Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy is çıkmış başına desene geçmiş olsun canım
Canim bi cezve nin içine karbonat li şu koy Gümüşleri kaynat biraz limon tozu da atabilirsin elle tek tek silme gibi olmuyo ama parliyo
YENİ GÖREVLER GELMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
- En az iki odanın perdelerini/fonlarını/güneşliklerini yıkamak yada yıkatmak
- Takıları düzenlemek, kutulamak, temizlemek, kullanılmayanları elden çıkarmak
- 2 dolabı içli dışlı düzenlemek temizlemek (Banyo, portmanto, yatak odası.. Artık hangi dolabınızın ihtiyacı varsa)
- Kütüphaneyi ve kitapları baştan aşağı temizlemek düzenlemek. Asla okunmayacak kitapları elden çıkarmak. Son 3 aydır herhangi bir kitap okumamışsanız bir tane kitap sipariş etmek. (Kitap istediğiniz içerikte olabilir.)
@eflalim
- Harcamalarınızı kontrol etmek. Gereksiz kalemleri sınırlandırmak. Göz önüne estetik bir kumbara almak yada yapmak. Para biriktirmeye başlamak. Eğer chentiq gibi para görmüyorsanız, kağıtlardan çek yapıp atın. Ay sonunda takas edersiniz. Resim eklerseniz sevinirim.
cnntrm
@eniyikadinoyuncu
dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
@sosyoloji12
A anathema8
@ftemiz
catuke
areser
@Koalina
@Feraceli
@seyhan77
@yesilkubbe
@statistician
@mirjam
@MaRaL_
eshma
A Anka
@__ATALANTE
@Nill41
@Bi kahve
@bendimahi
@zambak86
@ayseyma
@_VUSLAT_
@ruzgarinannesii
@elifcino
@nnightsaill
@Efser
@denizyagmur4
@esrb
@Melegimkorusun
@La_vinya
@niglibe
@Littlebutterfly
Unuttuğum var mı acaba
Kızlar bırakın artık diğer topige yazmayı chentiq elinde sopasiyla gelecek birazdan :)))
Ütü ödevi agır olmuş birazcıkk.. Çalışan birisi için haftaiçi 7 parça ütü yapmak çook zor..
bende tüm ütülerimi dün yaptım hatta dağ gibiydiler. çalıştığım için haftaiçi ütü mecbur kalmadıkça yapmıyorum. ütü ödevi için brn yapılmış sayılır mıyım ? yoksa özellikle çalışanlar için ütü ödevi verildiği zaman alternatif bir ödev dah verilse.
Merhabalar. 4buçuk aylık bir bebeğim var ve 1ay evvel işe geri döndüm. Hala bir düzen oturtabilmiş değilim. Kendimi hem motive etmek hem de yapmaya mecbur hissettirmek adına bende topiğe dahil olmak istiyorum. Umarım kuralları doğru anlamışımdır. Bugünki görev akşama ütü. Bebeğimden fırsat bulurum inş. Haftalık olanları da diğer topiğe mi bildiriyoruz, buraya mı? Sanırım o kısmı kaçırmışım.