Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim toplu corap cekmecem :)22 ocak 2018
Ödev çorap çekmecesi düzenlemek
Küldaşlar burayıda takip edin
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kulkedilerinin-macera-bildirim-topigi.862375/page-290
Yok kiz tatil icin geldik ya simdilik gelen gidem cok oluyor akrabalar bebek gormeye geliyorlar 1 2 gune biter geri donus yapicam :* özlüyorum buraya girmeyince sanki aile topigi aile apartmani der gibiMerhabaa. Ani bir durum mu çıktı?
Biz de odak noktasına odaklandık bitirmeye çalışıyoruz.. Yeni üyeler var, bir de @ha_mim 'in küçük kızı kolundan rahatsızmış, onunla ilgileniyor..
Sen nasılsın?
Ay badikim bende seni özledim burdan olmuyor ben sana bi ara cep numarami vereyim de arada ordan da konusuruz
Tünaydınnnn çocuklar evde olunca düzen falan kalmadı yavvv geç kahvaltı şimdi iş güç gelsin bi 5 li
22 Ocak 5 li
1- mutfak topla
2- çamaşır katla yıka VE as
3- ütü yap
4- evi süpür
5- mutfak dolap arası taşları temizle
Geçmiş olsun canım NE rahat insanlar yaaa benimkiler sagolsun toplamadan gitmezler gerekirse süpürge bile tutarlar kv demde belinden iki büklüm olmasına rağmen yatağını toplar kaldığı zaman hatta çocukların Bile yataklarını toplar ortada bişey gördün mü kaldırır Allah için hiç oturmaz ben zorla otur diyorumBugün gelemedim rahatsızdım biraz hâlâ da agrım var yağmurlar ve soguk mahvetti beni
Bugün yaptıklarım
Sabah kayınvalidem vardı gece bizde kaldı kahvaltı hazırladım sağolsun kayınvalide yatağı bile toplama tenezzülünde bulunmadı öyle dagınık bırakmış akşamda ettiler vardı tüm odaları dağıttılar acayip rahatlar çay çekirdek yere dökülüyor bir silelim yada döküldü Kusura bakma demiyorlar sonradan farkettim lekeleri sabah kv nin yatağını topladım salonu sildim süpürdüm wc lavabo temizlendi Koridor toplandı süpürüldü lekeli yerler silindi oturma odayı toplandı oraya buraya şıkıştırılan bardak peçete toplandı oyuncaklar toplandı yatak odası toplandı bulaşıklar yıkandı Akşama yemek yapıldı bulaşık yıkandı çay yapıldı mısır patlatıldı şimdide ufaklıgı uyutmaya çalışacağım dün gece geç kalktılar kv gece 2 de yattı falan çocukla uyumadı neyse hayırlı geceler agrıdan ölüyorum
Benimkiler kılını kıpırdatmaz eşime dedim eltimin evinde öyle davranmıyorlar çok yoruluyorum ev savaş alanına döndü dedim misafir canım ne yapabiliriz ki dedi bişey desek sorun çıkaracaklarını biliyorsun hazırlar zaten falan dediGeçmiş olsun canım NE rahat insanlar yaaa benimkiler sagolsun toplamadan gitmezler gerekirse süpürge bile tutarlar kv demde belinden iki büklüm olmasına rağmen yatağını toplar kaldığı zaman hatta çocukların Bile yataklarını toplar ortada bişey gördün mü kaldırır Allah için hiç oturmaz ben zorla otur diyorum
Badim kopyala yapistir yap en kolayiBugun yapılanlar
Kahvaltı
Bul. Mak. Boşaltilip tekrar doldurulup çalıştırıldi
Bir o kadar bulasik elde yıkandi
Ocak tezgah silindi
Aksam yemegi yapıldı
Banyo yikandı .
Wc yikandi.
Ev toplanıp silindi
Bul.makinesi tekrar boşaltılip dolduruldu.
Elde yıkanacaklar yıkanıp tezgah silindi( mutfak toplu birakildi
Camasir serildi
Bur makine daha yikandi birazdan sererim
(odevle camasiri unutmuşum yeni hatırladım birde odevi bildirim yapmayı öğrendimmi tamamdır kendime ödül vereceğim
Bugun yapilanlar
Mutfak toplandi
Bulasik makinesi calistirildi
Yemekler yapildi
Bu arada cikan bulasiklar bilmem kac defa elde yikandi
Bulasik mainesi bosaltildi
Ocak silindi
Salon koridor supuruldu
Salonun tozu alindi
Butun odalar duzeltilip havalandirildi
Tuvalet banyo temizlendi
Mutfaga hala baslamadim yarin ufaktan baslasam iyi olacak son gunlere kalacak yoksa
Sen de mi baslamadin :) tam badiyiz vallaYarın beraber başlayalım badican
Kızlar 4 gündür mesajları okumuyorum ne var ne yok haberim yok begeni vs. Yapamadım kusura bakmayın
Sen de mi baslamadin :) tam badiyiz valla
Hee
Hadi yıldızımızı parlatalim badican