4000 binleri de gördük çok şükür bin şükür. Daha nice binlerimiz olsun sizinle.
Ben iki gundur pek bir sey yapmadim. Valiz bosalt, camasir yika, as. Kurumasini bekle. Kaldir. Birazdan kalan utuleri bitirecegim, utulenenleri kaldirip yerlestirecegim.
Cocuklarla oyunlar oynadim. Cizgi filme cok duskunler ne yapilir bilmiyorum. Kapattirdigimda bana sariyorlar. Oynuyoruz 1-2 saat. Sonra gene canim sıkıldı deyip cizgi film izlemek istiyorlar.
kendilerini bir oyalayabilseler.
Sonra 20 sayfa hikaye okudum yatirdik ikisini de.. Bu sene kendime 51 kitap hedefi koymuştum. Onlara ne kadar okuyacagim bakalim. 510 diyeyim onlara da..
Sonracigima. Bu sene icin buyuk bir hedef belirledim az once. Evimden kimyasallari ve katkili olan seyleri cikarmak. Pek umutlu değilim ama bir karar verdim ya, onumun acilacagini dusunuyorum.
Temizlik 2 haftadir yapilmiyor cunku sehirdisina cikacagim diye gecen hafta yapmadim. Bu hafta da esim yeni geldin diye yaptirmadi. Onumuzdeki haftasonu temizlige bayan alacagim. En keyifliniz benim yani
O yuzden bu hafta ben odak noktasına degil gunluk 5 li ve aliskanliga yuklenirim. Aliskanlik belirleyen var mi ben mi belirleyeyim?