- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Yepppa bende burdayim
MARATON BAŞLASIIINNNNNBen geldiimm
MARATON BAŞLASIIINNNNN
Canım çok isterdim ama yeni oturdum, çok yoruldum inan... Size kolay gelsin..
En sevdigim...
Merhabalar.. Ani bir durum mu çıktı?Merhabalar hanimlar nasilsiniz? Ben memleketteyim o yuzden cok aktif degilim gecmiste birikme var okuyamadim
gel gellll..Selam kizlar yeninkatildim araniza ....
Bunun kes kopyala yapistir versiyonuBir adet S Sifayildizi badim araniyor bbadim bi silkelen kendine gel bak sen yapmayinca ben de yapmiyorum is :) ev elden gidiyor ozletiyorsun kendini
ne kadar guzel ozetlemissin. Keske bu nesaji favorilere ekleyebilsem ama 50 tane olan kotam doldu malesef... kendime ozel mesaj atamam burayi ama kopyalayip bana atar misin. Biri sorarsa dan diye burayi yapistirivereyimHoşgeldin :) 1. Sayfayı okumakla başlayabilirsin sonrasına alışırsın zaten
Kısa bir özet geçeyim:
Günlük 5 liler yazıyoruz ( bunu herkes kendi evinde yapmak istediği şeyleri seçerek yazıyor , herkesin ki farklı oluyor yani )
Günlük ödevler verip yapıyoruz ( mesela bugün ki ödev evdeki çiçekleri sulamak , saksıları silmek yada yıkamak, evinde çiçek olmayanlarda ayna silecek mesela )
Odak noktası belirliyoruz 15 gün süre koyuyoruz ve liste oluşturuyoruz dip köşe kapsamlı yapılacak şekilde ( şuan odak noktası mutfak mesela 31 ocakta yeni odak noktasına birlikte karar vericez inşaALLAH )
Ve son olarakta badilik mevzumuz var (detaylar 1. Sayfada yazıyor ) şahane bir dostluk oluyor sayfada da bu sayede :)
Başkanımızda canımızchentiq ciğimizdir
Elimden geldikçe açıklayıcı olmasına gayret ettim ama çokta kasma kendini zamanla adapte olursun
sıkı duuuurrrr.. seni eslestirdigim kisiyle azzzzz sonraaaaa kertileceksinnnnnn
hayyy yarabbbiiimmm. Bunlarin tarifini de isteriz bilion hemiiiiCanim bi listem var yazayim
Fellah koftesi
Kuru dolma
Kostebek pasta
Elmali tart
Mozaik pasta
Milfoy borek
Tramisu
Etimek tatli
Browni anne islak kurabiye
Fellah koftesi
Kereviz salatasi
Borek
Koz biberli lor
Elmali pasta
Patatesli tuzlu kek
Dereotlu pogaca
Milfoy
Truffe
Kostebek pasta
Revani
Corek otlu kurabiye
Bazilatini iki kere yazmisim ikinlistemden kopyaladiydim belki fikir olur bu cok az bi liste ama fikir beriri hazirda yaziliydi yoksa baska seylerde verebilirim
dahasi da varmisDahada var
muzu rulo poasta
profiterol
Muhallebili kek
Sebzeli kek
Pizza kuul
Soganli corek
Kisir
Mercimek kofte
Makarna salatasi
Borek cesitleri
Kalburabasti
Kuskus salatasi borulce salatasi
Nahur salatasi
Vs vs yazayimmi daha
veeeeeee kertildinizzzz... opusun koklasin bakiiimmmmAaa benim badim kim
ama once ilk sayfayi okuman lazimm... tum sayfalari degil ama ilk mesaj... bastan sona.. atlamadanBende istiyorum budy..
temizlik konusunda pratiklik lazim bana.. yemekte oyi kotu hallediyirummmBi de kizlar söylemeden edemiycem ev islerinde pratigi severim ve uygulamaya gayret ederim islerinyaparken pratik yonteminiz varsa soyleyin lutfen ....bende cok var ..merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ...akil akildan üstündür ne de olsa
teflonun ne zarari var.. ven ozellikle onlari kullanjyordumTavukta haslamaknicin icone sogan sarimsak havuc defne karanfil tane karabiber atar haslarim.altini kapatinca maydanoz sapi atar beklerim..suyunu suzer kagit bardaklara koyar dondururum
Etini but gogus ayiririm ..gogsu divterim(minik minik parcalara ayiririm)bunu yaparken MİKSERden yardim aliyorum ..butlari parcalamam lazim olunca cikarir iri olarak tereyaginda cevirir pilavin ustune koyarim ..
