diyet dönemindeki enerjimi hayat ışığımı düşünüyorum şu anla arasında bi hayli mesafe var..diyet konusunda hevesimi tekrar toplarsam ben de başlamak istiyorum
Ben de 11 kilo verip, 5 kilo geri almış biri olarak buna ya da en azından sağlıklı beslenmeye çok ihtiyacım var.
Nie yemek yapmıyorsun canım gerçekten bana da zor geliyor ama kafamda haftalık bir plan oluşturunca kolay geliyor bi de evde malzemen varsa çok çok daha iyi
hoşbulduk canım ,teşekkür ederim iyiyim sen nasılsınBennnn varımmm hoşgeldin nasılsın canımmm
Tiramisu yap pogaca ya da kek yap kisir yapBen yazi yazdim kizlar paylasimi birakti
Nasilsin canim iyimisin seni burlarda goremiyoruz ne zamandır. Kizin okula alisti mi karne nasilGeçmişi okumadım bilmiyorum bende selam verdim bakalım kimler var göreceğim
Maratona gelen??
17.45 19.45
areser Dostacilisoyler Ben_olmak ha_mim sivastrabzon S Sifayildizi Dil-i bitab
Kızlar nerdesiniz sabahtan beri?
Ben geliyorum hemen mi? Bebe dizimde insallah bırakmaz uyanırken :)
Maratona gelen??
17.45 19.45
Maratona gelen??
17.45 19.45
Kızlar merhaba;
Bugün kahvaltida misafirim vardı.
Öğlene o kadar kahvaltı mutfak toplama ile geçti sonrasında dışarı çıkıldı. Bugün bir iş yapmadım yani ama ev topluydu
Ben daha salona geçemedim yaa orada baya kıyafet ütüleyip yerleştirmiştim ama temizliği kaldı
Salonun cam kapı yerler masa koltuklar silinecek sabah saatlerinde maraton yaparim insaallah.