Küllerden Doğmak Vol.2

kubdef senin durumuna bu ikon daha uygun canım:)
Allah sabır versin.ama dediğin doğru gerçekten ayartıyorlar birbirlerini...ya da sen öyle olacağını düşündüğün için öyle olmasın.düşünceler önemli biliyorsun

Olur tabi benim dolaplarım beyaz ve alt katımızda kalorifer kazan dairesi var acayip is oluyor. Bu daha guclu normal deterjandan surtmeden cıkarıyor is lekelerini.

İyiyiz canım çok şükür, siz nasılsınız

Kızlar napıyosunuz?
Pek bi sessiz burası bugun
Ben mutfak dolaplarımın alt kısmını da bitirdim iç dış.
Yine yıkanacak herseyi ayırdım kenara
Yıkama yerlestirme yarına anca bitecek gibi.

Niye bu kadar acele ediyosunuz yaa daha ay sonuna çok var:))
İnsanı bunalıma sokuyosunuz

Ben görevi istedim ama henuz yapamadım. Ama yapıcamm

Yok canım senden önce S Sifayildizi önermişti

• Odak NOKTASI MADDELERİ:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
18. Baharat VE baklıyat kavanozları yıkanacak

Şunu şuraya koyuyumda aramayalım ikide bir eski mesajlardan buldum:))

Bugün saat 11 dw uyandım agrıyla adet agrısıymış meğer kahvaltı yaptım odaları topladım bulaşıkları hallettim saat 12 buçuk gibi az dinleneyim agrım geçsin dedim ki 1 buçukda eşim aradı misafir gelecek yemekli gelecekler saat kaçta gelirler bilmem sen 2 3 çeşit yemek vs yap dedi ama saat 5 de yine aradı annemlerde gelecek diye öldüm kızlar

Evde pek bişey yoktu markete yufka süt puding ve biskuvi tavuk almaya gittim Allahtan kenarda 50 tl m vardı acil durumlar için
Yemekleri yaptım
Yerleri sildim
Mutfagı odaları düzenledim
Böregi yaptım
Lavaboları sildim
Merdivenleri yıkadım
Çöpleri attım
Saat 5 de gefeldil
6 da yemek yiyip 6 45 de gittiler çay bile içmeden gidecekleri yerler varmış da birde son dk küçük eltimleri de takıp getirmişler kuyruklarına
Allahtan yemek yetti
Tatlı yıda getir çayı beklemeyelim diyor elti kişisi

Geçmiş olsun.tüm eltiler böyle anlayışlı demekki

Aynen yaaa telaşa girdim ben yetiştiremeyecegim die bu NE hız badimmm bi dur bizde bişeyler yapalım

Bebişe guven olmuyo badim bigun uslu duruyo bigun hic durmuyo iki gundur masallahı vardı bende fırsat bu fırsat dolapları bitirdim. Gözümde en cok buyuyen oydu.. bide balkon camı var tabi aylardır silinmedi taaa dogumdan once sildim onla da bir gunumu harcarım gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…