Küllerden Doğmak Vol.2

Wuhuuuu yettim badicaaaannnnnııımmmmm

ha_mim
Durun yaw önce bir halay

Dur bende geliyorum
Neyse yeter bu kadar hadi işlere devam bak badican artık bahane yok hergün burdasın ona göreyok elektrikler kesildi yok sular akmıyordu anlamam.hep destek tam destek badine

Bu saate kadar ki maraton sonucum;

Sabah gardolabın kalan yarısını boşaltıp sildim. Atılacak kıyafetler vardı onları attım.
Kahvaltı yaptım mutfagı topladım tekrar odaya döndüm
Şifonyeri iç dış sildim düzenledim
Bazayı bir o yana bir bu yana zorla iteleyip altını sildim
Yatak odasının yerini de elle silip dagınıklıgı toplayıp kapısını kapattım.

Çocuk odasının gardolabını iç dış sildim.
Küçülenleri ayırdım (gunler sonra)
Mobilyalarının tozunu aldım
Yerini elle sildim
Kapısını sildim kapattım

Bebişi yıkadım
Banyoyu topladım, bebişin küvetini yıkadım. Duşa kabinin içini yıkadım
Wc lavabo yıkadım
2 mak. Çamaşır katladım kaldırdım

Ellerine sağlık canım kolay gelsin:)
Kimyasallardan kurtulma kararını da ayrıca tebrik ediyorum
Bir-kac yıl önce ben de bıraktım
Temizlik daha kolay daha çabuk bitiyor
Dolap lavabo geç kirleniyor

Böyle çok iş yapanları görünce kendimden utanıyorum, imreniyorum valla.. Sizin yanınızda tembel gibi kalıyorum ..

Hoşbulduuuk.gel bende sana sarılayım canımbiraz kilomu aldın seeen tatil yaramış sana :))bol boll kek börek yemişin:))

Sen bu ara kendine tembelim iş yapmıyorum diye diye öyle olcan :) senin listelerini de biliyoruz
Öyle mi diyosun?... Haklısın, gerçekten tembelleşeceğim kendime öyle diye diye.. Bugün bir silkinir gibi oldum ama inşallah devamı gelir..
Bu gazı sabah verseydin, odak noktası bir günde biterdi herhalde.. Şaka bir yana, gerçekten güvenim yerine geldi sayende.. Artık bir mani çıkmazsa gene, eski tempomu yakalarım inşallah..

Günaydın herkese..
Bugün enerjik ve kararlı kalktım .Bakalım neler çıkaracağım ben de merak ediyorum
Herkese kolay gelsin..

Günaydın canıs Oh be sonunda sevindim valla :)
Bende geçtim tv karşısına bari mügeye bakayım demiştim daha ne kahvaltı yaptım ne yatagı topladım.. bende kalkarım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…