Küllerden Doğmak Vol.2

Dun akşam babamdan halı yıkama makinasını getirdim. Mutfagın halısını yıkayayım diye basladım ama eşime devrettim. Ay kızlar ne kadar zormus. Saatlerce bir halıyla ugrastık makinanın temizligini yapmadım bile bugun yapıp hemen geri götürcem. Bende almak istiyodum ama vazgectim. Allahtan temizledi baya kendimi onla avutuyorum.

Günaydın külcanlar... Ben de bildirim görmeyince kimse kalkmamış sandım, bu bildirim sorununu bir türlü çözemedim yaw..
Daha birseye baslamadım ben kahvaltı dışında, onu da kızım hazırladı bugün bana özel:KK68:

Ha bir de yatakları topladım, mutfağın kilimini yıkamıştım, onu serdim..

Buğün yapmayı düşündüklerim
Sebzelik temizlenecek (badim @nergismor la)
Çamaşırlar topalnıp kaldırılacak,
Yeni çamaşır yıkanıp asılacak,
Kızımla vakit geçirilecek.
Kızın tatil ödevi yaptırılacak
Geri kalan ortalık toplama, vs.. Sıradan işler..
Günlük ödev neyse onu yaparım bir de inşallah..

Herkese kolay gelsin..

Günaydın külcanlar... Ben de bildirim görmeyince kimse kalkmamış sandım, bu bildirim sorununu bir türlü çözemedim yaw..
Daha birseye baslamadım ben kahvaltı dışında, onu da kızım hazırladı bugün bana özel:KK68:

Ha bir de yatakları topladım, mutfağın kilimini yıkamıştım, onu serdim..

Buğün yapmayı düşündüklerim
Sebzelik temizlenecek (badim @nergismor la)
Çamaşırlar topalnıp kaldırılacak,
Yeni çamaşır yıkanıp asılacak,
Kızımla vakit geçirilecek.
Kızın tatil ödevi yaptırılacak
Geri kalan ortalık toplama, vs.. Sıradan işler..
Günlük ödev neyse onu yaparım bir de inşallah..

Herkese kolay gelsin..

Sebzelik duzeninizi paylasın kızlar :)

Sebzelik derken buzolabinin mi
Ayrica selam kizlar
Bugun yaptiklarim
ev toplamak ve havalandirmak
Cocuk odasi oyuncaklarini ayiklamak
Mutfagi toplamak
Toz almak
Oturma odasi camini silmek
Yapacaklarim
karar veremedigim yemek
Utu yapmak
Evde yapacak baska birsey bulamadım

Keşke bende bulamasam :))

Tünaydın kızlar
Bugünki 5 lim
-Oturma odası toplanacak
-Yatak odası toplanacak
-Mutfak toplanacak
- dolap düzenlenecek
-wc ve lavabo temizlenecek

Sen toplanacak yazıyon ya sadece ortalıgı toplayacan gibi geliyo ama sonra bi yazıyon yaptıklarım diye Allaaaah bisürü işş yapmışsın :)

Sebzelik derken buzolabinin mi
Ayrica selam kizlar
Bugun yaptiklarim
ev topladim ve havalandirdim
Cocuk odasi oyuncaklarini ayikladim
Mutfagi topladim
Toz aldim
Oturma odasi camini sildim
Balkon cam sehbayi parlatttim
Copleri cikardim
Yapacaklarim
karar veremedigim yemek
Utu yapmak
Evde yapacak baska birsey bulamadim

Kızlar benim gözüme batan bi durum var. Eşimin çorapları hep parça döküyo nasıl anlatacagımı bilemedim ama denk gelirsem bi daha fotoğraflıcam. Evi süpürüyorum eşim bi geliyo halıların üstünde küçük parçalar. Halılarım hep açık renk çoraplarıda hep koyu renk olunca sanki ev hiç süpürülmemiş gibi oluyo. Sizde de var mı böyle bi durum? Önune nasıl geçebilirim :)

Kızlar benim gözüme batan bi durum var. Eşimin çorapları hep parça döküyo nasıl anlatacagımı bilemedim ama denk gelirsem bi daha fotoğraflıcam. Evi süpürüyorum eşim bi geliyo halıların üstünde küçük parçalar. Halılarım hep açık renk çoraplarıda hep koyu renk olunca sanki ev hiç süpürülmemiş gibi oluyo. Sizde de var mı böyle bi durum? Önune nasıl geçebilirim :)
Var bende de aynı durum halıları krem pembe renk acayip belli ediyor kendini. Brn gördüklerimi hep topluyorum eşime dr gelir gelmez çoraplarını çıkar diyorum kendisi evde çorapla durmaz. Kalıcı çözüm bulamadım

Bence çözümü kaliteli çorap almak bizim de başımıza gelirdi nerde çorapçı görsem alıyım hep lazım oluyo derdim..basarken değilsede ayağından çıkarınca hep döküntü olurdu..merkezde bir çorap satan dükkan vardı sadece çorap satıyorlar baya kaliteli ürünleri ordan alınca sorun çözüldü..birde bambu çorap tavsiye ederim onlar da iyi çıkıyor ve çorapları ters çevirip yıkamakta çözüm olabilir :KK66:

Havlular çorap mı giyiyor
Çözüm o çorabı giymeyecek :KK45:

Var bende de aynı durum halıları krem pembe renk acayip belli ediyor kendini. Brn gördüklerimi hep topluyorum eşime dr gelir gelmez çoraplarını çıkar diyorum kendisi evde çorapla durmaz. Kalıcı çözüm bulamadım

Aynen canım özellikle cıkardıgı yerde banyonun oralarda çok oluyo deli olacamm

X