Küllerden Doğmak Vol.2

Merhaba kızlar
Bugün yani dün sular kesikti beş saat kadar gelmedi gelince de bulanık aktı. Sonra çocuklar falan derken günlük işleri anca yaptım .

Kahvaltı
Mutfağı toplandi :bulasik makineye
Ocak tezgah masa silindi
Ev toplandı
Aksam yemegi yapıldı
Tekrar mutfak toplanıp ocak vs. Ciflendi.
Bul. Makinesi calisti.
Wc yikandi
Banyo yıkandı
Aksam mutfak ve ev Toplu bırakıldı( tabii elden geldiği kadar. evde iki küçük iki yetişkin erkek olunca ve herbirinin hobisi mutfak ve mufak mazemeleriyle oynamak olunca më kadar toplanirsa okadar işte

Badim benim minikte mutfagi talan ediyor :) 2 cekmece verdim ona bi kac fa kap kacak kurabiye kaliplari falan simdi onlarla ilgileniyor :) ama yerden toplamak baya vaktimi aliyor

Saol canım bende ekran görüntüsü aldım bakalım neler cıkacak ortaya :)

Iyi akşamlar yeni gelebildim neyse ki çok birik.e olmamis mesajlarda. Oyle hizli kisa bir gozattım ..
Genelde günlük sıradan işler yaptım. Eşim evde olunca getir götür işi daha çok oluyor..
Kv demin oksuruk.krizi tuttu, öğurmekten bir hal oldu. Adam dibinde uyuyor ben mutfaktan koştum, kaldırınca sen napiyorsun dedi döndü arkasını.. sinir oldum .. Neye bakacağım şaşırdım..
Neyse mevzu çok doğmadan ben yaptıklarına geçeyim..
Bir renkliler, bir de toz bezleri, paspas ve mutfak kilimi olma üzere iki kere camasir yıkandı,
Yerler süpürülüp silindi,
Bulaşık makinası açılıp boşaltıldı,
Buzdolabı çekilip altı silindi
Ben gider, yemek isterler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…