Küllerden Doğmak Vol.2

günaydın herkese...

hoşgeldin, ben de nice binlere diyeyim inşallah..

Alışkanlık konusunda ben kendim için yazayım. 15 tatilinden sonra dağıttım iyice kendimi, toparlayamadım daha.. Misafir, gelen giden çok olunca hep yorgun geçti.. Hala enerjimi toplayamadım. odak noktası bile gözümde büyüyor başlayamadım, kendime zaman bile belirleyemedim daha başlamak için..
Havadan mıdır, yorgunluktan mı, evin ortamından mı bilmiyorum hiç birşey yapasım yok, yemeği, günlük işleri bile zorlanarak yapıyorum..
Hayırlısı..

Yorgunluktandır canım seninki ev sakinleyince geri eski gunlerine dönersin sen. Şu komşundan kurtulursan bian önce :)) odak noktası benimde çok gözümde büyüyor ve zaten bişey kalmadı sürenin bitmesine. Başlayanda olmadı sanırım? Yeni baştan ayın 15inden mi başlatsak acaba?

Yorgunluktandır canım seninki ev sakinleyince geri eski gunlerine dönersin sen. Şu komşundan kurtulursan bian önce :)) odak noktası benimde çok gözümde büyüyor ve zaten bişey kalmadı sürenin bitmesine. Başlayanda olmadı sanırım? Yeni baştan ayın 15inden mi başlatsak acaba?
komşu bir hafta ara verdi eşim evde diye :), o zaman da eşim evde olduğu için bütün düzenim sarktı zaten.. bu hafta nolur bilmiyorum... İnşallah bir an önce toparlayabilirim kendimi..

günaydın herkese...

hoşgeldin, ben de nice binlere diyeyim inşallah..

Alışkanlık konusunda ben kendim için yazayım. 15 tatilinden sonra dağıttım iyice kendimi, toparlayamadım daha.. Misafir, gelen giden çok olunca hep yorgun geçti.. Hala enerjimi toplayamadım. odak noktası bile gözümde büyüyor başlayamadım, kendime zaman bile belirleyemedim daha başlamak için..
Havadan mıdır, yorgunluktan mı, evin ortamından mı bilmiyorum hiç birşey yapasım yok, yemeği, günlük işleri bile zorlanarak yapıyorum..
Hayırlısı..
motiveci geldi haaaagggniiiimmmmmm...

:KK70: cıkkssss olmamis. Bi daha cayini al da otur mola ver.
tatil boyunca arti bi hafta daha fazladan oturdum bisi yapmadan zaten ölmeyecek kadar temizlik yaptim :KK70:
4000 binleri de gördük çok şükür bin şükür. Daha nice binlerimiz olsun sizinle.

Ben iki gundur pek bir sey yapmadim. Valiz bosalt, camasir yika, as. Kurumasini bekle. Kaldir. Birazdan kalan utuleri bitirecegim, utulenenleri kaldirip yerlestirecegim.

Cocuklarla oyunlar oynadim. Cizgi filme cok duskunler ne yapilir bilmiyorum. Kapattirdigimda bana sariyorlar. Oynuyoruz 1-2 saat. Sonra gene canim sıkıldı deyip cizgi film izlemek istiyorlar. :KK51: kendilerini bir oyalayabilseler.

Sonra 20 sayfa hikaye okudum yatirdik ikisini de.. Bu sene kendime 51 kitap hedefi koymuştum. Onlara ne kadar okuyacagim bakalim. 510 diyeyim onlara da.. :KK70: :KK70:

Sonracigima. Bu sene icin buyuk bir hedef belirledim az once. Evimden kimyasallari ve katkili olan seyleri cikarmak. Pek umutlu değilim ama bir karar verdim ya, onumun acilacagini dusunuyorum.

Temizlik 2 haftadir yapilmiyor cunku sehirdisina cikacagim diye gecen hafta yapmadim. Bu hafta da esim yeni geldin diye yaptirmadi. Onumuzdeki haftasonu temizlige bayan alacagim. En keyifliniz benim yani :KK53:

O yuzden bu hafta ben odak noktasına degil gunluk 5 li ve aliskanliga yuklenirim. Aliskanlik belirleyen var mi ben mi belirleyeyim?
iste benim badim ya ♡ kimyasalsiz hayat cok guzel ben sana yardim ederim :)

ya da sureyi uzatabiliriz mesela 15 ne kadar degilde 20sine kadar olur geri kalan 10 gundede kolay bi yeri temizlerix

chentiq chentiq kubdef kubdef
Dostacilisoyler Dostacilisoyler
ha_mim ha_mim
Ben_olmak Ben_olmak
Yildiztozu16 Yildiztozu16 S Sifayildizi
K klbk33 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer sivastrabzon sivastrabzon
p_ritha p_ritha mia mia (etiket yapamadim bi turlu birisu etiketlesin)
@araser
baska kimler vardi?? ben hatirladigima gore badileri karsilikli etiket yapmaya calistim siz duzeltin artik
Benim badim yok, istifa etti...
Sadece yatak odası tozu aldım, günlük ödeve girer mi?
Ortalık toplamak, bulaşık makinasını boşaltmak ve çamaşır makinasını açmak dışında bir iş yapmadım henüz. Kv. bekliyorum kalkmasını, bundan sonra o kalktıktan sonra başlamayı tasarlıyorum işlere..
Kalan işler:
Yerleri süpürüp silmek,
Kv. kahvaltısı, ilaçları,
Kız okuldan gelince öğlen yemeği için hazırlık,
Akşam yemeği yapmak,
Yıkanan çamaşırları asmak..
Yarın kendimi zorlayıp kalkabilirsem odak noktasına başlamayı düşünüyorum, inşallah...:işsiz::işsiz:

