- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun. sağlık her şeyden önemli. Bak canım sen yokken biz bir bildirim topiki daha açtık. Oraya sadece cuma bildirim yapacaksın. Tüm detaylar orada yazıyor. İyice okuduktan sonra eğer anlamaığın bir şey olursa gelip bu topikte sor. Haftalık görevler nedir, günlük ödevler nedir hepsi orada derli toplu halde. Geçmişi okumana gerek yok. Bir de buranın ilk sayfası yenilendi onu daoku tatlım. Cezan ise 20 aylık bebeğinle bol bol zaman geçirmek.Merhaba hanimlar yesa chentiq uzun suredir yazamadim mazarette bildiremedim farkındayım ama hep aklimdaydinız söyleki 20 aylik bebegim çok hastalandı ve sürekli hava tedavisi yapıldı allaha şükür suan iyi biraz hırıltılısı kaldı ve internetimiz ortaktı ve kesildi onun iskencesini çektim yani söyleki cezam neyse razıyım en son ne zamn geldim onu hatırlamıyorum geriye de dönecek vaktim pek yok ama 1 haftalik günlük ve haftalik ödevler ne işe yapiyim sonrada bende tekrar aranıza geri geliyimlutfen
Kaşık-çatal çekmecesini düzenlemek, içindeki bölmeli aparatı yıkamak.
Selam kizlar ben iki gundur gorevimi yapamiyorum
dun ben misafirlikdeydm
bugum bana misafor geldi
yar8n baslarim yapmaya
Yazdım canım oraya da. Bundan sonra her ödevde mutlaka yazarımgeçmiş olsun. sağlık her şeyden önemli. Bak canım sen yokken biz bir bildirim topiki daha açtık. Oraya sadece cuma bildirim yapacaksın. Tüm detaylar orada yazıyor. İyice okuduktan sonra eğer anlamaığın bir şey olursa gelip bu topikte sor. Haftalık görevler nedir, günlük ödevler nedir hepsi orada derli toplu halde. Geçmişi okumana gerek yok. Bir de buranın ilk sayfası yenilendi onu daoku tatlım. Cezan ise 20 aylık bebeğinle bol bol zaman geçirmek.
canım,günlük ödevi veren kişi, bildirim topiğine de yazıyor. hani gelen geçmiş okumadan direk oradan bakıp görsün diye.
11 Ekim
BUGÜNÜN ÖDEVİ:Kaşık-çatal çekmecesini düzenlemek, içindeki bölmeli aparatı yıkamak.
1.yesilkubbe
2.maral
3. Melegimkorusun
4. anka_misali
5. Bi kahve
6.eshma
7. cnntrm
8.anathema
9-chentiq
yıkamak yerine sildim.
günlük ödevler çerezlik ve yedektir. yapmak zorunlu değildir. gene de hatırlatayım istedim.
geldim gördüm yazdım
canım haber verme inceliğin için sonsuz teşekkürlerKızlar beni listeden çıkartabilirsiniz, okullar açıldı, yoğun çalışıyorum şimdilik ve işleri yapamıyorum maalesef...
ay ne bileyim 23:05 yzıyordu kural kuraldır dedim. Sen de hamen yanlışlıkla oraya yazdın. Aha da uyarı sana@Bi kahve
ayyy canım pardon yahu ben naz verdi sandım ödevi, o zaman sana çooook teşekkürler benim çok ihtiyacım varmış her ne kadar farkında olmasam da
Bu arada yanlışlıkla diğer konuya yazdım ama hemen sildim iki nokta koydum sadece mecburen
geldim gördüm yazdım
canım haber verme inceliğin için sonsuz teşekkürler
ay ne bileyim 23:05 yzıyordu kural kuraldır dedim. Sen de hamen yanlışlıkla oraya yazdın. Aha da uyarı sana
kizlar ben geldim.listelere bakamıyorum suan ama eger listeden cikarildiysam bu hafta cook calisip girerim
Bugünkü ödevi sabahtan yaptım ama ancak yazabildim
çok geçmiş olsun @NAZ__24 cım.Mesaj yazmıcakdım aslında çok hastayımmerak etme arkadaşım Ülkemizde kalleş çok lakin vatan severler onlardan daha çok,sular bulanmada durulmaz derler ya Rabbim elbet Suları durultacak,Türkiye çok zor Günlerden geçiyor ama biz duâlarımızla inş bu günleri atlatıcazmilletime inancım tam
Verdiğin ödev çok iyi lakin ben hiç iyi değilimkafamı eğemiyorum sünizitim başladı
çok geçmiş olsun K kelebek25 cim.yeterki onlar iyi olsunlarMerhaba hanimlar yesa chentiq uzun suredir yazamadim mazarette bildiremedim farkındayım ama hep aklimdaydinız söyleki 20 aylik bebegim çok hastalandı ve sürekli hava tedavisi yapıldı allaha şükür suan iyi biraz hırıltılısı kaldı ve internetimiz ortaktı ve kesildi onun iskencesini çektim yani söyleki cezam neyse razıyım en son ne zamn geldim onu hatırlamıyorum geriye de dönecek vaktim pek yok ama 1 haftalik günlük ve haftalik ödevler ne işe yapiyim sonrada bende tekrar aranıza geri geliyimlutfen
çok geçmiş olsun @eflalim cim.Merhaba dün misafirim vardı hasta hasta çok zor oldu bugün daha fenayim Dünün ödevine bakamadım zaten öğlene kadar elekttik yoktu sonrasında misafir derken hiç bakamadım, dün gitti zaten
Bugünün ödevini yakın zamanda yaptım ben hatta yeni kaşıklık almıştım:)
Haftalık görevler iyiymiş:) benim tv ünitemdeki vitrinde kitaplarım var benim, geçen haftanın görevinde yapmış oldum bu işi
çok geçmiş olsun A anathema8 , cim.Q 11 Ekim
BUGÜNÜN ÖDEVİ:Kaşık-çatal çekmecesini düzenlemek, içindeki bölmeli aparatı yıkamak.
1.yesilkubbe
2.maral
3. Melegimkorusun
4. anka_misali
5. Bi kahve
6.eshma
7. cnntrm
8.anathema
Zor yaptım gribe yakalandık ailecek