- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfak maddeleri muthis herkes mutfak dedi nerdeyse yeni odak mutfak :) :) hayirli olsun
Kayınvalidemdeyiz oturuyoruz şuan evde işler beni bekliyorGunun aon maratonuna buyrun hanimlar
20.15 21.30
ha_mim güldürdün beni Allah da seni güldürsün,
Aslan kocam haa pek sever bu lafı
Iliskinin normale dönmesi için ilk adımı kadın atıyor hep katılıyorum sana
Bende acaba antre ye neden giriyor diye dusunuyodumAmiin canım cümlemizi inşallah
Bu modellerin hepsi aynı
Ben_olmak badim antrede nerden çıktıııı.oylamada sadece banyo kabul edildi kuzum.kendine iş mi çıkarıyon.ikizler az geldi herhal
Az dinlen mutfağa başlayana kadar
Amiin canım cümlemizi inşallah
Bu modellerin hepsi aynı
Ben_olmak badim antrede nerden çıktıııı.oylamada sadece banyo kabul edildi kuzum.kendine iş mi çıkarıyon.ikizler az geldi herhal
Az dinlen mutfağa başlayana kadar
Ellerine saglik kizzzYooo banyo+antre yazmıştık Yada ben yine bişeyleri kaçırdımneyse zaten bitiremedim biz 1. Katta oturuyoruz 2 tane 3 çekmeceli ayakkabılık var dışarda onu temizledim bir güzel apartman kapısı , ev kapısı, bodruma inen kapı , girişteki lamba , ziller felan önüme ne geldiyse temizledim valla ama pil bitti
Uzun zamandır aklımdaydı valla mis oldu kapımın önü miiisssss kızlar itiraf ediyorum bu grupta olmasam yapmazdım iyiki sizde burdasınız bende
Badim kafa ayni calisiyor. Ben de bu mesajini okumadan sirayla geliyordum. Sonra saydim icimden dedim ki bir kisi daha mutfak ederse kazaniyorlar. Sonra asagida senin mesajini okuyunca bir gulumseme yayildi :)Mutfak odagini belirlemek icin 1 kisinin daha mutfak demesi yeterli :)