Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki topiğe dahil olabiliyor muyum?
Teşekkürler cnm :) Takıldığım yer olursa kime danışacağım belli oldu o zaman :)Merhaba buradada ben varım
1 haftalık deneme sürecin var günlük ödevleri yapmaya başla bu cuma listede adın olmaz fakat diger haftaya cuma listede ismin olabilir.. :)
Zaten korkuyla nokta koymuşlar hemen...
bende tüm ütülerimi dün yaptım hatta dağ gibiydiler. çalıştığım için haftaiçi ütü mecbur kalmadıkça yapmıyorum. ütü ödevi için brn yapılmış sayılır mıyım ? yoksa özellikle çalışanlar için ütü ödevi verildiği zaman alternatif bir ödev dah verilse.
Bende çalıştığım için ütü çok mecbur kalmadıkça haftasonu yaptığım bir iş, dün bütün ütülerimi de bitirdim, o yüzden bugün kendimi ödevi yapmış sayıyorum. Zaten evde ütülenecek bir şey kalmadı
Merhabalar. 4buçuk aylık bir bebeğim var ve 1ay evvel işe geri döndüm. Hala bir düzen oturtabilmiş değilim. Kendimi hem motive etmek hem de yapmaya mecbur hissettirmek adına bende topiğe dahil olmak istiyorum. Umarım kuralları doğru anlamışımdır. Bugünki görev akşama ütü. Bebeğimden fırsat bulurum inş. Haftalık olanları da diğer topiğe mi bildiriyoruz, buraya mı? Sanırım o kısmı kaçırmışım.
Peki topiğe dahil olabiliyor muyum?
slm kızlar bayağıdır evde değildim yeni geldim ne yaptınız,nasıl gidiyor
sağol canım,ben de sizleri özledim,yok artık gitmem herhalde,küçük anaokuluna gidiyor,büyük 3.sınınıfa,okulları var mecbur evdeyim,çok şükür okullar başladı herşey daha düzenli olur inşallah artıkzambak özlettin kendini yaaa daha gelmeyeceksin sandım
Yeni haftayla başla artık bak ama gitme bir daha
aynen canım.vanadan simsiyah su akıyor ilk etapta , su tanzikli geldiği ve üzerine de bir leğen kapatmadığı için eşimbaya bir iş çıktı banaOyy is çıkmış başına desene geçmiş olsun canım
Canim bi cezve nin içine karbonat li şu koy Gümüşleri kaynat biraz limon tozu da atabilirsin elle tek tek silme gibi olmuyo ama parliyo
Sayılırsın canım ben de aynıyım, ekleyelim isimlerimizi
Evet canım benim ekle ismini
canımmmmmm hoş geldin aramıza Ödevlerini yap günlük listeye yaz görevlerini yap cuma günü bildirim yap
zambak özlettin kendini yaaa daha gelmeyeceksin sandım
Yeni haftayla başla artık bak ama gitme bir daha
sağol canım,ben de sizleri özledim,yok artık gitmem herhalde,küçük anaokuluna gidiyor,büyük 3.sınınıfa,okulları var mecbur evdeyim,çok şükür okullar başladı herşey daha düzenli olur inşallah artık
Hoşbulduk cnm :) Hadi bana kolay gelsin inş. İşten çıktıktan sonra bebişim durur da işlerimi hallederim bende :)
kız sen kimle konuştuğunu unuttun galiba ben bugüne bugün cetvelciyimmm cetvelciler konusunun ilk sayfasını oku anlarsın, cetvelsiz çıkmayız abiiiiiionu ben de anlamadım cidden. 1 hafta önceden ben düzenlemiştim zaten. Gene de uğraştım düzenlemeye...
ben de geçen ikeadan bir sürü şey aldım dolap düzenleyeceğm dye. dolaba uymadı ölçüleri. geri iade edilecek. gitmeden ölç enini boyunu derinliğini iyice.
burdayım bacımmm
bbugun gardolaba girdim çikamiyorumda :))) dolabim 4 kapili sayariz demi kiz :))