- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 39
Badim benim minikte mutfagi talan ediyor :) 2 cekmece verdim ona bi kac fa kap kacak kurabiye kaliplari falan simdi onlarla ilgileniyor :) ama yerden toplamak baya vaktimi aliyorMerhaba kızlar
Bugün yani dün sular kesikti beş saat kadar gelmedi gelince de bulanık aktı. Sonra çocuklar falan derken günlük işleri anca yaptım .
Kahvaltı
Mutfağı toplandi :bulasik makineye
Ocak tezgah masa silindi
Ev toplandı
Aksam yemegi yapıldı
Tekrar mutfak toplanıp ocak vs. Ciflendi.
Bul. Makinesi calisti.
Wc yikandi
Banyo yıkandı
Aksam mutfak ve ev Toplu bırakıldı( tabii elden geldiği kadar. evde iki küçük iki yetişkin erkek olunca ve herbirinin hobisi mutfak ve mufak mazemeleriyle oynamak olunca më kadar toplanirsa okadar işte
Badim benim minikte mutfagi talan ediyor :) 2 cekmece verdim ona bi kac fa kap kacak kurabiye kaliplari falan simdi onlarla ilgileniyor :) ama yerden toplamak baya vaktimi aliyor
Ben buralardayim da hu saatlerde is yapmak pek bana göre degil :)Tık tık tık
Kahvalti yapildi. Caylar icildi. Dunku camasirlari durme ile baslayacagim. Kimse gelmemis.
Yik hepsi degil sadece fikir yazdim kizKac kisi geleceklerki bu kadar hazirlik cok degilmi???? Salon tutup da agirla bari eve de sigmazlar bunlar.
Ben bu kadar hazirlik yapamam duser bayilirim. Sen nasil hazirlayacaksin? Masallahin var .esoes1919
Canim bi listem var yazayim
Fellah koftesi
Kuru dolma
Kostebek pasta
Elmali tart
Mozaik pasta
Milfoy borek
Tramisu
Etimek tatli
Browni anne islak kurabiye
Fellah koftesi
Kereviz salatasi
Borek
Koz biberli lor
Elmali pasta
Patatesli tuzlu kek
Dereotlu pogaca
Milfoy
Truffe
Kostebek pasta
Revani
Corek otlu kurabiye
Bazilatini iki kere yazmisim ikinlistemden kopyaladiydim belki fikir olur bu cok az bi liste ama fikir beriri hazirda yaziliydi yoksa baska seylerde verebilirim
Himm tamam :)Badi eşleştirmeyikubdef yapıyor. Yeni gelen arkadaslar var, tam düzene girince sana da bir badi bulur herhalde..
Yeni okudum. Son 15 dakikasina geleyimMARATON ÇAĞRISIIIIII
Tüm küldaşlar maratona davetlidirrr.
Maraton saati 15.00-17.00 arası