- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
Aileyle vakit gecirildiMaraton sonucum
Akşam bulaşıkları yıkandı
Mutfak süpürüldü
Tezgah ve Ocak silindi
Çay yapıldı
Çöp dışarı çıkarıldı
Ortalık toplandı
1.5 saat sürdü
Kitap cay da beni de etiketle.. ben de bi kac sf olsun okuyayim. Bildirimden cikip tekrar gir bakayim.... bir de oyle dene.. ben de bu kiz nerelerde diyordum.Ayy bana bildirim gelmiyor yaa noldu ki?
Benim maratonu yazayım hemen
Sabah kahvaltıya gidildi eve geldiğimizde kızı yikadim banyoyu yikadim nevresimleri değiştirdim, mutfağı topladım makineyi çalıştırdım, az çamaşır vardı onları astım, akşam yemeği yenildi çay içildi. Bugünlük bu kadar
Kızı uyutunca kitap çay keyfi yapmayı düşünüyorumbit dr yarın için nohut ıslatmam lazım.
Topikte kalmaya karar verdiysen kendini tanitman gerekiyor. Ilk mesaji okudun mu dedim ama gormedin sanirim.Aileyle vakit gecirildi
Yemek yapildi
Bulasik makinaya yerlestirilip calistirildi
Artanlar elde yikandi
Cay sefasi hala devam ediyo
Bulasik bezleri beyaz sabunla kaynatildi camasir asildi cocuklar yikandi
İs yapmiycam dedim ama duramadim gene
Ayy bana bildirim gelmiyor yaa noldu ki?
Benim maratonu yazayım hemen
Sabah kahvaltıya gidildi eve geldiğimizde kızı yikadim banyoyu yikadim nevresimleri değiştirdim, mutfağı topladım makineyi çalıştırdım, az çamaşır vardı onları astım, akşam yemeği yenildi çay içildi. Bugünlük bu kadar
Kızı uyutunca kitap çay keyfi yapmayı düşünüyorumbit dr yarın için nohut ıslatmam lazım.
Banada bildirim gelmiyor ..ayarlardan yaptim ama olmadi
Size mi ozel mesaj aticam...kusura bakmayin gormedim yazdiginizi..yillar once uye oldum ama bu ay aktif olmaya basladim.acemiyim yaninbu konudaTopikte kalmaya karar verdiysen kendini tanitman gerekiyor. Ilk mesaji okudun mu dedim ama gormedin sanirim.
Bugun tembelligim ustumdeydi pek bi is yapmadim yemek bile yapmadim :) aksami kahvaltiyla geçiştirdik
Mutfagi topladim supurdum
Tatli yaptim
Odalarla koridoru supurdum iste bu kadarciiik :)
Vaaayy ben de istiommm her is bitmisssEv toplandi
Ev supuruldu
Toz alindi
Banyolar lavabolar yikandi
Cocuk odasina detayli girildi
Mercimek corbasi ve bulgur pilavi yapildi
Gunun odevinide ogrenip yaparsak tamammmmm
Geliyorum13.30-15.30! Maraton desem var mı gelen desem
13.30-15.30! Maraton desem var mı gelen desem
Ben deeee13.30-15.30! Maraton desem var mı gelen desem