Eger cok tozlu degilse kuru bezle aliyorum aldikca bezi cirpiyorum.eger cok tozluysa islak bezle aliyorum toz aldikca bezi yikiyorum
Dur bende geliyorum
Neyse yeter bu kadar hadi işlere devambak badican artık bahane yok hergün burdasın ona göre yok elektrikler kesildi yok sular akmıyordu anlamam.hep destek tam destek badine
Ellerine sağlık canım kolay gelsin:)4000 binleri de gördük çok şükür bin şükür. Daha nice binlerimiz olsun sizinle.
Ben iki gundur pek bir sey yapmadim. Valiz bosalt, camasir yika, as. Kurumasini bekle. Kaldir. Birazdan kalan utuleri bitirecegim, utulenenleri kaldirip yerlestirecegim.
Cocuklarla oyunlar oynadim. Cizgi filme cok duskunler ne yapilir bilmiyorum. Kapattirdigimda bana sariyorlar. Oynuyoruz 1-2 saat. Sonra gene canim sıkıldı deyip cizgi film izlemek istiyorlar.kendilerini bir oyalayabilseler.
Sonra 20 sayfa hikaye okudum yatirdik ikisini de.. Bu sene kendime 51 kitap hedefi koymuştum. Onlara ne kadar okuyacagim bakalim. 510 diyeyim onlara da..
Sonracigima. Bu sene icin buyuk bir hedef belirledim az once. Evimden kimyasallari ve katkili olan seyleri cikarmak. Pek umutlu değilim ama bir karar verdim ya, onumun acilacagini dusunuyorum.
Temizlik 2 haftadir yapilmiyor cunku sehirdisina cikacagim diye gecen hafta yapmadim. Bu hafta da esim yeni geldin diye yaptirmadi. Onumuzdeki haftasonu temizlige bayan alacagim. En keyifliniz benim yani
O yuzden bu hafta ben odak noktasına degil gunluk 5 li ve aliskanliga yuklenirim. Aliskanlik belirleyen var mi ben mi belirleyeyim?
Selam kizlar
Ayyy cook yoruldum
Yapılanlar
Her oda toplandi havalandirildi
2 makina camasir katlandi ve yerlestirildi
Tüm ev süpürüldü
Toz alındı
Cocuk odasi detayli oyuncak vs toplanip odanin halilarinin seklini degistirdim daha guzel oldu bence
2 kere süpürge haznesi bosaltildi
Çöpler atıldı
Mutdak tezgah ve ocak silindi
Mutfak detayli toplanip temizlendi
Bulasik makinasi yikananlar yerlestirildi ve yeni kirliler dolduruldu
Oglumla yemek alt degistirme vs derken onu uyuttum
Simdi dinleniyorum
Yapilacaklar
Aksama pirasa yemegi yapmak
Banyo lavabo yikamak
Aynalari silmek
Böyle çok iş yapanları görünce kendimden utanıyorum, imreniyorum valla.. Sizin yanınızda tembel gibi kalıyorum ..Bu saate kadar ki maraton sonucum;
Sabah gardolabın kalan yarısını boşaltıp sildim. Atılacak kıyafetler vardı onları attım.
Kahvaltı yaptım mutfagı topladım tekrar odaya döndüm
Şifonyeri iç dış sildim düzenledim
Bazayı bir o yana bir bu yana zorla iteleyip altını sildim
Yatak odasının yerini de elle silip dagınıklıgı toplayıp kapısını kapattım.
Çocuk odasının gardolabını iç dış sildim.
Küçülenleri ayırdım (gunler sonra)
Mobilyalarının tozunu aldım
Yerini elle sildim
Kapısını sildim kapattım
Bebişi yıkadım
Banyoyu topladım, bebişin küvetini yıkadım. Duşa kabinin içini yıkadım
Wc lavabo yıkadım
2 mak. Çamaşır katladım kaldırdım
Hoşbulduuuk.gel bende sana sarılayım canımbiraz kilomu aldın seeen tatil yaramış sana :))bol boll kek börek yemişin:))
Böyle çok iş yapanları görünce kendimden utanıyorum, imreniyorum valla.. Sizin yanınızda tembel gibi kalıyorum ..
Öyle mi diyosun?... Haklısın, gerçekten tembelleşeceğim kendime öyle diye diye.. Bugün bir silkinir gibi oldum ama inşallah devamı gelir..Sen bu ara kendine tembelim iş yapmıyorum diye diye öyle olcan :) senin listelerini de biliyoruz
Ayyy evet aynen mesela simdi uyuttum gece uykusuna yatti 1 saate memeee der pehBende sessiz işleri yapmaya çalışıyorum genelde uyurken. Ütü, toz alma, çamaşır asma katlama.. yoksa benimki de hemen uyanır cogu zaman odanın kapısını kapatırken uyanıyo tam bi gıcık :)
teşekkür ederim kardeşim :)Öyleyse bu alkışar, benden sana ve iş aşkıyla yanıp tutuşan, çabalayan, yorulan bütün küldaşlara gelsiiiiinnnn...
Günaydın herkese..
Bugün enerjik ve kararlı kalktım .Bakalım neler çıkaracağım ben de merak ediyorum
Herkese kolay gelsin..
ikonizde kisa surede geri donun S SifayildiziHanimlar bi sure aktif olamayacagim bilginize S Sifayildizi badim unutma beni :) yoklugumu aratma bu ara topikten kaytariyorsun farketmedim degil :)