Küllerden Doğmak Vol.2

Yok kiz tatil icin geldik ya simdilik gelen gidem cok oluyor akrabalar bebek gormeye geliyorlar 1 2 gune biter geri donus yapicam :* özlüyorum buraya girmeyince sanki aile topigi aile apartmani der gibi
gel gellll..

Bunun kes kopyala yapistir versiyonu kubdef
Ay badikim bende seni özledim burdan olmuyor ben sana bi ara cep numarami vereyim de arada ordan da konusuruz

13.30-15.30 maraton sonucum

Ortalık toplandı
Çamasırlar katlandı
2 makine çamasır yıkandı asıldı
Mutfak toplandı
Süpürüldü
Silindi
Mutfak sandalyeleri silindi
Ara duvarı silindi
Bütün ev süpürüldü
Hol çoçukların odaları salon
Viledayla silindi
Bütün çöpler boşaltılıp atıldı
Çocuklara makarna yapıldı

Sorma, aynı durumu ben de yaşıyorum. Bir de buraya gelememe cabası.. 30 tane bildirimime bakayım, buraya mı bildirim yapayım şaştım kaldım..
Tatilden dolayı telefonu kıza kaptırdım. Günlük ödevleri geç görüyorum şimdiki gibi. gene bu saatte yapılabilecek bir şey Allahtan ama göremeyip yapamazsam da beni mazur görün.. Bildirimlerimi bile yapmakta zorlanıyorum..
şimdi hızlı hızlı yazayım eşim gelmeden, sonra yemek faslı..

Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
Lavabolar, wc temizlendi,
Mutfakta olan kombinin dış yüzeyi temizlendi,
Ayakkabılık temizlendi, düzenlendi,
Toz alındı,
Çaya komşular geldi sürpriz, kendileri bir şeyler getirmişler, ben de olanlardan çıkardım, o şekilde ağırladım..
Oh, şükür yarım kalmadan bitirdim bildirimleri, şimdi rahatladım valla..
Yemekten sonra da inşallah ödevi yaparım..
Herkese iyi akşamlar..

Bugun yapilanlar
Mutfak toplandi
Bulasik makinesi calistirildi
Yemekler yapildi
Bu arada cikan bulasiklar bilmem kac defa elde yikandi
Bulasik mainesi bosaltildi
Ocak silindi
Salon koridor supuruldu
Salonun tozu alindi
Butun odalar duzeltilip havalandirildi
Tuvalet banyo temizlendi

Mutfaga hala baslamadim yarin ufaktan baslasam iyi olacak son gunlere kalacak yoksa

Bugün gelemedim rahatsızdım biraz hâlâ da agrım var yağmurlar ve soguk mahvetti beni
Bugün yaptıklarım
Sabah kayınvalidem vardı gece bizde kaldı kahvaltı hazırladım sağolsun kayınvalide yatağı bile toplama tenezzülünde bulunmadı öyle dagınık bırakmış akşamda ettiler vardı tüm odaları dağıttılar acayip rahatlar çay çekirdek yere dökülüyor bir silelim yada döküldü Kusura bakma demiyorlar sonradan farkettim lekeleri sabah kv nin yatağını topladım salonu sildim süpürdüm wc lavabo temizlendi Koridor toplandı süpürüldü lekeli yerler silindi oturma odayı toplandı oraya buraya şıkıştırılan bardak peçete toplandı oyuncaklar toplandı yatak odası toplandı bulaşıklar yıkandı Akşama yemek yapıldı bulaşık yıkandı çay yapıldı mısır patlatıldı şimdide ufaklıgı uyutmaya çalışacağım dün gece geç kalktılar kv gece 2 de yattı falan çocukla uyumadı neyse hayırlı geceler agrıdan ölüyorum

Geçmiş olsun canım NE rahat insanlar yaaa benimkiler sagolsun toplamadan gitmezler gerekirse süpürge bile tutarlar kv demde belinden iki büklüm olmasına rağmen yatağını toplar kaldığı zaman hatta çocukların Bile yataklarını toplar ortada bişey gördün mü kaldırır Allah için hiç oturmaz ben zorla otur diyorum

Benimkiler kılını kıpırdatmaz eşime dedim eltimin evinde öyle davranmıyorlar çok yoruluyorum ev savaş alanına döndü dedim misafir canım ne yapabiliriz ki dedi bişey desek sorun çıkaracaklarını biliyorsun hazırlar zaten falan dedi
Az görüşüyordum ama kv ve elti sürekli gelmek için fırsat kolluyor ne yapacağım bilmiyorum

Bugun yapılanlar

Kahvaltı
Bul. Mak. Boşaltilip tekrar doldurulup çalıştırıldi
Bir o kadar bulasik elde yıkandi
Ocak tezgah silindi
Aksam yemegi yapıldı
Banyo yikandı .
Wc yikandi.
Ev toplanıp silindi
Bul.makinesi tekrar boşaltılip dolduruldu.
Elde yıkanacaklar yıkanıp tezgah silindi( mutfak toplu birakildi
Camasir serildi
Bur makine daha yikandi birazdan sererim

(odevle camasiri unutmuşum yeni hatırladım birde odevi bildirim yapmayı öğrendimmi tamamdır kendime ödül vereceğim

Badim kopyala yapistir yap en kolayi

Yarın beraber başlayalım badican

Kızlar 4 gündür mesajları okumuyorum ne var ne yok haberim yok begeni vs. Yapamadım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…