Toz alma suyuna ne kullanıyosunuz?
Yatak odamın tozuyla baş edemiyorum. Arap sabunu, sirke ya da şampuan kullanıyorum genelde o an elime ne gelirse artık. Acaba daha etkili bişey var mı?
ben sadece nemli bez kullanıyorum ya da sirkeyi fisfisa koydum onunla siliyorum

Benim badim yok, istifa etti...
Sadece yatak odası tozu aldım, günlük ödeve girer mi?
Ortalık toplamak, bulaşık makinasını boşaltmak ve çamaşır makinasını açmak dışında bir iş yapmadım henüz. Kv. bekliyorum kalkmasını, bundan sonra o kalktıktan sonra başlamayı tasarlıyorum işlere..
Kalan işler:
Yerleri süpürüp silmek,
Kv. kahvaltısı, ilaçları,
Kız okuldan gelince öğlen yemeği için hazırlık,
Akşam yemeği yapmak,
Yıkanan çamaşırları asmak..
Yarın kendimi zorlayıp kalkabilirsem odak noktasına başlamayı düşünüyorum, inşallah...:işsiz::işsiz:
normalde sayilir ama sana sayilmaz :) seninde kullerinden dogman gerek o yüzden tum evin tozunu aliver :) :)

Toz alma suyuna ne kullanıyosunuz?
Yatak odamın tozuyla baş edemiyorum. Arap sabunu, sirke ya da şampuan kullanıyorum genelde o an elime ne gelirse artık. Acaba daha etkili bişey var mı?
ben su kullanmiyorum. Bim deki silikonlu spreyleri kullaniyorum. Kokusu da muhtesem... tozu da geç tutuyor. .

Ama yaaa :KK61:
İyi o zaman, salon hariç diğerlerini kalkam yapam, salon kv. kalkınca...
hadi bu gun kendimiz icin bir sey yapalim. Badim izin verirse koral badiligini ustleneyim. :KK51: kubdef kubdef

unnamed.png :super: Dostacilisoyler Dostacilisoyler

Herkese hayırlı haftalar diliyorum.

Dün biraz temizlik yaptım.

- bütün ev süpürüldü silindi
-tozlar alindi
- wc banyo yıkandı
-nevresim ve 2 battaniye renkliler yıkandı asıldı
-balkonlar silindi çamaşır asıldı

Bugün ise;

-Kahvaltı yapıldı yemek pişiyor
- ütü yapılacak

Günlük ödev var mı. ?

haftasonu yaptıklarım :

perdeleri yıkadım
camları sildim
storları balkonda bi güzel yıkadım
perdeleri astım
gardrope üstünü süüpürdüm sildim
evi süpürdüm sildim
oğlumun odasını ve oyuncaklarını düzenledim.
çamaşır yıkadım astım topladım katladım...

bence koskoca bir alkış hakettim :halay::halay::halay:

ben su kullanmiyorum. Bim deki silikonlu spreyleri kullaniyorum. Kokusu da muhtesem... tozu da geç tutuyor. .

hadi bu gun kendimiz icin bir sey yapalim. Badim izin verirse koral badiligini ustleneyim. :KK51: kubdef kubdef
:KK17::KK17:
koral badilik ne ola ki chentiq chentiq başganım??

Ben teneffüse çıkabilir miyim örtmeniim?
kv. hala uyuyor, kaldırdım kalkmadı. o yüzden salonun hiçbirşeyine dokunmadım. Korkarım yarına kaldı, bu saatten sonra daha kahvaltısı, ilaçları,ara yemeği var daha akşam yemeği yapacağım..
kubdef kubdef ödevi verdikten sonra hemen kalktım,
Yerleri süpürüp sildim,
Toz aldım (normalde kızın odasını ellemiyordum kendi yapsın diye, ödev hatırına benden olsun dedim:KK66:)
Odak noktası, oturma odası koltukları çekip altlarını sildim, duvardaki tablo, saat tozunu aldım..
Çamaşır makinası ikinci posta attım, çalışıyor, asılacak..
ve ben peltt...:KK53::KK53:

-tozlar alindi
- wc banyo yıkandı

Bugün ise;

- ütü yapılacak

Günlük ödev var mı. ?
Ellerine sağlık, sen de bititrmişsin.
Günlük ödev toz almak'mış..
Kolay gelsin..

haftasonu yaptıklarım :

perdeleri yıkadım
camları sildim
perdeleri astım
evi süpürdüm sildim

Öyleyse bu alkışar, benden sana ve iş aşkıyla yanıp tutuşan, çabalayan, yorulan bütün küldaşlara gelsiiiiinnnn...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::21::21::21:
:KK6::KK6::KK6:

Ama yaaa
İyi o zaman, salon hariç diğerlerini kalkam yapam, salon kv. kalkınca...
:eğlence:
Sirke kokusu olmuyor mu toz aldığın yerde?
bilmem ben almiyorum koku ya da alsam da beni rahatsiz etmiyor olabilir ben sirkeyi severim

kimyasallari hayatim dan cikaricam diyene bak gider ayak baskalarina öneriyor :halay:

immm tabi olabilir yeni badi gelene kadar eslik edebilirsin ama gecici yoksam kara kedi gibi girerim araniza :KK14:

-tozlar alindi
- wc banyo yıkandı

Bugün ise;

- ütü yapılacak

Günlük ödev var mı. ?
evet canim bugunun odevi toz almak :21:
haftasonu yaptıklarım :

perdeleri yıkadım
camları sildim
perdeleri astım
evi süpürdüm sildim

:KK9:

X