Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünkü odev
Televizyon ve telefon temizlemek
8 EKİM GÜNLÜK ÖDEV
Forum sayfalarinda gezinirken gördüğümüz reklamlardan bize yakin olan/ilgilimizi ceken 5 tanesine tiklayip, bakmak.
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesa1
2. ftemiz
3. atalente
4. nnightsaill
5. dagci
6. eshma
7. eflalim
8. seyhan77
9. bendimahi
10. elifcino
11. eniyikadinoyuncu
12. chentiq
13. Littlebutterfly
14. _VUSLAT_
15. yesilkubbe
16. bendimahi
17. cnntrm
18. lavinya
19. Catuke
20.Nill41
Ayy ne guzel erkencisiniz bakiyorum..
Benimde acil ütüye ihtiyacım var,hemen al kullan bildir bende alayımAynen canım ben de kesin azur alacağım, hatta bugün baktık ama tam karar veremedik, yarın gidip alacağız.
Tek kararsız kaldığım nokta model gc4410/22 ye baktık, 2400 wat, 150 buhar gücü vs hem de fiyatı uygun bayaa 160tl.
Yarın biraz daha üst modellere bakacağız ama 4470- 4480 falan almam, aradaki fark performansa değil sadece fiyata yansımış
GünaydınnnnnHAYDİ KİZLAŔRRRRRRRRR HEP BERABER DİĞER KONUYA BİLDİRİM YAPMAYA
BUGÜN GÜNLERDEN CUMAAAAA
Canım bu saatte neler yapmışım yoksa sen yurtdışından mı katılıyosunKızlarımın dolabı bitti. Ev süpürme arası verdim. Şimdi sandalye temizlicem. Sehpalar da çıkar aradan.
Lavabo altını da düzenledi mi oh beee
gelsin yeni görevler
Bugün kızları uyuturken ben de odaların da oturuyorum onlar uyuyana kadar ne reklam varsa baktım
Kızçem maşallah bu ne hızzHAYDİ KİZLAŔRRRRRRRRR HEP BERABER DİĞER KONUYA BİLDİRİM YAPMAYA
BUGÜN GÜNLERDEN CUMAAAAA
Akıllı telefonumdan ilk katılışım
bu arada :)
Yeni görevleri sabırsızlıkla bekliyorum
Ayrıca bizde televizyon yok 2 laptop var hangisi pisse onu temizlim birini yeni temizlemiştim diye hatırlıyorum da..
Telefonum da gıccır gıccır yeni maşallah o ne olacak ??
Günaydın canım. Yurt dışında değilim bursa dayım Küçük kızım son kalan azı dişlerini çıkartıyor oda zahmetli çıkıyor gece uyuyamıyor kalkıyor sürekliCanım bu saatte neler yapmışım yoksa sen yurtdışından mı katılıyosun
Kızçem maşallah bu ne hızz
Bu arada masa sehpa görevi tamam
Makyaj malzemem az ve düzenli zaten tarihi gecenleri ise hemen at atmıyorum ben ya bisey olmaz diye, cok cok seyrek kullandığımdan genelde çok dolu oluyolar kıyamıyorum
Mutfakta dun evye altını temizledim dahada devam edecektim lakin malesef uzunca bisure elektrik kesildi planlarımı altust etti devam edemedim
Bi kaç mutfak dolabi ve yatak odası bugüne kaldi
Çoğu arkadaşımız sanırımbutun dolapları halletmeye çalıştı yesacım ama 2şer dolap yapan görevi yapmış sayılıyodu yanılmıyosam, değil mi?
Evelynn sen niye bu hafta böyle oldun canım yaa sen ne güzel yapardınnn