oo supersin sen adini 2 kere ekle listeye :)
koral badilik ne ola kichentiq başganım??
Ben teneffüse çıkabilir miyim örtmeniim?
kv. hala uyuyor, kaldırdım kalkmadı. o yüzden salonun hiçbirşeyine dokunmadım. Korkarım yarına kaldı, bu saatten sonra daha kahvaltısı, ilaçları,ara yemeği var daha akşam yemeği yapacağım..
kubdef ödevi verdikten sonra hemen kalktım,
Yerleri süpürüp sildim,
Toz aldım (normalde kızın odasını ellemiyordum kendi yapsın diye, ödev hatırına benden olsun dedim)
Odak noktası, oturma odası koltukları çekip altlarını sildim, duvardaki tablo, saat tozunu aldım..
Çamaşır makinası ikinci posta attım, çalışıyor, asılacak..
ve ben peltt...
Ellerine sağlık, sen de bititrmişsin.
Günlük ödev toz almak'mış..
Kolay gelsin..
Hoşgeldin hadi bakalım ayağının tozuyla başlayalım maratona 14.00-15.30Selam kızlar nasılsınız
Şükür kavuşturana.beni soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim.eee ne var ne yok nasılsınız bakıyım.beni sorarsanız çok iyiyim elhamdülillah.dedim hamim dön artık yuvana şirazeden çıktın iyice gir bakıyım yeniden disipline.bugün başlamışken temizliğe dur dedim bakıyum şu küldaşlara ne ediyolar.inşallah herkes iyidir.neyse ben işe devam edeyim daha pazar var.bu arada mutfak odak noktası tırt oldu benim.küçükle ilgilendim.oturma odasıda muamma bakalım zaman ne getirecek...
Geldim badicanım geldim.bende seni ve diğer arkadaşları çok özledim.Allah razı olsun canım kardeşim desteğin ve ilgin için.
areser canım maratona varım.ilk maratonumu yapıyım pasım dökülsün:)
Hoşgeldin hadi bakalım ayağının tozuyla başlayalım maratona 14.00-15.30
oo supersin sen adini 2 kere ekle listeye :)
HoşgeldinSelam kızlar nasılsınız
Şükür kavuşturana.beni soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim.eee ne var ne yok nasılsınız bakıyım.beni sorarsanız çok iyiyim elhamdülillah.dedim hamim dön artık yuvana şirazeden çıktın iyice gir bakıyım yeniden disipline.bugün başlamışken temizliğe dur dedim bakıyum şu küldaşlara ne ediyolar.inşallah herkes iyidir.neyse ben işe devam edeyim daha pazar var.bu arada mutfak odak noktası tırt oldu benim.küçükle ilgilendim.oturma odasıda muamma bakalım zaman ne getirecek...
Geldim badicanım geldim.bende seni ve diğer arkadaşları çok özledim.Allah razı olsun canım kardeşim desteğin ve ilgin için.
areser canım maratona varım.ilk maratonumu yapıyım pasım dökülsün:)
Biz de bayağıdır maraton yapmıyoruz ki.. hele ben, ne katilabiliyor, ne başlatabiliyorum...Selam kızlar maraton yok mu maraton kaç gün giremedim hiç etiket yapmamışsınız aşk olsun
ben sadece nemli bez kullanıyorum ya da sirkeyi fisfisa koydum onunla siliyorum
ben su kullanmiyorum. Bim deki silikonlu spreyleri kullaniyorum. Kokusu da muhtesem... tozu da geç tutuyor. .
hadi bu gun kendimiz icin bir sey yapalim. Badim izin verirse koral badiligini ustleneyim.kubdef
Selam kızlar maraton yok mu maraton kaç gün giremedim hiç etiket yapmamışsınız aşk olsun
Kızlar bildirim topiği linkini atar mısınız, bulamadım . Bayağıdır girmeyince geride kalmış ..
14.00-15.30 maratonu var mı katılacak
1- ortalık toplanacak
2- mutfak toplanacak
3- ev süpürülecek
4- toz alınacak
5- banyo wc temizlenecek
Bebis uyurken nasil is yapiyorsun ben uyanir diye ödüm kopuyor. Ses e falan aliskanlikla ilgisi yok uyurken seslimi sessizmi ortamda uyudugu onemli hep ev sessizken uyuttugum icin daha sonra ses yapamiyorumBen maratondaydım bebişi uyuttum şimdi tekrar kalkıyorum
Bebis uyurken nasil is yapiyorsun ben uyanir diye ödüm kopuyor. Ses e falan aliskanlikla ilgisi yok uyurken seslimi sessizmi ortamda uyudugu onemli hep ev sessizken uyuttugum icin daha sonra ses yapamiyorum
Eger cok tozlu degilse kuru bezle aliyorum aldikca bezi cirpiyorum.eger cok tozluysa islak bezle aliyorum toz aldikca bezi yikiyorumKızlar Bundan bende de var ama ben bu sekilde toz almayı berecemiyorum. Bezi yıkıyor musunuz biyerin tozunu aldıktan sonra? Yoksa tüm odayı tek bir bezle mi alıyorsunuz?