- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
O zaman bende bir tuhaflık yokBende aynııyım canım misafirden sonra perte çıkıyom en az bir gun :)
Ben salonun tul perdesini koltugu haliyi yikadim silmistim
Butun gun hic oturmadinmisimdi asil giysi maratonuna geciyorum
katlama utuleme yerlestirme
kiler temizlendi duzenlendi
etraf toplandı
mutfak toplandi tam 3 kez
buzdolabi duzenlendi bozulanlar atildi
kuculen kiyafetler ayirildi
esim arabayi temizledi bende cocuklarin araba koltuklarinin kilifini falan yikadim sildim
Nevresinler değişti
Oyuncaklarin bir kismi duzenlendi
Oturmaz mıyım cocuk emzırdım bez degıstırdım oyuncak topladım 2 3 kere de yemek yedim :) bunları hep oturarak yaptımButun gun hic oturmadinmi
Oturmaz mıyım cocuk emzırdım bez degıstırdım oyuncak topladım 2 3 kere de yemek yedim :) bunları hep oturarak yaptım
Oturmaz mıyım cocuk emzırdım bez degıstırdım oyuncak topladım 2 3 kere de yemek yedim :) bunları hep oturarak yaptım
*dün yıkanan nevresim ve pikeler katlanıp kaldırılacak (ütüleyemem halim yok)
*Ortalık dagınıklıgı toplanacak
*Banyo hem toplanıp hem yıkanacak
*Bulaşık mak. Ve sepetteki temizler yerleştirilecek
*tüm ev süpürülecek
Olmamis tam kapanmamis :)Kepenki indirdim
4000 binleri de gördük çok şükür bin şükür. Daha nice binlerimiz olsun sizinle.
Ben iki gundur pek bir sey yapmadim. Valiz bosalt, camasir yika, as. Kurumasini bekle. Kaldir. Birazdan kalan utuleri bitirecegim, utulenenleri kaldirip yerlestirecegim.
Cocuklarla oyunlar oynadim. Cizgi filme cok duskunler ne yapilir bilmiyorum. Kapattirdigimda bana sariyorlar. Oynuyoruz 1-2 saat. Sonra gene canim sıkıldı deyip cizgi film izlemek istiyorlar.kendilerini bir oyalayabilseler.
Sonra 20 sayfa hikaye okudum yatirdik ikisini de.. Bu sene kendime 51 kitap hedefi koymuştum. Onlara ne kadar okuyacagim bakalim. 510 diyeyim onlara da..
Sonracigima. Bu sene icin buyuk bir hedef belirledim az once. Evimden kimyasallari ve katkili olan seyleri cikarmak. Pek umutlu değilim ama bir karar verdim ya, onumun acilacagini dusunuyorum.
Temizlik 2 haftadir yapilmiyor cunku sehirdisina cikacagim diye gecen hafta yapmadim. Bu hafta da esim yeni geldin diye yaptirmadi. Onumuzdeki haftasonu temizlige bayan alacagim. En keyifliniz benim yani
O yuzden bu hafta ben odak noktasına degil gunluk 5 li ve aliskanliga yuklenirim. Aliskanlik belirleyen var mi ben mi belirleyeyim?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Kızının da dogum günü kutlu olsun nice senelere..
Geçmis olsun. Yine evi supurmussun. Nice yillar dilerim birlikte saglikla
Sana geçmiş olsun, kızına sağlıklı, mutlu seneler..
hoşgeldin, ben de nice binlere diyeyim inşallah..4000 binleri de gördük çok şükür bin şükür. Daha nice binlerimiz olsun sizinle.
Ben iki gundur pek bir sey yapmadim. Valiz bosalt, camasir yika, as. Kurumasini bekle. Kaldir. Birazdan kalan utuleri bitirecegim, utulenenleri kaldirip yerlestirecegim.
Cocuklarla oyunlar oynadim. Cizgi filme cok duskunler ne yapilir bilmiyorum. Kapattirdigimda bana sariyorlar. Oynuyoruz 1-2 saat. Sonra gene canim sıkıldı deyip cizgi film izlemek istiyorlar.kendilerini bir oyalayabilseler.
Sonra 20 sayfa hikaye okudum yatirdik ikisini de.. Bu sene kendime 51 kitap hedefi koymuştum. Onlara ne kadar okuyacagim bakalim. 510 diyeyim onlara da..
Sonracigima. Bu sene icin buyuk bir hedef belirledim az once. Evimden kimyasallari ve katkili olan seyleri cikarmak. Pek umutlu değilim ama bir karar verdim ya, onumun acilacagini dusunuyorum.
Temizlik 2 haftadir yapilmiyor cunku sehirdisina cikacagim diye gecen hafta yapmadim. Bu hafta da esim yeni geldin diye yaptirmadi. Onumuzdeki haftasonu temizlige bayan alacagim. En keyifliniz benim yani
O yuzden bu hafta ben odak noktasına degil gunluk 5 li ve aliskanliga yuklenirim. Aliskanlik belirleyen var mi ben mi belirleyeyim?
Hosgeldin..
Alışkanlık edinme de mutfak temiz bırakmayı sanırım herkes yapıyor ama en son areser yatmadan önce ortalıktaki dagınıklıgı toplama alışkanlığı vermişti. Pek uyan olmadı sanırım ya da bildirmediler uyduklarını :)