Küllerden Doğmak Vol.2

Merhabalar hanimlar nasilsiniz? Ben memleketteyim o yuzden cok aktif degilim gecmiste birikme var okuyamadim
Merhabalar.. Ani bir durum mu çıktı?
Biz de odak noktasına odaklandık bitirmeye çalışıyoruz.. Yeni üyeler var, bir de ha_mim 'in küçük kızı kolundan rahatsızmış, onunla ilgileniyor..
Sen nasılsın?

Selam kizlar yeninkatildim araniza ....
gel gellll..

Bir adet S Sifayildizi badim araniyor bbadim bi silkelen kendine gel bak sen yapmayinca ben de yapmiyorum is :) ev elden gidiyor ozletiyorsun kendini
Bunun kes kopyala yapistir versiyonu kubdef
ne kadar guzel ozetlemissin. Keske bu nesaji favorilere ekleyebilsem ama 50 tane olan kotam doldu malesef... kendime ozel mesaj atamam burayi ama kopyalayip bana atar misin. Biri sorarsa dan diye burayi yapistirivereyim

Sanırım benim badim yok chentiq
Müsait bizamanda mesaj yazayım ben de
sıkı duuuurrrr.. seni eslestirdigim kisiyle azzzzz sonraaaaa kertileceksinnnnnn
...

hayyy yarabbbiiimmm. Bunlarin tarifini de isteriz bilion hemiiii

Dahada var
muzu rulo poasta
profiterol
Muhallebili kek
Sebzeli kek
Pizza kuul
Soganli corek
Kisir
Mercimek kofte
Makarna salatasi
Borek cesitleri
Kalburabasti
Kuskus salatasi borulce salatasi
Nahur salatasi
Vs vs yazayimmi daha
dahasi da varmis

Aaa benim badim kim
veeeeeee kertildinizzzz... opusun koklasin bakiiimmmm

Bende istiyorum budy..
ama once ilk sayfayi okuman lazimm... tum sayfalari degil ama ilk mesaj... bastan sona.. atlamadan

Bi de kizlar söylemeden edemiycem ev islerinde pratigi severim ve uygulamaya gayret ederim islerinyaparken pratik yonteminiz varsa soyleyin lutfen ....bende cok var ..merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ...akil akildan üstündür ne de olsa
temizlik konusunda pratiklik lazim bana.. yemekte oyi kotu hallediyirummm

teflonun ne zarari var.. ven ozellikle onlari kullanjyordum

Maraton sonucu : bulasiklar toplandi tutacaklar,el havlusu,tezgah bezi vs yikandi serildi ,yarin icin tatli yapildi, prizler (14 u) silindi.cay yapildi simdi keyif zamani

Teflon ..ardinda amerika varrusyayla soguk savas zamaninda uzay calismalarinda rusyadan once uzaya adam gondermek icin tum kaynaklarini sonuna kadar acmis...butce acik vermis bu acigi nasil kapatiriz diye tartisirlarken halkin kullanimina açmaya karar vermişler..yagli bi madde oldugu icin yapismaz ozelligi tavada kullanmislar yani kullandigimiz teflonlar direk petrol puskurtulmesi ve her yemek yapmada sicak etkisiyle yemege geciyor bu da kansere neden oluyor..

Sen sor ben veririm

Yaa demek öyle teflonun küçük bir cizikten zehir sactigini biliyordum ama bunu bilmiyordum sagolasin küçük bir tavam var başka da biseyim yok ama atiyim en iyisi ben de onu

Yaa demek öyle teflonun küçük bir cizikten zehir sactigini biliyordum ama bunu bilmiyordum sagolasin küçük bir tavam var başka da biseyim yok ama atiyim en iyisi ben de onu
Daha insanlara dayattiklari o kadar cok sey varki bu bi ornek..bu arada tarih ocretmeniyom amerika tarihi masonlar illuminati dersimizdi ordan biliyorum..ve bile bile bu seyleri evime sokmak istemiyorum...

Maraton sonucu : bulasiklar toplandi tutacaklar,el havlusu,tezgah bezi vs yikandi serildi ,yarin icin tatli yapildi, prizler (14 u) silindi.cay yapildi simdi keyif zamani
mutfakta 14 prizin mi var. Cok merak ettim simdi. Cok mu buyuk.. ben maraton sonucumu utu yerleştirme cocukla oynama ve ivir zivir toplama olarak soyleyivereyim. Daha da devam ederim...

Tabi abd bu sayede uzay arastirmalari acigini kapatiyor cunku cok talep oluyo..
çizik olunca zararlı diye biliyorum. Cizmeden zararli oldnu bilmiyordum. Amerika kendi vatandaşına satmiyor muymus.

Yok yok mutfak değil diğer odalarla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…