Küllerden Doğmak Vol.2

Maraton sonucum
Akşam bulaşıkları yıkandı
Mutfak süpürüldü
Tezgah ve Ocak silindi
Çay yapıldı
Çöp dışarı çıkarıldı
Ortalık toplandı
1.5 saat sürdü
Aileyle vakit gecirildi
Yemek yapildi
Bulasik makinaya yerlestirilip calistirildi
Artanlar elde yikandi
Cay sefasi hala devam ediyo
Bulasik bezleri beyaz sabunla kaynatildi camasir asildi cocuklar yikandi
İs yapmiycam dedim ama duramadim gene

Bugun tembelligim ustumdeydi pek bi is yapmadim yemek bile yapmadim :) aksami kahvaltiyla geçiştirdik
Mutfagi topladim supurdum
Tatli yaptim
Odalarla koridoru supurdum iste bu kadarciiik :)

Ayy bana bildirim gelmiyor yaa noldu ki?

Benim maratonu yazayım hemen

Sabah kahvaltıya gidildi eve geldiğimizde kızı yikadim banyoyu yikadim nevresimleri değiştirdim, mutfağı topladım makineyi çalıştırdım, az çamaşır vardı onları astım, akşam yemeği yenildi çay içildi. Bugünlük bu kadar:halay:

Kızı uyutunca kitap çay keyfi yapmayı düşünüyorum :kahve:bit dr yarın için nohut ıslatmam lazım.

Sabah kahvaltıya gidildi eve geldiğimizde kızı yikadim banyoyu yikadim nevresimleri değiştirdim, mutfağı topladım makineyi çalıştırdım, az çamaşır vardı onları astım, akşam yemeği yenildi çay içildi. Bugünlük bu kadar:halay:

Kızı uyutunca kitap çay keyfi yapmayı düşünüyorum :kahve:bit dr yarın için nohut ıslatmam lazım.
Kitap cay da beni de etiketle.. ben de bi kac sf olsun okuyayim. Bildirimden cikip tekrar gir bakayim.... bir de oyle dene.. ben de bu kiz nerelerde diyordum.

Aileyle vakit gecirildi
Yemek yapildi
Bulasik makinaya yerlestirilip calistirildi
Artanlar elde yikandi
Cay sefasi hala devam ediyo
Bulasik bezleri beyaz sabunla kaynatildi camasir asildi cocuklar yikandi
İs yapmiycam dedim ama duramadim gene
Topikte kalmaya karar verdiysen kendini tanitman gerekiyor. Ilk mesaji okudun mu dedim ama gormedin sanirim.

Banada bildirim gelmiyor ..ayarlardan yaptim ama olmadi

Bugun tembelligim ustumdeydi pek bi is yapmadim yemek bile yapmadim :) aksami kahvaltiyla geçiştirdik
Mutfagi topladim supurdum
Tatli yaptim
Odalarla koridoru supurdum iste bu kadarciiik :)

Olsun badicim bende biraz öyle olsun oda lazım:KK45:

Bende sendenim:KK45:
sabah biraz kendi özel işimi yaptım kalktım abdest aldim kahvaltıyi hazırladım yemeden hacamat yaptırmaya gittim döndüğümde ev ozelikle mutfak savaşı alanına dönmüştü sedece ev mi :KK70:yoo baba ile oglanlarda harbe tutusmus :KK70:onlara ara bukuculuk yaptim ama ne zormus arkadas yaa hacamatta yaptırınca biraz halsiz düştüm :KK45: gelde is yap akşam üstü çocuklara yemek akşam iki çeşit dolma yap yedir derken çocuklarla uyumuşum :KK45:
Az önce ihtiyaç için uyandım :KK45:
Şöyle şimdi ben ne yapam :KK51:
Makinedeki çamaşırı serip uykuya defammi yoksa bu saate mufagida toplayayim kendi isimde yapayım sabaha bitap mi duseyim :KK48:
Gene ) yoksa herseyi bırakayim yatayim sabaha bunları ve yenilerini yapmak için iki bardak kahve mi devireyim :KK53:

Üç gündür burada birikmiş okumami bekleyen sayfalar ve topikten kopmuş olmakta cabasi :KK51:
Kızlar bu arada bizi unuttunuz hee:lülülü:

pazar temizliği
sabahın 8 inde başladım..
*evim tüm camları silindi...
*tozlar alındı
*kapılar silindi
*ev süpürüldü -silindi...
*wc-banyo yıkandı-temizlendi..
*nevresim takımını değiştirdim...
*tekli koltuk silindi..(eğer bugün kuruduğunda leke geçmiş olursa diğer taraflara da uygulayacağım)

çamaşırlar yıkanmadı..bugün k.validem çalışttıracak makineyi..
yatılı misafir geliyor görümcem ve eşi...

bugün biraz boğaz ağrım var,öksürüyorum:.
zencefilli ballı ıhlamur içtim inşaallah fayda eder..Ya Şafi..

X