Küllerden Doğmak Vol.2

Yemekli misafir beni cok strese sokar hemde habersizmiş..
İyi kalkmıssın altından gecmiş olsun

Suc ve ceza o kadar etkileyici mi? Ben en son buranin gazi ile kitap okumustum. Vaktimde yokki okumaya.

:)) telden zor

baska bi yerr gecmeden seni yemekleri yapsin diye kullanmislar resmen. 2 saatligine m8 gelijir. Lahmacun soleselermis... gidecekleri yer neresiymis. Sen de onlarla gideydin

Kusura bakma canım yıldızlar karışmış:))neden kayboldu motivasyonun
yildiLar karismis :)))

Suc ve ceza o kadar etkileyici mi? Ben en son buranin gazi ile kitap okumustum. Vaktimde yokki okumaya.
ben duc ve cezayi bi senede zor bitirmistim .

Guzelmis. Daha yok mu?

Bana iki uc kelime bir de istediğin konu soyle. Sana hikaye yazayim. Zaten yeni yil kararlarimda var. Her gun az da olsa bir aey yazmak. Ama ilham gelmiyor ki anaciiimmm.. gel ilhamim ol giiiizzzz...

K klbk33

Niye korkunc mu yoksa kalin mi?

Niye korkunc mu yoksa kalin mi?
Asiri sıkılmistim. Adamin biri ismi lazim degil raskolnikov iki de bir yapsam mi yapmasam mi yapsam soyle olur yapmasam boyle olur. Gina gelmisti artik. Kitabin icine girip adamin boynuna yapisip yap ullaaaannn yaaapppp sen yapamazsan ben yapacam diyordum

Dayıları ymış gitmek istemedim davet edilmedim o yüzden gelemem dedim elti anlamıştır umarım

Bana iki uc kelime bir de istediğin konu soyle. Sana hikaye yazayim. Zaten yeni yil kararlarimda var. Her gun az da olsa bir aey yazmak. Ama ilham gelmiyor ki anaciiimmm.. gel ilhamim ol giiiizzzz...

K klbk33
Konu mutluluk icin sevmeyi bilmek gerekir.
Kelimeler mutluluk sevmek hayat felsefe.
Haydi bakalim.

Himmm

Verildimi ben hatırlamıyorum bildirim topiğindede yok galiba.sadece bi arkadaş olsun mı demişti belki ordan aklında kalmıştır.sen yolcusun başka işlerin vardır yapma istersen
Sanki verildi gecen hafta ama bilmiyorum belki bana öyle gelmistir ben aile apartmaninda oturuyorum da giris katina 2 tane büyük ayakkabilik koymuşlar hani camilerde oluyor ya onun gibi herkes orada cikariyor ayakkabilarini simdi gidip tek rafi silip duzenlemek olmaz cocuklar zaten uyumuyor biri dursa biri durmuyor kapiyi kapatip silsem icerde onlari birakamam onlara hadi sizde gelin desem giris cok soğuk yani bu odev hic bana gore degil o yüzden

Aaa ne yani ben becereksiz miyim 15 gunde mi yaparım

Estağfirullah canım benimki züğürt tesellisi

Cinayet ve sonrasında katilin psikolojisi çok ayrıntılı anlatılıyor.herkesi bilmem ama beni çok etkiledi

Beeennnn kahveee ve kitap maratonuna gidiyoruuuummm
Beni seven pesimden gelsin sevmeyen gidip ortalik toplasin.

Şimdi oldu muuuu.gidip mutfağı toplucaktım arada kaldım
Ayrıcaaa bende hep telden giriyoruum

Çok teşekkür ederim öncelikle...
Hikaye müthiş, beklediğime değmiş, çok etkileyici..
Vermek istediğin mesajı aldım; hayatımızın en zor dönemlerinde ya da kendimizi en kotü hissettiğimiz dönemlerde kendimizi yalnız bırakan, terkeden, çaresiz hissettiren yine kendimiz oluyoruz aslında , evet.. insanın kendinden başka dostu olmadığı gibi kendinden büyük düşmanı da olmuyor bazen...
Bunu bile bile niye kendimi böyle hissediyorum zaman zaman, niye kendimi avutamiyor, o çaresizlik hissine yenilip kendime moral yönünden kötülük yapıyorum anlamıyorum ben de.. Aklıma tek bir cevap geliyor, yorgunluk beni güçsüz düşürüyor sanırım.. Ama teselli edici bir şey var ki, o da bu anların beni teslim alamayacak kadar kısa sürmesi; Tanrının kucagından onu yormadan inip, kumsalda ayak izlerimin arasındaki mesafeyi açmadan yoluma devam etmem...
Tek korkum bir gün gücümü yineleyemecek kadar yorgun düşmek ve yolun sonuna kadar Tanrı nın kucağında gitmek, yol boyunca ümitsizce birinin beni indirip koluma girerek bana destek vermesini bekleyerek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…