Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun NAZ24 cım. Allah acil şifalar versin inşaallah.Kızlar çok hastayım beni mazur görün günlük ödevleri yapamıyorum haftalıkları yapıcam inş yarın daha iyi olurum.
Sağol canım sünizitim çok fenaGeçmiş olsun NAZ24 cım. Allah acil şifalar versin inşaallah.
bbugun gardolaba girdim çikamiyorumda :))) dolabim 4 kapili sayariz demi kiz :))
kaldim oyleee dolabin ortasinda
çcougun da uykusu geldi
esim gelir birazedan isten yemek hazirlanacak
çocuklarin parasi var benimde var bu hafta ceviz sattim :)) oda tamam
takim yok demistim
perdeyide atayim bari yarin makineye
utu aksama insalah
ben çok uğraştım. O kahverengi suyun kireçten kaynaklandığını okuyup limon tuzuyla halletmeye çalıştım ama olmadı. Servisine verip temizlettireceğim.Kızlar konumuz ütüyken buhar kazanli utuyu nasıl temizliyosunuz benimkinden ilk başta kahverengi bi su akiyo
ben çok uğraştım. O kahverengi suyun kireçten kaynaklandığını okuyup limon tuzuyla halletmeye çalıştım ama olmadı. Servisine verip temizlettireceğim.
sordum ben servisine temizleriz dediler. bakacağım artık. olmazsa yeni ütü almak zorunda kalacağımBenim eski ütüm de yapıyordu ama servisin temizlediğini bilmiyordum değiştirmiştim.
Kızlar konumuz ütüyken buhar kazanli utuyu nasıl temizliyosunuz benimkinden ilk başta kahverengi bi su akiyo
7 parça ütüm yok kiii en fazla 4 parça çıkar
Olsun onu da yaparım sayılır demiiii
Kızım uyurken iki seferde yaptım 7 parça ütüyü. Bugünün görevi tamam.
ben çok uğraştım. O kahverengi suyun kireçten kaynaklandığını okuyup limon tuzuyla halletmeye çalıştım ama olmadı. Servisine verip temizlettireceğim.
Şimdi ben adımı ekliycekmiyim listeye dün yaptım ütümü
benim ütüm philips. 7 yıllık teyzem Almanyadan hediye getirmişti. GC6310 model nosu.Hangi marka senin benim tefal valla philips ütü üstüne tanımam normal ütüm vardı philips bundan güzel utuluyodu
Canm kusura bakma ama ben tam anlayamadim. Bugun daha smdi girebildjm. Hangi konuyu acamadimm ??