Küllerden Doğmak Vol.2

Nasilsin canim iyimisin seni burlarda goremiyoruz ne zamandır. Kizin okula alisti mi karne nasil :KK70:[/çok şükür canım iyiyim sen nasılsın bebeişler nasıl kızm alıştı da daha karne cuma günü alınacak inşallah

Konu mutluluk icin sevmeyi bilmek gerekir.
Kelimeler mutluluk sevmek hayat felsefe.
Haydi bakalim.

Gunesli bir gunde, uzak mi uzak bir diyarda bir kelebek her zamanki seyleri yapiyormus. Cicek cicek dolastigi halde hic bir cicegi begenmiyor bu yuzden de uzun sure konacagi bir diyar edinemiyormus. Butun kelebekler aksam nese icinde evlerine donerlerken bizim kelebek buz gibi magarada soylenerek geciriyormus gecelerini... "Herkesin cicekleri ne kadar guzel. Ben bir turlu bulamadim. Bugun kondugum çiçeklerin rengi cok cirkindj. Ustelik hic biri de yeterince guzel kokmuyordu. Bu ormani hic ama hic sevmiyorum." Gunler boyle gecip gidiyormus. Kelebegin her gunu mutsuzluk icinde soylenerek geciyormus...

Gunesli bir gunde, uzak mi uzak bir diyarda bir kelebek her zamanki seyleri yapiyormus. Cicek cicek dolastigi halde hic bir cicegi begenmiyor bu yuzden de uzun sure konacagi bir diyar edinemiyormus. Butun kelebekler aksam nese icinde evlerine donerlerken bizim kelebek buz gibi magarada soylenerek geciriyormus gecelerini... "Herkesin cicekleri ne kadar guzel. Ben bir turlu bulamadim. Bugun kondugum çiçeklerin rengi cok cirkindj. Ustelik hic biri de yeterince guzel kokmuyordu. Bu ormani hic ama hic sevmiyorum." Gunler boyle gecip gidiyormus. Kelebegin her gunu mutsuzluk icinde soylenerek geciyormus...
arkasi yarin demezsin insallah

Ahahahaha yakalandik desene.. ben anahtar kelimeleri bile unuttum.

Huzur mutluluk ve sevgi miydi..

arkasi yarin demezsin insallah
Iyi geceler.. iki gündür doğru durust
gelemiyorum. Anlaşılan birşeyleri kaçırmışım..
Hikayenin devamını bekliyor muyuz, yoksa beraber mı tamamlıyoruz?

Iyi geceler.. iki gündür doğru durust
gelemiyorum. Anlaşılan birşeyleri kaçırmışım..
Hikayenin devamını bekliyor muyuz, yoksa beraber mı tamamlıyoruz?

chentiq chentiq yazinca daha guzel oluyor. Tamamlamayi bende dusundum. Guzel olmaz diye vazgectim.

Aslinda tamamlamak bence cok guzel olabilir. Hem farkli bir sey cikar ortaya. Hem de lafa daginikligi olur.

Ben arkasi yarin demeyi dusunuyordum. Zink diye hikaye yazamam heralde. Onu yazmak bile 15 dk mi aldi :KK70: :KK70: hamlamisim ustad

Günler günleri kovalamış ancak bizim kelebek bir türlü istediği gibi bir çiçek bulamamış. Tam umudunu kesmek üzereyken mavi kelebekle pembe kelebeğin konuşmalarına kulak misafiri olmuş. Mavi kelebek en güzel çiçeklerin her zaman en az konulan cicekler olduğunu söylemiş. Pembe kelebek ise en tenha yerlerdeki çiçeklerin en güzel çiçekler olduğunu, kokularının, tatlarının, pırıltılarının kendisini daha çok etkilediğini anlatmış; bugüne kadar pek çok çiçek dolaştığını söylemiş...

chentiq chentiq

hoşbulduk canım ,teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Çok şükür canım bi yaramazlık yok kül kedisi olma yolunda ilerliyoruz ama yol bitmiyor...:KK55:
Ay benim kafa dönmüş cümleye bak bu bebek bende akıl bırakmadıki :)) bırakırken uyanmazr
:KK70::KK70:
sivastrabzon sivastrabzon
ha_mim ha_mim
kubdef kubdef
areser areser

Napıyosunuz kızlar hic sesiniz cıkmıyor. Odak noktasıyla mı mesgulsunuz yoksa :işsiz:

Günden geç geldim yemek yiyip çaya arkadaşlara gittik odak noktasına yarın başlayacağım inşallah

Kızı uyuttum yarım saatten fazladır boş zaman geçiriyorum mutfak ve oda toplanacak. Kalkıp yatsam düşünmekten uyku gelmez:110: en iyisi kalkıp hepsini toplamak sonunda bir sıcak çikolata ile kendimi ödüllendireyim bari.:KK14:
Eveeett geldim:temizlik:

-Mutfak toplandı tezgah üstü çamaşır suyu ile silindi.

- makine yarın sabah çalıştırılacak

-oda ve oyuncaklar toplandı

-evde sıcak çikolata kalmamış salep vardı aman kim içecek dedim ama başta kendime bişeyler içme sözü verdiğim için şimdi sütümü ısıtıyorum.

- salep içerken kitabımı okuyup uyumayı düşünüyorum :KK54:

Herkese hayırlı geceler :super:

X