valla benim salon cok pis. 3 haftadir girmiyorum iceri. Kapisini kapattim. Orası artik soguk oda. Kaloriferi de kapattim. Oyle olunca temizlik yapilmiyor. En son 13 gun once supurge tuttuydum. Gerci kirlenmemistir cunku kullanan yok ama bu bahaneyle temizlenirdi.
Al benden de o kadar.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi: İçimde ölen biri var.....Günün ödevi tamam da şu sıralar ne güzel söz ne de bir sevgi dolu davranış yapmak içimden gelmiyor canımmm yaaaa
ha_mim canim muhalefet degiliz biz (gozlerini kapatan maymun ikonu) (kizaran kiz ikonu) (kafasini kuma gomen devekusu ikonu) chentiq
Ya simdi aralik son odak mutfakti ama benim dogumuma denk geldigi icin ben o odagi yapamadim ama herkesin temizdi badim de bana jest olsun diye badimin dedigi dedi halbuki onun mutfagida temizdi
:) bu ay da ben badimin dedigi dedim onun hala mutfak temiz oldugu icin o salon dedi bende salon dedim :) o burda herkesin mutfak dedigini gormeden salon demisti yoksa aykiri olmaya çalışmıyoruz
Ay yaptigim aciklamaya bak cok guldum
Haydi benim bebişte uyurken bir maraton yapalım.
Benim bugün yapacaklarım bebiş izin verdiği sürece çok gibi duruyor biraz dip köşe girmek istiyorum ama öncelikle mutfağı toplamam lazım.
Madem bizleri gormeye geldin. De bakalim seni atan ruzgar nedir?p_ritha
Ne şanslısın...
Bildirim topiğine ismini yazdın mı?
Al benden de o kadar.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi: İçimde ölen biri var.....
kız bunu okurken bile soluğum kesildi, sen nasıl yazdın? tekerleme gibi..
iyi geceler herkese.. Bugün ben muaf olsam her şeyden, olur mu? Normal günlük sıradan işler yaptım ama onları bile yazmak gelmiyor içimden. Ruhumun bedenimi yorgun düşürdüğü günlerden biriydi benim için.. sırf sizleri görmeye geldim..
iyi geceleriniz olsun, mutlu sabahlara taşıyan..
vayy, ne şiirsel bir soru olmuş böyle..Madem bizleri gormeye geldin. De bakalim seni atan ruzgar nedir?
Yelkenlerini sisirip seni varacagin yere goturmek yerine, icini usuten nedir?
Utuleneceklerim var ama kızımı uyutuyorum bence bugünün işini yarına bırakmaÜtü ödevini yapmayan var mııııııı biri beni ütüye çağırsın da kalkımmmm yapıyımmm yoksa uyuyup kalacagımmmm
vayy, ne şiirsel bir soru olmuş böyle..
Şöyle diyeyim ben de, benim kızımın geleceğinden başka varmak istediğim ya da varabileceğim bir yer yok, zaten benim yelkenim de yok beni istediğim yere götürecek.. Boş bir yelken direğinden ibaret teknem.. ve elimde tek bir kürek var...
İçimi üşüten şeyse, içimde her daim taze tutmaya çalıştığım kır çiçeklerimi karlardan sakınırken üzerine çığ düşmesi...
ha_mim canim muhalefet degiliz biz (gozlerini kapatan maymun ikonu) (kizaran kiz ikonu) (kafasini kuma gomen devekusu ikonu) chentiq
Ya simdi aralik son odak mutfakti ama benim dogumuma denk geldigi icin ben o odagi yapamadim ama herkesin temizdi badim de bana jest olsun diye badimin dedigi dedi halbuki onun mutfagida temizdi
:) bu ay da ben badimin dedigi dedim onun hala mutfak temiz oldugu icin o salon dedi bende salon dedim :) o burda herkesin mutfak dedigini gormeden salon demisti yoksa aykiri olmaya çalışmıyoruz
Ay yaptigim aciklamaya bak cok guldum
Yooo banyo+antre yazmıştıkYada ben yine bişeyleri kaçırdım neyse zaten bitiremedim biz 1. Katta oturuyoruz 2 tane 3 çekmeceli ayakkabılık var dışarda onu temizledim bir güzel apartman kapısı , ev kapısı, bodruma inen kapı , girişteki lamba , ziller felan önüme ne geldiyse temizledim valla ama pil bitti
Uzun zamandır aklımdaydı valla mis oldu kapımın önü miiissssskızlar itiraf ediyorum bu grupta olmasam yapmazdım iyiki sizde burdasınız bende
vayy, ne şiirsel bir soru olmuş böyle..
Şöyle diyeyim ben de, benim kızımın geleceğinden başka varmak istediğim ya da varabileceğim bir yer yok, zaten benim yelkenim de yok beni istediğim yere götürecek.. Boş bir yelken direğinden ibaret teknem.. ve elimde tek bir kürek var...
