Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle beraber biz de öğreniriz güzel, eski ola başka kimler varmış?Geçmişi okumadım bilmiyorum bende selam verdim bakalım kimler var göreceğim
Sanki verildi gecen hafta ama bilmiyorum belki bana öyle gelmistir ben aile apartmaninda oturuyorum da giris katina 2 tane büyük ayakkabilik koymuşlar hani camilerde oluyor ya onun gibi herkes orada cikariyor ayakkabilarini simdi gidip tek rafi silip duzenlemek olmaz cocuklar zaten uyumuyor biri dursa biri durmuyor kapiyi kapatip silsem icerde onlari birakamam onlara hadi sizde gelin desem giris cok soğuk yani bu odev hic bana gore degil o yüzden
Beeennnn kahveee ve kitap maratonuna gidiyoruuuummm
Beni seven pesimden gelsin sevmeyen gidip ortalik toplasin.
Kusura bakma canım yıldızlar karışmış:))neden kayboldu motivasyonun
diyet konusunda hevesimi tekrar toplarsam ben de başlamak istiyorumşu sıra ev işleriyle ilgilenemiyorum zaten hayatım boyunca çok düzenli tertipli temizlik yapan biri olmadım..
evim daima temiz ve topludur am a severek isteyerek bayıla bayıla yapmam..
mutfak işleri hariç..yemek pasta çörek severim..sofra hazırlmaya bayılırım..
kayınvalidem bizde olduğundan saolsun temizlik yemek işleri onda ..
çok da güzel yapar,,eli lezetli değişik fikirleri vardır..
Allah razı olsun..
çok severim kendisini..gerçek bir anne edasıyla davranır daima..kızımsız cümle kurmaz..
oğluma da çok iyi bakıyor saolsun..
işler yoğun ddğeil ancak enerjim biraz düşük şu sıra..
maalsef diyete ara verdiğim için böyle oldu..tabi sporu da bıraktım..beden yerle bir oluyor dengesiz beslenince..
malum diyette 12 kg vermiş bririyim..
haftalık düzenli şekilde et sebze balık tavuk salata yoğurt..bol yeşillik..yeniden başlamak istiyorummmm
ne yaptın onu da söyle bize de fikir olsun.Kızlar napıyosunuz?
ben bugun yemek yaptım :) benim için büyük bişey bu artık düzenli yemek yapmaya çalışcam eşimde bende bıktık dışardan yemekten.
Sabah ilk işimi yemegi yapmak olacak bundan sonra.
12.00 / 14.00 maratonu baslatıyorum var mı gelen?
BeeeeeeenKızlar napıyosunuz?
ben bugun yemek yaptım :) benim için büyük bişey bu artık düzenli yemek yapmaya çalışcam eşimde bende bıktık dışardan yemekten.
12-13.00 arası katılıyımm güne gitcem Bugun fazla bir iş yapmam sabah spora gittim ağır bir antrenman oldu o yüzden fazla yormayacağım kendimiKızlar napıyosunuz?
ne yaptın onu da söyle bize de fikir olsun.
Benim de kazanmam gereken bir alışkanlık bu.
Sebze yemeyen bir kocan da olunca, ne kendine yapasın geliyor ne de ona...
Nie yemek yapmıyorsun canım gerçekten bana da zor geliyor ama kafamda haftalık bir plan oluşturunca kolay geliyor bi de evde malzemen varsa çok çok daha iyiKızlar napıyosunuz?
Bennnn varımmm hoşgeldin nasılsın canımmmMerhaba kızlar nasılsınız eskilerden kim kaldı acaba