Pilavi yikarken elma sirkesi koyup bir dk.bekler hemmen yikarim tum nisastasini aninda birakiyo..ve pilav tane tane olur..yemek yaparken asla teflon kullanmam ... Evde varsa sizde yavas yavas birakin benim setim vardi zararini ogrenince birer birer attim
Teflon ..ardinda amerika vargel gellll..
Bunun kes kopyala yapistir versiyonukubdef
ne kadar guzel ozetlemissin. Keske bu nesaji favorilere ekleyebilsem ama 50 tane olan kotam doldu malesef... kendime ozel mesaj atamam burayi ama kopyalayip bana atar misin. Biri sorarsa dan diye burayi yapistirivereyim
...
hayyy yarabbbiiimmm. Bunlarin tarifini de isteriz bilion hemiiii
dahasi da varmis
veeeeeee kertildinizzzz... opusun koklasin bakiiimmmm
ama once ilk sayfayi okuman lazimm... tum sayfalari degil ama ilk mesaj... bastan sona.. atlamadan
temizlik konusunda pratiklik lazim bana.. yemekte oyi kotu hallediyirummm
teflonun ne zarari var.. ven ozellikle onlari kullanjyordum
Sen sor ben veririmgel gellll..
Bunun kes kopyala yapistir versiyonukubdef
ne kadar guzel ozetlemissin. Keske bu nesaji favorilere ekleyebilsem ama 50 tane olan kotam doldu malesef... kendime ozel mesaj atamam burayi ama kopyalayip bana atar misin. Biri sorarsa dan diye burayi yapistirivereyim
...
hayyy yarabbbiiimmm. Bunlarin tarifini de isteriz bilion hemiiii
dahasi da varmis
veeeeeee kertildinizzzz... opusun koklasin bakiiimmmm
ama once ilk sayfayi okuman lazimm... tum sayfalari degil ama ilk mesaj... bastan sona.. atlamadan
temizlik konusunda pratiklik lazim bana.. yemekte oyi kotu hallediyirummm
teflonun ne zarari var.. ven ozellikle onlari kullanjyordum
Yaa demek öyle teflonun küçük bir cizikten zehir sactigini biliyordum ama bunu bilmiyordum sagolasin küçük bir tavam var başka da biseyim yok ama atiyim en iyisi ben de onuTeflon ..ardinda amerika varrusyayla soguk savas zamaninda uzay calismalarinda rusyadan once uzaya adam gondermek icin tum kaynaklarini sonuna kadar acmis...butce acik vermis bu acigi nasil kapatiriz diye tartisirlarken halkin kullanimina açmaya karar vermişler..yagli bi madde oldugu icin yapismaz ozelligi tavada kullanmislar yani kullandigimiz teflonlar direk petrol puskurtulmesi ve her yemek yapmada sicak etkisiyle yemege geciyor bu da kansere neden oluyor..
Daha insanlara dayattiklari o kadar cok sey varki bu bi ornek..bu arada tarih ocretmeniyom amerika tarihi masonlar illuminati dersimizdi ordan biliyorum..ve bile bile bu seyleri evime sokmak istemiyorum...Yaa demek öyle teflonun küçük bir cizikten zehir sactigini biliyordum ama bunu bilmiyordum sagolasin küçük bir tavam var başka da biseyim yok ama atiyim en iyisi ben de onu
mutfakta 14 prizin mi var. Cok merak ettim simdi. Cok mu buyuk.. ben maraton sonucumu utu yerleştirme cocukla oynama ve ivir zivir toplama olarak soyleyivereyim. Daha da devam ederim...Maraton sonucu : bulasiklar toplandi tutacaklar,el havlusu,tezgah bezi vs yikandi serildi ,yarin icin tatli yapildi, prizler (14 u) silindi.cay yapildi simdi keyif zamani
çizik olunca zararlı diye biliyorum. Cizmeden zararli oldnu bilmiyordum. Amerika kendi vatandaşına satmiyor muymus.Tabi abd bu sayede uzay arastirmalari acigini kapatiyor cunku cok talep oluyo..
mutfakta 14 prizin mi var. Cok merak ettim simdi. Cok mu buyuk.. ben maraton sonucumu utu yerleştirme cocukla oynama ve ivir zivir toplama olarak soyleyivereyim. Daha da devam ederim...
çizik olunca zararlı diye biliyorum. Cizmeden zararli oldnu bilmiyordum. Amerika kendi vatandaşına satmiyor muymus.