yine aynı monotonluga yalnızlıga dönüş..

Not: bu arada günlük ödev yapılmış oldu..

Gunaydın kızlar gunlerdir ne davet bitti ne gelen giden. Evi yine de ayakta tutmaya çalışıyorum. En acilinden yapılması gereken işim kapıları silmek. Eşlik etmek isteyen var mı? Bu arada bende 2 3 senedir kremsiz şampuanlı su ile silerim camlarımı ve durulama kurulama yapmam.

Günaydın hanımlar,

Yemek konusunda çok sıkıntılıyım. Bir de şu yemek sitelerindeki menülerden yapmayı deniycem.
En azından düşünmemiş olurum. Bakalım yapabilecek miyim? Bir akşam önce, bir sonraki akşamın yemeğini yapmam lazım ki, rahat edebileyim.
Bu akşam için yemeye bi şeyler uydurup, yarın akşam için şu yemekleri yapacağım:

-Tavuklu buğday çorbası
-Fırında etli karnabahar
-Arpa şehriyeli kuskus pilavı

Gunaydın kızlar gunlerdir ne davet bitti ne gelen giden. Evi yine de ayakta tutmaya çalışıyorum. En acilinden yapılması gereken işim kapıları silmek. Eşlik etmek isteyen var mı? Bu arada bende 2 3 senedir kremsiz şampuanlı su ile silerim camlarımı ve durulama kurulama yapmam.
Kurulama yapılmıyor mu?
En kısa zamanda deneyeyim ama camları daha yeni sildim.

Bir saattir kk A girmeye çalışıyorum donuyo sayfalara geçmiyor offf bir maraton başlatıyım dedimmm hadii maraton 12.30-14.30 gelen var mı

Ev supuruldu silindi
Ev toplandi havalandirildi
Mutfak ocak tezgah silindi copler atildi
Oglen yemegi yendi kaldirildi
Bulasik makinasi bosaltildi ve yenisi yerlestirildi
1.makina camasir toplanip katlandi
1 makina camasir yikanip serildi
Geriye toz almak kaldi bir tek

Herkese hayırlı haftalar

Sabahtan beri yaptiklarim;

Kahvaltı yapıldı
Nevresimler çıkarıldı
Masa örtüleri yıkandı asılacak
Yemek ocakta pişiyor

Yapılacaklar gelsin

Nevresimler yıkanıp asılacak renkliler makineye atılacak

Bir makine çamaşır katlanacak
B.makınesi bosaltilacak
Ev supurülup silinecek
Toz alınacak
Wc banyo yıkanacak
Balkonlar silinecek

Gecen hafta tul perde dip köşe mutfak detayli temizlendi ama fazla kirlenmeden temizlenmesinde fayda var:eek:

Merhaba hanımlar, umarım haftanız güzel başlamıştır..
Ben iki günlük misafir yorgunluğundan mütevellit, bugün işimi hafif tuttum.

Tezgah toparlandı, birkaç bulaşık elde yıkandı,
Nevresimler yıkandı,
Akşama zeytinyağlı barbunya yapıldı,
Yerler süpürülüp, silindi,
Genel ortalık toparlama yapıldı..

Şimdilik bu kadar, yarın odak noktası çalışmayı düşünüyorum, umarım odaklanabilirim:KK70:
Günlük ödev var mı?

Günaydın hanımlar,

Yemek konusunda çok sıkıntılıyım. Bir de şu yemek sitelerindeki menülerden yapmayı deniycem.
En azından düşünmemiş olurum. Bakalım yapabilecek miyim? Bir akşam önce, bir sonraki akşamın yemeğini yapmam lazım ki, rahat edebileyim.
Bu akşam için yemeye bi şeyler uydurup, yarın akşam için şu yemekleri yapacağım:

-Tavuklu buğday çorbası
-Fırında etli karnabahar
Ben corba ve pilavi yiyecegimiz gun yapiyorum, ana yemegi de bir gun onceden ama 2 gun yetecek kadar yapiyorum .
Menuye gore gidersen zorlanirsin bence.
Ben haftalik liste yapip pazardn ona gore malzeme alip yemek yapiyorum. Her gun ne pisirecegim yerine bu hafta ne pisirsem diye düşünüyorum.

Günaydın hanımlar,

-Tavuklu buğday çorbası
-Fırında etli karnabahar

Benim de en büyük sıkıntım yemek.. haftada bir ya yaparım ya yapmam. Düzene gireym diyorum 3 5 gün iyi gidiyo sonra yine aynı.. bikaç gundur youtube da yemek kanallarında dolaşıyorum. Bugun çorba yaptım heveslenip yanına da yazdan yaptıgım yesil fasulyeyi yaptım.. yarına da patates kavurması yapcam. Böyle basit yemeklerle alışmaya çalışcam..

X