- 16 Ekim 2017
- 316
- 881
- 41
@p_ritha
Ne şanslısın...
Bildirim topiğine ismini yazdın mı?
Al benden de o kadar.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi: İçimde ölen biri var.....
Yalnız değilsin küldaş ruhlarına el sübhaneke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@p_ritha
Ne şanslısın...
Bildirim topiğine ismini yazdın mı?
Al benden de o kadar.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi: İçimde ölen biri var.....
Yalnız değilsin küldaş ruhlarına el sübhaneke
vayy, ne şiirsel bir soru olmuş böyle..
Şöyle diyeyim ben de, benim kızımın geleceğinden başka varmak istediğim ya da varabileceğim bir yer yok, zaten benim yelkenim de yok beni istediğim yere götürecek.. Boş bir yelken direğinden ibaret teknem.. ve elimde tek bir kürek var...
İçimi üşüten şeyse, içimde her daim taze tutmaya çalıştığım kır çiçeklerimi karlardan sakınırken üzerine çığ düşmesi...
Icindeki kir ciceklerinin her daim taze kalmayacagini kabul ederek cikabilirsin yola.
Sonsuza kadar taze kalabilen tek cicek, milyoncudan aldigin naylon ciceklerdir.
Distan bakildiginda guzel canli ve parlaktir renkleri. Ne Dokunduğunda yumusakligi vardir ne de koklaginda kokusu....
Karlardan sakinma. Birak ustune yagdin kar. Camurlar icinde kalsin. Solucanlar gezinsin ustunde. Sana iğrenç gelir belki... Belki zarar gorur sanirsin, ama solucandan güzel capalayan yoktur toprağı. Nefes almasini saglayan baska bir canli yoktur. Sonra bir bakarsin öldü sandigin cicegin daha bir canlanir bir dahaki bahara.
Sabir lazim. Emek lazim. Gunese guvenmek lazim...
Bosver yelkenin olmayiversin seninle. Diregi sök... bakarsin bir değil iki kuregin olur o diregi söktugunde...yol ayni yoll... sol tarafa bakan daglari gorur belki.... sag tarafa bakan denizi gorur belki... birime sorsan dag tepe bir yerlerdi gittigim der otekine sorsan ucsuz bucaksiz deniz gordum der. Ikisi de dogru söylüyordur. Lakin pencereleri farklidir, bu yuzden farkli degerlendirirler yolu.
O tekne, yolunu bulacak. Merak etme!
Selâmün aleyküm
Cümleten hayırlı mutlu günler dilerim
Gunaydın kızlar erkenden birilerni görmek ne güzel.. benim bebe 6.30 da kalkıp 1 saat aglamayı adet edindi güne hiç enerjik başlayamıyorum kan ter içinde kalıyorum sabah sabah. Şimdi uyuttum bi duşa girip yapılacak işlerime başlıcam :)
Ok.Ve aleyküm selam
Bugünün ödevi
Çaydanlık temizliği(iç ve dış)
kettle da eklesem fazla mı olur?
Bu hafta yalnız değilsin canım.hep 6 da kalkıcam.bi derdi vardır kuzunun inşallah tez zamanda düzelir.oku canım bol bol.Rabb'im ne sıkıntısı varsa gidersin.sanada güç kuvvet sabır versin canım...
Ve aleyküm selam
Bugünün ödevi
Kepenkleri açıyorum.isteyen buyursun gelsin kapımız herkese açık.bereketli birgün olur inşallah
Hayırlı sabahlarEki Görüntüle 2094605
Selâmün aleyküm
Cümleten hayırlı mutlu günler dilerim
Hayırlı sabahlar, günaydın..Gunaydın kızlar erkenden birilerni görmek ne güzel.. benim bebe 6.30 da kalkıp 1 saat aglamayı adet edindi güne hiç enerjik başlayamıyorum kan ter içinde kalıyorum sabah sabah. Şimdi uyuttum bi duşa girip yapılacak işlerime başlıcam :)
Ben çaydanlıği bir kac gun önce iç dış şekilde temizlemistim, şu an da temiz. Olur degil mi? Bir tek kettıl ı temizlerim.Ve aleyküm selam
Bugünün ödevi
Evet guzelbolurda kettle nasil temizlencek disina su degdiremiyorrum daha [QUTE]
ıslak bir bezle silip sonra kurulayabilirsin dışını..
Hayırdır canım neden 6 da kalkıyosun?
Amin canım saolasın insallah geçer aglama krizleri acayip strese giriyoruz eşimle o ağlayınca
Hayırlı sabahlar, günaydın..
Ben çaydanlıği bir kac gun önce iç dış şekilde temizlemistim, şu an da temiz. Olur degil mi? Bir tek kettıl ı temizlerim.
Ne güzel cümleymiş.Yelkenlerini sisirip seni varacagin yere goturmek yerine, icini usuten nedir?
sen yeterki kibriti çak. Ben de ateş cokNeeee döktürmüşsün yineee yaaa bayılıyorum senin yazımına
sana bir oykuyle gelecegim bu aksam....bu ne güzel bir anlatım böyle... Okurken gözlerim doldu, öyle içime işledi. .Evet çiçeğim mutlaka canlanacak yine bir bahara, yelkenimin kırık direğinden tek küreğime eş de yapabilirim evet.. İşte zor olan beni korkutan da bu; o toprağı eşeleyip hava aldıran solucan da benim ,tek ya da iki kürekle ömür denen o uzun mesafeyi tek başıma katetmek zorunda kalan da.. Bu yorgunluğun altından kalkamayacağım sanıyorum böyle günlerde, korkuyorum...
her gun azicik seyler yazarak basla.. bence sen de yapabilirsinMaşallah yaa kızlar gece gece şairliğiniz tuttu hiç beceremem böyle şiirsel şeyler yazmayı çok özeniyorum ruhsuzmuyum ki ben acaba
anlayamadim burayi. Baskana chentiq diyecektin.. peki ya sonra?Ben başkana chentiq diyecedim ama senin cevap bendeki direği bile yıktı ben abla... daim kalsın o çiçekler o kara kış şartlarına rağmen, hem çiğ vurduysa bile sen vazgeçme gelenin adı kardelen, sonrası bahar
(Topikte herkes şairmişte haberimiz yokmuş :)))) )
baska sey anlatsin. Senin yolun baska benim yolum baska. Ayni seyi anlatsak ne anladik :)Tekne yolu bulacakta herkes başka şey anlatacak be başkan ?
olmaz olmaz ekle gitsinVe aleyküm selam
Bugünün ödevi
loc zoom asprin... karisim degil. Duruma gore kullaniyorumKizlar mutfak dolabinin ic dis neyle siliyorsunuz yeni eve tasindim ya yipransin istemiyoum lake gibi benim dolaplar