TamamdırBugun bende salonu temizledim biraz. Camları silinecek cam silersen haber ver eslik edeyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdırBugun bende salonu temizledim biraz. Camları silinecek cam silersen haber ver eslik edeyim :)
Nasilsin canim iyimisin seni burlarda goremiyoruz ne zamandır. Kizin okula alisti mi karne nasil [/çok şükür canım iyiyim sen nasılsın bebeişler nasıl kızm alıştı da daha karne cuma günü alınacak inşallah
Bir hevesle girmiştim hikaye yazmissindir okuyayim diyerek.maratonu
Ahahahaha yakalandik desene.. ben anahtar kelimeleri bile unuttum.Bir hevesle girmiştim hikaye yazmissindir okuyayim diyerek.
Konu mutluluk icin sevmeyi bilmek gerekir.
Kelimeler mutluluk sevmek hayat felsefe.
Haydi bakalim.
arkasi yarin demezsin insallahGunesli bir gunde, uzak mi uzak bir diyarda bir kelebek her zamanki seyleri yapiyormus. Cicek cicek dolastigi halde hic bir cicegi begenmiyor bu yuzden de uzun sure konacagi bir diyar edinemiyormus. Butun kelebekler aksam nese icinde evlerine donerlerken bizim kelebek buz gibi magarada soylenerek geciriyormus gecelerini... "Herkesin cicekleri ne kadar guzel. Ben bir turlu bulamadim. Bugun kondugum çiçeklerin rengi cok cirkindj. Ustelik hic biri de yeterince guzel kokmuyordu. Bu ormani hic ama hic sevmiyorum." Gunler boyle gecip gidiyormus. Kelebegin her gunu mutsuzluk icinde soylenerek geciyormus...
Ben misafir den sonra kendimi ve evi toparlamakla meşguldüm.. Ancak buraya gelebildim. Bugün fazla takılamayacağım , yatacağım erkenden..sivastrabzon
ha_mim
kubdef
areser
Napıyosunuz kızlar hic sesiniz cıkmıyor. Odak noktasıyla mı mesgulsunuz yoksa
Ahahahaha yakalandik desene.. ben anahtar kelimeleri bile unuttum.
Huzur mutluluk ve sevgi miydi..
Gunesli bir gunde, uzak mi uzak bir diyarda bir kelebek her zamanki seyleri yapiyormus. Cicek cicek dolastigi halde hic bir cicegi begenmiyor bu yuzden de uzun sure konacagi bir diyar edinemiyormus. Butun kelebekler aksam nese icinde evlerine donerlerken bizim kelebek buz gibi magarada soylenerek geciriyormus gecelerini... "Herkesin cicekleri ne kadar guzel. Ben bir turlu bulamadim. Bugun kondugum çiçeklerin rengi cok cirkindj. Ustelik hic biri de yeterince guzel kokmuyordu. Bu ormani hic ama hic sevmiyorum." Gunler boyle gecip gidiyormus. Kelebegin her gunu mutsuzluk icinde soylenerek geciyormus...
Iyi geceler.. iki gündür doğru durustarkasi yarin demezsin insallah
Iyi geceler.. iki gündür doğru durust
gelemiyorum. Anlaşılan birşeyleri kaçırmışım..
Hikayenin devamını bekliyor muyuz, yoksa beraber mı tamamlıyoruz?
chentiq yazinca daha guzel oluyor. Tamamlamayi bende dusundum. Guzel olmaz diye vazgectim.
Çok şükür canım bi yaramazlık yok kül kedisi olma yolunda ilerliyoruz ama yol bitmiyor...hoşbulduk canım ,teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Ay benim kafa dönmüş cümleye bak bu bebek bende akıl bırakmadıki :)) bırakırken uyanmazr
sivastrabzon
ha_mim
kubdef
areser
Napıyosunuz kızlar hic sesiniz cıkmıyor. Odak noktasıyla mı mesgulsunuz yoksa
Eveeett geldimKızı uyuttum yarım saatten fazladır boş zaman geçiriyorum mutfak ve oda toplanacak. Kalkıp yatsam düşünmekten uyku gelmez en iyisi kalkıp hepsini toplamak sonunda bir sıcak çikolata ile kendimi ödüllendireyim bari.