İçimi üşüten şeyse, içimde her daim taze tutmaya çalıştığım kır çiçeklerimi karlardan sakınırken üzerine çığ düşmesi...
Icindeki kir ciceklerinin her daim taze kalmayacagini kabul ederek cikabilirsin yola.
Sonsuza kadar taze kalabilen tek cicek, milyoncudan aldigin naylon ciceklerdir.
Distan bakildiginda guzel canli ve parlaktir renkleri. Ne Dokunduğunda yumusakligi vardir ne de koklaginda kokusu....
Karlardan sakinma. Birak ustune yagdin kar. Camurlar icinde kalsin. Solucanlar gezinsin ustunde. Sana iğrenç gelir belki... Belki zarar gorur sanirsin, ama solucandan güzel capalayan yoktur toprağı. Nefes almasini saglayan baska bir canli yoktur. Sonra bir bakarsin öldü sandigin cicegin daha bir canlanir bir dahaki bahara.
Sabir lazim. Emek lazim. Gunese guvenmek lazim...
Bosver yelkenin olmayiversin seninle. Diregi sök... bakarsin bir değil iki kuregin olur o diregi söktugunde...yol ayni yoll... sol tarafa bakan daglari gorur belki.... sag tarafa bakan denizi gorur belki... birime sorsan dag tepe bir yerlerdi gittigim der otekine sorsan ucsuz bucaksiz deniz gordum der. Ikisi de dogru söylüyordur. Lakin pencereleri farklidir, bu yuzden farkli degerlendirirler yolu.
O tekne, yolunu bulacak. Merak etme!
Çocuklar yüzünden çok duygusalım dokunsan ağlayacak moddayım.ama siz dokunmadınız delip geçtiniz valla. Çeşmeler açıldı sonunda(
Neeee döktürmüşsün yineee yaaa bayılıyorum senin yazımınaIcindeki kir ciceklerinin her daim taze kalmayacagini kabul ederek cikabilirsin yola.
Distan bakildiginda guzel canli ve parlaktir renkleri. Ne Dokunduğunda yumusakligi vardir ne de koklaginda kokusu....
Karlardan sakinma. Birak ustune yagdin kar. Camurlar icinde kalsin. Solucanlar gezinsin ustunde. Sana iğrenç gelir belki... Belki zarar gorur sanirsin, ama solucandan güzel capalayan yoktur toprağı. Nefes almasini saglayan baska bir canli yoktur. Sonra bir bakarsin öldü sandigin cicegin daha bir canlanir bir dahaki bahara.
Bosver yelkenin olmayiversin seninle. Diregi sök... bakarsin bir değil iki kuregin olur o diregi söktugunde...yol ayni yoll... sol tarafa bakan daglari gorur belki.... sag tarafa bakan denizi gorur belki... birime sorsan dag tepe bir yerlerdi gittigim der otekine sorsan ucsuz bucaksiz deniz gordum der. Ikisi de dogru söylüyordur. Lakin pencereleri farklidir, bu yuzden farkli degerlendirirler yolu.
bu ne güzel bir anlatım böyle... Okurken gözlerim doldu, öyle içime işledi. .Evet çiçeğim mutlaka canlanacak yine bir bahara, yelkenimin kırık direğinden tek küreğime eş de yapabilirim evet.. İşte zor olan beni korkutan da bu; o toprağı eşeleyip hava aldıran solucan da benim ,tek ya da iki kürekle ömür denen o uzun mesafeyi tek başıma katetmek zorunda kalan da.. Bu yorgunluğun altından kalkamayacağım sanıyorum böyle günlerde, korkuyorum...Icindeki kir ciceklerinin her daim taze kalmayacagini kabul ederek cikabilirsin yola.
Maşallah yaa kızlar gece gece şairliğiniz tuttu hiç beceremem böyle şiirsel şeyler yazmayı çok özeniyorum ruhsuzmuyum ki ben acababu ne güzel bir anlatım böyle... Okurken gözlerim doldu, öyle içime işledi. .Evet çiçeğim mutlaka canlanacak yine bir bahara, yelkenimin kırık direğinden tek küreğime eş de yapabilirim evet.. İşte zor olan beni korkutan da bu; o toprağı eşeleyip hava aldıran solucan da benim ,tek ya da iki kürekle ömür denen o uzun mesafeyi tek başıma katetmek zorunda kalan da.. Bu yorgunluğun altından kalkamayacağım sanıyorum böyle günlerde, korkuyorum...
Yok beMaşallah yaa kızlar gece gece şairliğiniz tuttu hiç beceremem böyle şiirsel şeyler yazmayı çok özeniyorum ruhsuzmuyum ki ben acaba
Tmdir badicim seviyorum seni
Seni de etiketlerim orda o zaman canım..
Günaydın iyi pazarlar herkese...
[/QUOTE]